Moda & Stil Kombin yapmak bazen ne zor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Kararsızlık durumunu sadece kızlar yaşar erkekler bir pantalon bir t-shirt devam ediyorlar zaten sizce de böyle mi😁? Kombin yapmak bazen ne zor? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Krakozya Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kombin yapmak için ne kadar detay düşünürsen o kadar zorlanırsın. Rahat ol giy ve fikir al gerekirse. 1 0 Yorumla
addam Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl benim giyinmem yarım saati buluyo öle tshirt pantolon giymedim giç bir zaman gömlek pantolon aksesuar ayakkaı uyumu lazm her zaman iyi giyinmezsem kendimi kötü hissederim 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. En rahatını seç derim ya sonuçta güzel elbise giyip nereye gidecek ki ise mi 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bana bir tane şort verin kombin mombin kalsın udhdhs 0 0 Yorumla
Nightmare001 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Erkekler umursmaoyor kadinlar kafa yorup beyin yakıyor 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Önceden aklımda canlandırdığım için zor olmuyor. 0 0 Yorumla
gencistanbul30 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Olmuş olmuş ta bu yaz günü yelek niye 0 0 Yorumla
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl bence güzel... pantolon gömlek tamamdır benim 😊 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 919 cevap paylaştı. Eee sende öyle yapmışsın :)) 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmem öyledir herhalde 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Bizim için kolay sizin çeşidiniz çok :D 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 845 cevap paylaştı. Ayak ojelerin güzelmiş 0 0 Yorumla
M_1996 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Şu pantolon sevdssından vazgeçin kızlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla M_1996 +1 yıl Hoş değil poponuzu göstermek dışında erkeksi giyecekseniz daha kumaş tarzı bol giyin Yorumla
Mirayin-_-Annesi34 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Siyah günlük. spor elbise sana çok. iyi gider 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olanı giyiyorum ben 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Giymişin işte 0 0 Yorumla
Alp3460 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Devam yaş resmen 0 1 Yorumla Alp3460 +1 yıl Ayaklar çarpık kentleşme galiba 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kombin yapmak için ne kadar detay düşünürsen o kadar zorlanırsın. Rahat ol giy ve fikir al gerekirse.
benim giyinmem yarım saati buluyo öle tshirt pantolon giymedim giç bir zaman gömlek pantolon aksesuar ayakkaı uyumu lazm her zaman iyi giyinmezsem kendimi kötü hissederim
En rahatını seç derim ya sonuçta güzel elbise giyip nereye gidecek ki ise mi
Bana bir tane şort verin kombin mombin kalsın udhdhs
Alakasız olacak ama köpeğin cinsi Spaniel Cocker mı?
Erkekler umursmaoyor kadinlar kafa yorup beyin yakıyor
çok haklısın hahsjajs
Erkekler bu konuda çok rahat
Önceden aklımda canlandırdığım için zor olmuyor.
Kombin yapmıyorum artık.
Olmuş olmuş ta bu yaz günü yelek niye
kadınlar da böyle giymiyo mu
bence güzel... pantolon gömlek tamamdır benim 😊
Eee sende öyle yapmışsın :))
Valla bazen çok zorlanıyorum
Erkekler rahat
Güzel kıyafetle
Bilmem öyledir herhalde
e sende öyle yapmışsın
Bizim için kolay sizin çeşidiniz çok :D
sal kendini yaa kendi tarzın olsun
Ayak ojelerin güzelmiş
Çokta zorlanıyor gibi değilsin
Kombin yapmak zor değil ya bence :D
Şu pantolon sevdssından vazgeçin kızlar
Niye
Hoş değil poponuzu göstermek dışında erkeksi giyecekseniz daha kumaş tarzı bol giyin
Sen de kot tisort giymissin.
Siyah günlük. spor elbise sana çok. iyi gider
Gözlükleri yeter off
Çok hoş olmuş bu böyle :)
evet ya bazen çok zorlaniyorum
Eeee sen fıstık gibiymişsin.
Bu işleri bana soracaksın gel ders vereyim :D
Çık böyle işte
Olanı giyiyorum ben
Şort tişöört
Giydiğin pantolon hiç güzel değil çabuk çıkar
Aynen iyi olmuşsun