Moda & Stil ''Sana kırmızı çok yakışıyor'' mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Kırmızı rengi herkese çok yakışmaz. Peki sana kırmızı çok yakışıyor mu? ''Sana kırmızı çok yakışıyor'' mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Spagetti askılı Uzun kırmızı elbise giyen 34 bedenli bebeksi okşamalık yüzlü garılar... Bulun beni 😝 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet kırmızıyı kendime yakıştırıyorum, yakıştırıyorlar 💃🏻♥️ 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çok severek giydiğim bir renk 😄 ve evet yakışıyor bence ☺️ 0 0 Yorumla
Phukettt Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Fotoğraftaki bayana yakışmış ben sevmiyorum ama kırmızı 0 0 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Saçlarım açık kumral yakışıyo benceDiğerlerine göre de yakışıyo iltifat alıyorum 0 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl kırmızı renk yakısmadıgı ınsan yoktur kırmızı olsun 3 kurus fazla sözu oraadan gelır :) 0 0 Yorumla
derenderinsoy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Benim saçlarım turuncu olduğu için pek yakışmıyor daha çok beyaz yakışıyor 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Yakışır, seviyorum kırmızıyı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hayır kara kuru bişey olduğum için kötü duruyor 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Boyun kilon ne Yorumla
ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Kırmızı yakışıyor ama siyah mükemmel oluyor 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Sen misin bu 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. yakısır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mor sevdiğim🐼 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pembede olur kroma boy🥰😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya anten kafalılar ders çalışın matematik sizin neyimize gerek.. valla duvara vurdum şimdi😍🥰🥳 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak beni kızdır ma akıllı taytayı niye kapattın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Spagetti askılı Uzun kırmızı elbise giyen 34 bedenli bebeksi okşamalık yüzlü garılar... Bulun beni 😝
Evet kırmızıyı kendime yakıştırıyorum, yakıştırıyorlar 💃🏻♥️
Çok severek giydiğim bir renk 😄 ve evet yakışıyor bence ☺️
Fotoğraftaki bayana yakışmış ben sevmiyorum ama kırmızı
Saçlarım açık kumral yakışıyo bence
Diğerlerine göre de yakışıyo iltifat alıyorum
kırmızı renk yakısmadıgı ınsan yoktur kırmızı olsun 3 kurus fazla sözu oraadan gelır :)
Benim saçlarım turuncu olduğu için pek yakışmıyor daha çok beyaz yakışıyor
Yakıştırırım ve yakıştırıyorlar
Kırmızı herkese yakışır bence
Bana siyah daha yakışıyor.
Yakışır, seviyorum kırmızıyı.
Türkiyenin hali ne olacak?
hayır kara kuru bişey olduğum için kötü duruyor
Boyun kilon ne
Yakışıyor
Yakışıyor
Evet yakışır
Yakışıyor galiba
Yakışıyor evet..
Yakışmaz mı be
Evet fazlasıyla.
Yakışıyor. 💁
Kırmızı yakışıyor ama siyah mükemmel oluyor
yakışıyor
Bilmem
Evet
Sen misin bu
Hiç yakışmıyor.
Eveeeet genellikle öyle derler 🙈
yakışır
yakısır
Evet
Elbette yakışır
Mor sevdiğim🐼
Pembede olur kroma boy🥰😍
Yok ya anten kafalılar ders çalışın matematik sizin neyimize gerek.. valla duvara vurdum şimdi😍🥰🥳
Bak beni kızdır ma akıllı taytayı niye kapattın.