Çekim model mankenleri konsept fotoğraflarda aksesuar için kullanır bu çeşit takıları bunu günlük takmak için gotik olmak lâzım ya da yatakta seks için realite için fazla şişirilmiş aksesuar diyecegim de yukarda dedigim gibi konsept fotoğrafları için kullaniliyo
Her ne kadar tuttuğunu koparan, kolay pas vermeyen birisi gibi görünsem de beni elde ettiğin zaman yatakta kölen yapabilirsin, sözünden çıkmam sen istemeden adım bile atmam. Tattoo choker daha bir farklı anlam içeriyor şu choker kolyelerin anlamını bilip takın.
bdsm tarzı bir yaşam biçimi edinen Sub biri için efendisine ait olduğunu belirten ve genelde ufak bir törenle takılan bir semboldür. anlamı derindir. Köle eğitiminin bitişini sembolize eder
günlük hayatta takılması ise itici geliyor göz zevkim için
Bir ara çok modaydı hiç beğenmiyorum fazla gotik ve pessimist bir hava katıyor onun dışında, cinsellik için kullanılan aksesuarı çağrıştırıyor, KS de sorular göre göre aşinalık oluştu. 😄
Evet aslında cinsellikte daha yaygın kullanılıyor. Bunun günlük yaşamda kullanılmasının en büyük sebeplerinden birisi anlayana yataktaki kişiliğini belirtmek istemeleri. Tıpkı son zamanlarda ilk ilişkisini yaşayan kızların hemen gidip bir adet küçük özgürlük dövmeleri yaptırmaları gibi.
seks esnasında takılabilir. itaatkâr bir kişiliği ifade eder. köpek gibi efendisi ne derse onu ifa eden bir kişiliğin takacağı tarzda bir kolye. ama gündelik hayatta çok abes kaçar.
Günlük hayatta hoş durmuyor. Yatakta ilgimi çekebilir sadece bu kolye benim.. Yönetilmeyi severim ve bu kolye bende esaret, bdsm, sertlik vs vs çağrıştırıyor.