Moda & Stil Elbisem nasıl, düğünde giyilebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Dūsundum sizce bu elbise nasıl sizce? Güncellemeler+1 yıl Tul çorap giydim nasil Elbisem nasıl, düğünde giyilebilir mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet giyilir 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Hoş görünüyor ama siyah bir platform topuk tercih etseydin keşke 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben boyle seviyorum Yorumla muhammets8 +1 yıl Saygılar şelale Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. tül dantel detayları güzel değil sade olsa olurdu beğenmedim 1 1 Yorumla EsmerBeyli +1 yıl Güzel yapan tül detayları Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Fiziğin güzelse elbisede güzel durur yani bu senin seksi olup olmamakla alakali 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ah senin şu yan baktıran resimlerin. Biraz Çaba ya. Şaşı edeceksin bizi :) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güzelmiş hatların iyi olabilir 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giyilir ama ayakkabılar sanki büyük gibi. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. Sanki ayakkabılar olmamış 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Çok hoş bir seçim olur. Güle güle giyin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 880 cevap paylaştı. Yani standart siyah elbise 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl arkadan çeksene böyle belli olmuyoır buruşuk gibi 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Giyilir evet 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kötü 0 5 Yorumla Akdamar07 +1 yıl kadinlarin en buyuk dusmani kadinlardir , bosuna dememisler :)) Yorumla electraheartt +1 yıl @Akdamar07 elbise kötüyken güzel demek iyilik mi? demode saçma sapan elbise ne diyim harika mı diyeyim. Yorumla Akdamar07 +1 yıl gonul kirmadan kotu de sacma sapan demek yerine , ornek ben yemek begenmediysem karsimdakini kirmam elinize saglik derim , bir daha yemezsin o ayri bizim ulkede sorun su : hurra laf, hurra kavga hevesi elestirmek kalp kirmak degildir !! Yorumla electraheartt +1 yıl @Akdamar07 soru sorulmuş elbise güzel mi? evet veya hayır denecek. sormasa durduk yere bu ne demezdik zaten: kes boşu. Yorumla Akdamar07 +1 yıl sen cok cazgirsin Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Giyebilirsin 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Cevabım dm de 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet giyilir
Hoş görünüyor ama siyah bir platform topuk tercih etseydin keşke
Ben boyle seviyorum
Saygılar şelale
tül dantel detayları güzel değil sade olsa olurdu beğenmedim
Güzel yapan tül detayları
Fiziğin güzelse elbisede güzel durur yani bu senin seksi olup olmamakla alakali
Ah senin şu yan baktıran resimlerin. Biraz Çaba ya. Şaşı edeceksin bizi :)
Güzelmiş hatların iyi olabilir
Giyilir ama ayakkabılar sanki büyük gibi.
Sanki ayakkabılar olmamış
Standart işte giyilebilir.
Çok hoş bir seçim olur. Güle güle giyin
Çok iyi. Giyilir tabiki
Çoraplar topuklular çok iyi ya
Yani standart siyah elbise
Kız sen kilo mu verdin
Guzel desem bana ne faydası olacakki?
arkadan çeksene böyle belli olmuyoır buruşuk gibi
Günlük mü giymeyi düşünüyorsun
Ayakların ve basenler çok iyi
Giyilir.
Evet giyilir ama çorap giy
Kötü
Güzel
Güzel.
giyilir
kalçan iyi olduğundan iddialı durmuş
Evet güzel olmuş ama dar galiba biraz
Bu iyi
Giyilir.
Giyilir evet
Tam düğün. İçin zaten
Biraz daha mini olsa daha iyi olurdu
Çok güzel görünüyor üzerinde 🌹
Ustu kotu
kötü
kadinlarin en buyuk dusmani kadinlardir , bosuna dememisler :))
@Akdamar07 elbise kötüyken güzel demek iyilik mi? demode saçma sapan elbise ne diyim harika mı diyeyim.
gonul kirmadan kotu de sacma sapan demek yerine , ornek ben yemek begenmediysem karsimdakini kirmam elinize saglik derim , bir daha yemezsin o ayri bizim ulkede sorun su : hurra laf, hurra kavga hevesi elestirmek kalp kirmak degildir !!
@Akdamar07 soru sorulmuş elbise güzel mi? evet veya hayır denecek. sormasa durduk yere bu ne demezdik zaten: kes boşu.
sen cok cazgirsin
Giyebilirsin
Cevabım dm de
Çok sade
Güzel sade sana yakısmış
eski moda ya
Güzel
Güzel, giyilir.
Çok hoş 😎
Çok güzel
Çok tehlikeli
kapalıı