Aşk İlişkileri Bu kolye sizde ne anlam uyandırıyor? Nurtemm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eşyaların hayatımızda yeri oldukça büyük hem maddi hem manevi şüphe yok buna... Peki ya o eşya bu kolye olsaydı Bu kolye sizde ne anlam uyandırıyor? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Instada sürekli karsima cikan reklamlardan birinde vardi 1 1 Yorumla Nurtemm +1 yıl Bende görmüştüm Yorumla
geceninöfkesideli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Yanlız kalmış bir kızın uçurumun kenarında rüzgar da püfür püfur esiyo balonlarida umutları uçup gidiyo umutları 2 2 Yorumla Nurtemm +1 yıl Güzel Yorumla geceninöfkesideli +1 yıl Eyw Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl İnan kolyeye Bi anlam yüklemek zor. Ama köprücük kemiklerin böyle belirgin ve güzelken senin kolye kullanmama gerek yok bende 😉🤗 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bakım ürünleri mağazasından alışveriş yaptıktan sonra paranın geri kalanıyla alınmış bir kolye gibi 1 4 Yorumla Nurtemm +1 yıl Kolye gümüş ama fiyatı önemli değil verdiği anlam önemli olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aile fertleri haricinde birisinden alınmış bir hediye olarak düşünürsek, bu tarz hediyelerin zamanla fiyatları daha çok önem kazanmıyor mu? Yorumla Nurtemm +1 yıl Dediğim gibi önemli olan fiyat değil manevi değer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yav he he Yorumla
Mrjager Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl veren kişiye baplı düz bakınca sacede ay şekli gibi ama anlam desen verenin kalbimdeki yeri kadar bişiler ifade eder 0 1 Yorumla Nurtemm +1 yıl Benimde öyle zaten teşekkürler Yorumla
Sözers Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Bana gencligimi hatirlatiyor jfjfj hicbir anlami yok kolye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eski sevgilim bundan almıştı bana gıcık oluyorum görünce 2 1 Yorumla Nurtemm +1 yıl Deme öyle bende yeri büyüktür Yorumla
1pandakişisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl hiçbi şeey 1 2 Yorumla Nurtemm +1 yıl Peki Yorumla 1pandakişisi +1 yıl :D :D Yorumla
Zuljin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem anlamsız 1 3 Yorumla Nurtemm +1 yıl Anlamsız olan kolye mi Yorumla Zuljin +1 yıl Bende bi anlam uyandırmadı Yorumla Nurtemm +1 yıl Güzel Yorumla
şevvalkyya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl Çocuksu duruyor 1 1 Yorumla Nurtemm +1 yıl Senin için öyle olabilir. Yorumla
Zitrımax034 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Ay ve çiçek sanırım 1 3 Yorumla Nurtemm +1 yıl Anlam olarak Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Nurtemm +1 yıl Peki Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uçan 🎈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin boynun mu bu 0 2 Yorumla Nurtemm +1 yıl Boynuma değil soruya odaklan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Instada sürekli karsima cikan reklamlardan birinde vardi
Bende görmüştüm
Yanlız kalmış bir kızın uçurumun kenarında rüzgar da püfür püfur esiyo balonlarida umutları uçup gidiyo umutları
Güzel
Eyw
İnan kolyeye Bi anlam yüklemek zor. Ama köprücük kemiklerin böyle belirgin ve güzelken senin kolye kullanmama gerek yok bende 😉🤗
bakım ürünleri mağazasından alışveriş yaptıktan sonra paranın geri kalanıyla alınmış bir kolye gibi
Kolye gümüş ama fiyatı önemli değil verdiği anlam önemli olan
aile fertleri haricinde birisinden alınmış bir hediye olarak düşünürsek, bu tarz hediyelerin zamanla fiyatları daha çok önem kazanmıyor mu?
Dediğim gibi önemli olan fiyat değil manevi değer
yav he he
veren kişiye baplı düz bakınca sacede ay şekli gibi ama anlam desen verenin kalbimdeki yeri kadar bişiler ifade eder
Benimde öyle zaten teşekkürler
Bana gencligimi hatirlatiyor jfjfj hicbir anlami yok kolye
Eski sevgilim bundan almıştı bana gıcık oluyorum görünce
Deme öyle bende yeri büyüktür
Hiçbir anlam uyandırmadı.
Bana bir anlam cagrostirmadi
hiçbi şeey
Peki
:D :D
Bilmem anlamsız
Anlamsız olan kolye mi
Bende bi anlam uyandırmadı