Makyaj size göre nedir? Yapılmalı mı yapılmamalı mı?
Makyaj önemli :)
Ben doğal severim :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yahu makyaj yapmayı, ürünlerle oynamayı yeni şeyler denemeyi çok seviyorum. hatta bazen kendimi kaybediyorum düğün makyajı gibi bir şey çıkıyor, kendimle dalga geçiyorum :D kısacası makyaj yapmayı seviyorum ama makyajlı olmayı, günü öyle yüzü gözü boyalı tamamlamayı sevmiyorum. ama tamamlıyorum.
:) zevk meselesi
Doğal
Tabiki :)
hafif bir makyaj hade eyvallah guzel de duruyor
ortalik makyajli hatun dan gecilmiyor hele o yeni yetmelerin yaptiklari agir makyaj yok mu burun kasta hizma fondoten allik agir ton ruj lar maskara eye liner
bir bakiyorsun yuz de bakilacak yer kalmamis =)
Bu konuda bilgilisin :)
Malzemelerin isimlerini filan biliyosun :)
İyiymiş :)
Önemli
Arabaya yapılan pastal cila gibi.
Sevdiğim kadında sivilce olsun, leke olsun yüzünde kalbi altın gibi ve lekesiz yüzü 2 planda.
Diyosun?
Aynen
Güzel düşünce
Cevap
15Cevap
yapılmamalı tabiki karşı tarafa 2 yüzünü gösteriyorsun makyaj insanın aynada görmek istediği şeydir aslında lanet olası makyajlarınızı lanet olası çöp kutularının içine atmanın zamanı geldi birşeyleri kapatarak sadece egonuzu tatmin edersiniz !!!11111
Abartılmayacak şekilde, hafif olursa güzel duruyor. Bir likit bir rimel olsa güzel olabilir yani. Ama allığı ruju farı fondeteni pudrası hep beraber olunca boya küpüne batıp çıkmış gibi oluyor ve hayli komik duruyor.
Aynen :)
Kadınlar makyajsız yapamaz arkadaş. Ben bunu gördüm, bunu öğrendim. Afrikada bile yerliler makyaj yapmaya çalışıyorsa, makyajın önemini anlatmaya gerek yok sanırım.
Ben doğal severım bir insanı mesela dudağını öpeceksem o pis ruj boyaların ağzıma gelmesini istemem gözlere o siyah şey çekilebilir ama azcık
Eyeliner :D
Makyaj hafif olmali. güzel olayim derken palyonço oluyor bir kisim bayanlar farkinda degiller. cok makyajin olmasi bence cok guzel olacaginiz anlamina gelmiyor.
Haklısın :)
makyaj olmalı ama çok abartılı değil mesela hafif göz kalemi ruj oje hafif allık gibi filan yani bülent ersoy gibi makyajla banyo yapanları sevmiyorum makyaj kesinlikle önemli ama hafif bir makyaj olmak kaydıyla
Gorunusu guzellestiriyor ama yanaktan operken kokuyor :-)
Yani :)
Ben yapmam sevmem de. Ama yapanda makyajla güzel olup bir havalara girmesin lütfen:)
Makyaj bakım demek bana göre doğallık diye birsey yoktr
kimine göre güzellik kimine göre boya küpü ben dogallık tan yanayım
Helal olsun
teşekkür ederim :)
benim için önemli kendimi yi hissetme sebebim olabiliyo zamn zaman
makyaj yapılmalı oje sürülmeli erkekten farkınız olsun
Tamam
Hicbir sey ihtiyacim yok
Makyaj boya badanaya çevrilmediği sürece iyidir.
Yani bencede :)
dogalliktan baskasi yalan
Doğal daha güzel be :)
aşırı kaçma doğallığı bozma yeter :D
İnsanın kendine verdiği değer ve özeni
Dozunda hoş bence.
Bencede :)
Doğal sevmiyorum ya ben biraz makyaj sart
Yapilir
Hadi canım sende :D
REzillik
B dedim.