Boyu uzun geldi her şeyde olduğu gibi, yaptıracağım. Onun haricinde sizce nasıl? Abimin düğünü için aldım. Sade, düz bir şey olsun istedim. Sadece kolumun kapattığı yerde küçük işlemesi var.
Görümce için biraz sade ama fazla gösterişli olunca da çok göze batar ve dikkat çekmek istediğini zannederler. O yüzden aslında güzel. Yakışmış, senin içine de sindiyse sorun yok.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok da görümce gibi hissetmiyorum zaten 😅 Evet dikkat çekmek ve ön planda olmamak benim için önemli, teşekkür ederim yorumunuz için 🙃
Yorumlara baktım da fazla kapalı bulan olmuş sade diyen olmuş, taşlı parıltılı elbise olsaydı bence güzel durmazdı bu elbiseyi seçmekle iyi bir tercih yapmışsınız yakıştığını düşünüyorum. Sadelik bazen iyidir bu durumda sade elbise seçerek doğru tercih yapmışsınız, düğününüz de şimdiden hayırlı olsun.
Karakterim böyle ama.. olmadığım biri gibi geliyor taşlı tuşlu çok süslü şeyler. Ben değilim gibi. Bilmiyorum çizgim böyle, ayakkabı ile tamamlanır hoş olur diye düşünmüştüm
Sumugum bile bundan daha guzel yesil hayirdir dugun diye alemi berzaha mi yol aliyosun ne is
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alakası var renk ile? Renkler illa bir şeyi sembolize etmek zorunda değil, bana yakışan bir renk olduğu için yeşil tercih ettim. Çok kaba birisiniz ayrıca, çok farklı şekilde de ifade edebilirdiniz beğenmediğinizi.
Beğenip beğenmemenizi eleştirmedim, kendinizi ifade etme şeklinizden duyduğum rahatsızlığı belirttim. Kişisel görüşlere sonsuz saygım vardır, beğenme zorunluluğu da yok kimsenin. Sizin üslubunuz çok kaba, kırcı. Neyse, iyi akşamlar.