Moda & Stil Kombin yaparken zorlanır mısınız? Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kombin yaparken zorluk çeker misiniz yoksa hemencecik hazır mı olur? Kombin yaparken zorlanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Zorlanmıyorum 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl bunun üstüne çok araştırdığım için öğrendim artık hemen yaparım aklımda 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben hemen hazır olamıyorum ya. En az 15 dk ne giyeceğimi düşünmemle geçiyor 0 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl ZorlanmamElimde bulunan parçalara göre alışveriş yaptığım için sorun yaşamam 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sırf o zorluğa girmemek için az kıyafet alırım kombin yaparak alırım bide 0 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Evet. Bazen inanır mısınız, 5 saniyelik işin 14 saniyelere falan çıkmışlığı var. Emeyziiing. 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Düşünürüm zaten akşamdan ne giysem diye ani bir sey olursa kararsiz kalirim ama 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır pek zorlanmam 0 0 Yorumla
BirtaneBir Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Genelde tarzım bellidir zorlanmam. Kısa olmayan elbise ya da etekler kullanırım. Altına topuklu ya da çizme. Kombini tamamlaması için de ince çorap 0 0 Yorumla
CehennemdekiViskii_ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Özellikle son zamanlarda bu konu beni oldukça zorluyor. En az 4-5 kere üzerimi değiştiriyorum 1 1 Yorumla Steppingstone +1 yıl Zeyno dönsene bana bir. Yorumla
Zehraderki Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bazen zor oluyor bazen olmuyor gideceğin yere göre değişiyor 0 0 Yorumla
Artemisss00 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çok zorlanıyorum bu yüzden dolabım elbise dolu🤷🏻♀️😂😂 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı. Önemli biriyle buluşacaksam olur 0 0 Yorumla
rom75 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl hayır zorlanmam çünkü hepsi siyah ve tek tiptir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet t 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. bazen 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Pek zorlanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zorlanmıyorum
bunun üstüne çok araştırdığım için öğrendim artık hemen yaparım aklımda
Ben hemen hazır olamıyorum ya. En az 15 dk ne giyeceğimi düşünmemle geçiyor
Zorlanmam
Elimde bulunan parçalara göre alışveriş yaptığım için sorun yaşamam
Sırf o zorluğa girmemek için az kıyafet alırım kombin yaparak alırım bide
Evet. Bazen inanır mısınız, 5 saniyelik işin 14 saniyelere falan çıkmışlığı var. Emeyziiing.
Düşünürüm zaten akşamdan ne giysem diye ani bir sey olursa kararsiz kalirim ama
Hayır pek zorlanmam
Genelde tarzım bellidir zorlanmam. Kısa olmayan elbise ya da etekler kullanırım. Altına topuklu ya da çizme. Kombini tamamlaması için de ince çorap
Özellikle son zamanlarda bu konu beni oldukça zorluyor. En az 4-5 kere üzerimi değiştiriyorum
Zeyno dönsene bana bir.
Bazen zor oluyor bazen olmuyor gideceğin yere göre değişiyor
Çok zorlanıyorum bu yüzden dolabım elbise dolu🤷🏻♀️😂😂
Önemli biriyle buluşacaksam olur
hayır zorlanmam çünkü hepsi siyah ve tek tiptir
yo tişort pantalon haydee
Soğuk suya sok kafasını
Hayır üzerinde düşünmem
Zorluk çekiyorum bazen
Evet t
bazen
zorlanmam