Kötü giyinen kadın mı daha çok dikkat çeker erkek mi?

Kadın bence
Erkek kesinlikle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kötü giyinen kadın mı daha çok dikkat çeker erkek mi?

Kadınlar dikkat çeker çünkü giyimde kadınlara ait envai çeşitler var ve bir çok kadın nasıl iyi giyinebileceğini bilmiyor. Erkekler kötü giyinse de herkesin pek umurunda olmaz zaten erkeklerde moda diye bir şey yok ve erkekler modayla ön plana çıkmıyor.
Kendi tecrübelerimden biliyorum ki kaslı ve uzun boylu olmayan bir erkek ne giyerse giysin itici görülürken, kaslı ve uzun boylu olan bir erkek ne giyerse giysin dikkat çekici görülüyor. 😊 Bana ne giysem saydıran hanımefendiler benle aynı giyinen bir genç irisine hayran olabiliyor. 😊 Bunlar biraz da baht işi gibi bir şey. 😊 Olsun, halime şükür. 😊
Cevap
14Cevap
Kadın bence
Kadın. Erkekler zaten çok önemsemezler. Eşofman giyip çıkıyolar. Kadınlar bi makyaj yapmasa bile hasta mısın bugün deniliyor
Erkek don atlet dışarı çıksa dikkat çekmiyo ama kadın için şartlar değişiyor 😐
Çünkü erkeklerin giyinip çıkması kolay fakat kadın öyle mi? Her girdiği mağazada farklı kombin , süs, Makyaj yani güzel olmaya biz alistirdik bu milleti bırak kıyafeti bir tel bıyığımız çıksa bile alay konusu olur :/
kadınlar giyime çok özenirler hoş görünmeye çalışırlar genelde benim dikkatimi kötü giyinen kadın çeker kafasına taş mı düşmüş acaba diye düşünürüm ya da belki kocası ölmüştür 😀😀😀
Kocasi olmemistir aksine evlenmis kocasi vardir..
@Exclusive14 kocası sıkıntılı biriyse neden olmasın
Erkek okadar dikkat çekmez kadının kötü giyinmesini hem cinsleri açısından da tepki alır
bana göre kimse kötü giiynmez erkes ne isterse neyle rahat ediyorsa onu giyer buda kötüü olur güzel kimseyi ilgilendirmez ben dügünlerde esofmanla giden elemanım herkes tip tip bakıyor ama gram umrumda degil mesele rahatlık
Erkekler genelde zor şartlarda çalıştığı için onları iş kıyafetleriyle görmeye alışkınız, ama kadınlar biraz giyimine dikkat etmese hemen farkına varabiliyoruz.
Kadın çok dikkat çekiyor
Kadın daha çok dikkat çeker
kadın bence çünkü erkek her haliyle tatlı
Fazla iyi giyinmek de korkutur.
Örneğin kız pazar giyiniyordur sen pahalı orijinal takıntın vardır ez1k hisseder yani o beni kabul etmez düşüncesi yaratabilir karşı tarafın düşüncelerinde... Çok yaşadım bunları sadece giyiniş değil tabi.
Her 2 Cinste
Kadınlar
Kadın
Kadin herzaman dikkat ceker
Ben gozlere bakiyorum 😍
Kadın bence.
Erkekler
Kadinlar nefes alsin dikkat ceker
@Yasin7434 iste bu yuzden erkeklerden de nefret ediyorum onlar yuzunden bu kizlarin bi yerleri kalkti
Erkek çekmez bence
kadın
Kadın
Ikısıde bence
Kadın
Kadın
erkek
kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?