Moda & Stil Elbisem nasıl, düğün için aldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Elbisem nasıl arkadslar düğün için aldım çok mu sade aslında günlük da giyilebilir Elbisem nasıl, düğün için aldım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Fiziğin düzgün olması bedenine uymuş düğün için daha farklı şeyler olabilr ama beğenip almışsın sonuçda 😉 0 0 Yorumla
Starssailor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Fiziğin çok güzel, çok daha güzel bir elbiseyi taşıyabilirdin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aldık artık değişim de yok ama hoş gibi duruyor bilemedim teşekkür ederim yine de Yorumla Starssailor +1 yıl O zaman üzerine krem bir bolero veya boynuna yine krem rengi fular taksan :)) bişey eklenmeli gibi de :) ayakkabı ne giyeceksin? Yorumla
gizli1111113333333 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl Yaşınıza uygun bir elbise olmuş… Tatlı bir saç ve ayakkabi ile hos olur 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. biraz düğün için sade gibi ama hoş bir elbise bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok güzel ozellikle yaka kısmına bayıldım saclariniz da güzel her şekil verilebilir omuzlarinizin açığa çıkması adına topuz bir model düşünebilirsiniz belki 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Topuklu sade bir ayakkabı ile saç ve makyajla hoş durabilir. Ayakkabı sade olmalı ama 0 0 Yorumla
_Vefa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, yakışmış. Güle güle giyinin. 0 0 Yorumla
ayarsız_herif Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Günlük de giyebilirsiniz ama hoş bir kıyafet düğün için de giyebilirsiniz 0 0 Yorumla
Urfal Takip Et Xper 4 Yaş: 53 +1 yıl Sade bir kıyafet seninde sade kişiliğin varsa gayet uygun 👍 0 0 Yorumla
JinekologDrEmre71 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Dugun kapalı mekndami bırde hem zerafetınız ve vücut hatlarınızla o elbıseyı doldurmussunuz yakısmıs 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Şimdi aldığın yere yavaşça bırak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya okadar mi :( değişim yok yani sizin fikriniz tabii Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok kötü çünkü fiziğin seksi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler 😑 Yorumla sedatgöktaş +1 yıl Önemli değil canım Yorumla
Belkibirgünbiryerde Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Yaşına göre gayet uygun teyze. 0 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Sizin beğenmeniz en önemlisi güle güle giyinin 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzel olmuş elbise dantelli falan 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. güzel ve gösterişli bir elbise 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tarzım değil, güle güle kullanın 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Şık güzel 0 0 Yorumla
Empty-Note Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tarzım değil. 0 1 Yorumla JinekologDrEmre71 +1 yıl Senin tarzın nasıl Yorumla
Gweyr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Guzel olmus yakismis 0 1 Yorumla JinekologDrEmre71 +1 yıl Profil resmini cok sevdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Fiziğin düzgün olması bedenine uymuş düğün için daha farklı şeyler olabilr ama beğenip almışsın sonuçda 😉
Fiziğin çok güzel, çok daha güzel bir elbiseyi taşıyabilirdin
Aldık artık değişim de yok ama hoş gibi duruyor bilemedim teşekkür ederim yine de
O zaman üzerine krem bir bolero veya boynuna yine krem rengi fular taksan :)) bişey eklenmeli gibi de :) ayakkabı ne giyeceksin?
Yaşınıza uygun bir elbise olmuş… Tatlı bir saç ve ayakkabi ile hos olur
biraz düğün için sade gibi ama hoş bir elbise bence
Çok güzel ozellikle yaka kısmına bayıldım saclariniz da güzel her şekil verilebilir omuzlarinizin açığa çıkması adına topuz bir model düşünebilirsiniz belki
Topuklu sade bir ayakkabı ile saç ve makyajla hoş durabilir. Ayakkabı sade olmalı ama
Güzel görünüyor, yakışmış. Güle güle giyinin.
Günlük de giyebilirsiniz ama hoş bir kıyafet düğün için de giyebilirsiniz
Sade bir kıyafet seninde sade kişiliğin varsa gayet uygun 👍
Dugun kapalı mekndami bırde hem zerafetınız ve vücut hatlarınızla o elbıseyı doldurmussunuz yakısmıs
Şimdi aldığın yere yavaşça bırak
Hadi ya okadar mi :( değişim yok yani sizin fikriniz tabii
Çok kötü çünkü fiziğin seksi
Peki teşekkürler 😑
Önemli değil canım
Eh iste iyi yani
Yaşına göre idare eder
Yaşına göre gayet uygun teyze.
Sizin beğenmeniz en önemlisi güle güle giyinin
Ben fazla beğenemedim.
Günlük de giyilmez de eh işte
Güzel olmuş elbise dantelli falan