Ağırlık kullanarak kalça basen eritme: ağırlık kullanarak bacağınızı gerip ağırlıkları iki yanak kaldırıp bir süre beklerseniz, kalçanızda ve baseninizde hafif bir ağrı hissedersiniz. Bu basen ağrısı yağların yakıldığını göstermektedir. Sık devam ederseniz baseniniz zamanla kalmaz ve yok olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekmi nasil agirlik olacak lutfen soylermisin hateketi de soyle yaparim hergun
En İyi Cevaplar
Bakıyorum da herkes cirkin cirkin mesajlar yazmis ayip be terbiyeli olun biraz :/ spora git kalça eritmek için birsürü spor şekli var hangisini anlatayım ki bilemedim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
+1 yılK. bakmada cook igrencsin. Sana kilover demek icin resim mi atman gerekiyordu. Ar damariniz yok mu sizin yahu 80 tane erkek gordu insan kendinden utanir.
26 Yorumla- +1 yıl
Sana noluyor, sen cesaret edemiyon diye neden çamur atıyon kıza
- +1 yıl
Camur atmak? Ben buraya orami burami atacak kadar akil yoksunu degilim k. bakma!
Soran+1 yılburada ciplak foto atiyorlar onlari girmediyseniz bilemiyorum bunda bisey yok tahrik yok
- +1 yıl
Benden daha buyuksunuz bunlari dusunemiyorsaniz hic bir sey demem ben.
kalça deilde basen var sende o yüzden hoş değil spor yap falan diyemiycem ben sevmediğim yapmadığım bişeyi tavsiye etmem :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılImkanın varsa spor salonuna yazıl yoksa evde sana uygun bır proglamla kısa zamanda ıstedıqın vucuda ulasırsın sorunun basenlerın ıyı bır spor ve beslenmeyle nekadar ınceleceqını hayal bıle edemezsın.
10 Yorumla
+1 yılAlt fotoda biçimi belli degıl ancak egzerıze baslayıp - kavitasyon ve cryoliposiz gibi hizmetlerden faydalanırsan cozum bulabılırsın. ancak senın kalcalarının kuculmekten cok bıcıme ıhtıyacı var. egzersız olarak plates ı dene..
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belin ince olsaydı kalçaların güzel görünebilirdi. Tembelliği bırakıp spor ve diyete başlarsan 6 ayda bişey kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSpor evet
Kim kardashian gibi mi :D onun gibi kalcan olsa baska ne istersin. bir 5 yil spor yap belki onun gibi kalcalara sahip olursun da sanmam
217 Yorumla
Soran+1 yılZaten onun gibi olmasini istemiyorum cok kotu ki onun kalcalari olmssin mumkunse
Soran+1 yılTabi kotu cok itici zevk meselesi sen begensende cogu kisi begenmiyor
Soran+1 yılYok herkes oyle dev gibi kalca sevmez bunu yaz bitarafa
Soran+1 yılSen sev senin problemin bu
Soran+1 yılBen buyutmek degil kucultmek istiyorum sen orayi anlamadin
Soran+1 yılKim inkinin tam tersi olnasini istiyorum yani
Soran+1 yılNeyse bosa konusuyoruz sen git oyle birini bul bol bol seversin o kadinin surati guzel olmasa kimse g*tune bakmazdi emin ol
Soran+1 yılSagol ben bakarim basimin caresine cok imkansiz bir kalcam yok biraz sporla basenleri hallettimmi tamamdir
Soran+1 yılHerkes soruyu yanlis anladi ben onunki gibi buyuk olmasini istemiyorum dedigimi degil de onunki gibi olsun istiyorum sonucunu cikardi o yuzden buyutmek squart degil kucultmek istiyorum durum bu yani
Soran+1 yıltamam hallederiz
- Moda & Stil konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılAtilla abimize kulak ver.. *_*
https://m.youtube.com/watch?v=3AGykVyakyk10 Yorumla Neresi kardashian bunun ya bildigin yag seninkiler. Kasa cevir, squat yapip sikilastir falan ne biliyim bu cok kotu duruyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk diye dedik kardes ya
Soran+1 yılYani yanda var arkada o manada dedim ki oyle olsun da istemem hani
Arkadaşım normal veya büyük biraz bence uzman bir hekimden yardım al buradan medet ummak çok doğru bir şey olmayacak hakarete varan cevaplar almaman için söylüyorum bunu sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu sikayet edermisin
Soran+1 yılKalksin haklisin
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılben sana söyliymm yemene içmene düzen ver özellikle akşam 6 dan sonra bir şey yeme sakına sakın
bak farkı gör00 Yorumla doğru spor yaparak, aslında kalçalarında sorun yok, yanlarda fazlalık var. operasyonla düzelttirebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsıkıntı yok, takma sen kafana
Allah sahibine bağışlasın.
sen büyük kaçla görmemişsin
https://i.hizliresim.com/Wr7D88.jpg10 YorumlaIlla ki bu biçimi de beğenen vardır , ben iri göğüs tercih ederim kalça ölçüsüne , biçimine pek bakmam , benzer düşüncede ya da özellikle iri seven vardır
00 Yorumla
+1 yılKalça değil de basen var sende basenleri erit bence
10 Yorumla
+1 yıl37 erkek- 5 kız ilginç. Şuraya sadece yorumları okumak için geldiğime yemin bile edebilirim.
22 Yorumla- +1 yıl
80- 15 durum. Bu maç yatar ;)
- +1 yıl
Ayrıca soran kişi sadece kalçalarını göstermek için böyle birşey yapmış. Kim, ile yarışamaz bile.
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılaslında cok guzel ama mutlaka kucultecem dıyorsan hergun bır madensuyu ıc ve devamlı yuruyus yap
00 Yorumla kim kardashiyan biraz iddaalı olmuş gibi sanki
yıldız tilbe desek asdD::D04 Yorumla
Soran+1 yılKim inkiler guzel degilki zaten keske yildiz tilbe gibi olsa daha memnun olurdum
Soran+1 yılSevmiyorum o kadinin kalcalari igrenc
Kadın dediğin böyle olucak işte... Çubuk kızlar kıskanmasın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBukadar olmasa iyiydi ya :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılsquat. hem toplar ve şekil verir, hemde eritir. internetten squat öncesi ve sonrası diye bak bir istersen. kalçalarıda şekle sokuyo çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim cidden yarar mi:(
Cevap sahibi+1 yılresimlere göre yandan daraltıyo arkaya doğru çıkarıyo biraz ama oda yandan geniş olmasından iyi yani. popo kaslarını geliştiriyo yani.
bu kalça küçülmez tam tersine gittikçe daha da büyük.. spor yap sıkı bir kalçan olsun sıkı bir popon olsun gerisi önemli değil... takılmayın böyle şeylere ya
00 Yorumlakim kardashiyanı bilen bir hatun ! şaka şaka prno yıldızını nerden bilecek hatunlar :D bırak l*n erkeksin işte
04 Yorumla- +1 yıl
Kızları da iyice masum yaptınız :D
Soran+1 yılFoto kimin erkekmi foto
- +1 yıl
Hahah tabikii
Yanlarda fazlalıkların var bıraz vucut agırlıgı calısmalısı yan kalcalarını kucultmelısın kas yapısı olusturman yeterlı olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil calisayim oneri?
+1 yılTürk erkeği sever kalçayı. bu avantajını kullan. boşver küçüültmeyi felan. millet squat çalışıyor büyütmek için
02 Yorumla
Soran+1 yılSagolun ama kuculse az daha iyi olar
- +1 yıl
sen bana güven :D spor yap sıkılaş en güzeli
2. Resimdeki tam Tokatlık haha :SDSAfsakdsajff fdsfasdasdasd
31 Yorumla
+1 yılGayet guzel bence. Pompaladikca dalgalanir şak şak ses gelir he. Hayali bile ggüzel. :)
39 Yorumla
Soran+1 yılYa ufff :S
- +1 yıl
Haha :D bu saatte bu fotoya bu yorum yaniii.. ;) iyisin iyi. :)
Soran+1 yılBilmiyorum az kuculsun
- +1 yıl
Götün iyi de basenler fenaa.. Onlari erit bence. O da zor eriyor biraz. Malum kaba et oldugu icin. :)
- +1 yıl
Bide yandan yollasana oyle nasil duruyor bakalim?
Soran+1 yılYolladim
- +1 yıl
Bu iki resim ayni kisiye mi ait? :) ayrica pek yandan olmamis bu. Ama ikinci foto iyiymis. Gideri var. :)
Soran+1 yılIkiside benim
- +1 yıl
Ikinci hali daha seksi. ;) hareketlenme oldu yani.. :D
Ulan ne kalçası bildiğin but. Kalçanda değil basen gibi bir şey o
10 Yorumlaevet bir yolu var ya paran varsa yağlarını aldır yoksa spora yüklen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi spor sekli?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy benimde tam tersi coook kucuk anca 80 cm etrafi en iyisi sen bana ordan bir 10 cm yolla :)
00 Yorumlavucut yapın öyle ne yaparsan yap şekli değişmez zamanla daha büyür, o yüzden başka yerlerinle öne çıkmalısın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılDegisir sporla
kim kardashian bişe değil.. ya nikki minaj gibi olsaydın? şükret haline :D
00 YorumlaYaron Marangoz a gidip sağ sol dan aldır okeydir panpii: )))
00 Yorumlayapma ya erkek arkadaşın var mı? : ) yoksa eger ben varım dicemde : )
00 Yorumlailerde faydasini gorursun guzel kalcalarin tam vurmalik yani ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılKuculmesi gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılyemeğin şalçalısı kadının kalçalısı makbüldür :))))))))))))))
22 Yorumla- +1 yıl
Helal kanka :)
Soran+1 yılKim kardashiyan gibi buyuk oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim kardishian gibi demissin ona güldüm :) kadin diyet spor o kalcayi yapmak icin gunluk en az 2 saatni harciyodur ona habrerin var mı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa onun da yanlari var buyuk o manada dedim onunki= benimki demedim
Cevap sahibi+1 yılSpor yap squat felan nebilim seninki cok kotu duruyo gibi. pantulon bir arada tutuyo gibi durmus :)
Bırak dursun teneke bıle zamanla degerlenıp altın olurmus.
00 YorumlaBence kalcan cok guzel buyuk kalca seksi gorunur ama kucultmek istesen bana ugra kucuk bir sahansla kuculteyim yani tipta ne yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar mesaj topladığına göre çok hoş kalçaların var ;)
+1 de benden olsun10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoooooff ulan ooooooff ne götler var bee... ulan gece gece yine asılacaz heralde
12 Yorumla
Soran+1 yılHicde guzel degil deli oluyom:(
Cevap sahibi+1 yılSen beğenmezsen beğenme bırakta gözümüz gönlümüz açılsın... başka açılardan fotolarda varmı? Büyükmü küçükmü diye ölçmek için mesela pantolonu çıkarsan daha iyi anlarız
Oha kamerayi nerdeyse kicina sokmussun spor yap gecer
00 Yorumlajen selter ın spor programına bak derim squat ağırlıklı calısıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfotoğraflara bakarak mastürbasyon yaptım çok teşekkürler
10 Yorumla
+1 yılkim kardishanın kalçalarına sahpi olmak isteyen bir sürü erkek var haberdar mısın? şanslısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Harıka Hıc Elleme Etek ya da Tayt Ile Harıka Olur Cok Yakısır...
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyukleer
Cevap sahibi+1 yılOlsun Bence Cok Guzeller Dogal Halı Yani... Hıc Elleme Derım
Harun abi sen misin:)))
51 Yorumla
+1 yılBence gayet yerinde nden takildin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka ben kuculturum degisik pozisyonlarda calisinca duzelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOfffffff gözlerimi kapattım hayal ettimde bosaldim galiba Sağol
00 Yorumla
+1 yılbüyük diyenleree besle seninde olsun de :DDD
00 YorumlaModa & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. bumu büyük popo? bu normal
05 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk degilmi
Soran+1 yılIkinci fotoya baktinmi
Soran+1 yılNasil arka yok ben bilmiyomuyum kalcami arka da var
+1 yılyanlarda kanatların var onu nasıl eriteceğin peki
21 Yorumla
Soran+1 yılErir
gel bir koyayım sana küçülür :D :P
40 Yorumla
+1 yılHiç beeeenmedim :) spor yap acil o nedir öyle...
00 YorumlaBüyuturken aklin nerdeydi.
10 YorumlaKim kardashianın kalçaları güzel bir kere.
10 Yorumla
+1 yılSağ sola vurdur çarptır belki işe yarar. d
00 YorumlaYanlardan düzelltirmek lazım. Estetik operasyon..
02 Yorumla
Soran+1 yılSporda olur
+1 yılKorse den başka sans yok canım
06 Yorumla
Soran+1 yılKuculmeli :S
- +1 yıl
Spor yap canım sakın erkeklere uyma vurdurma
Soran+1 yılVurdurmak buyutur derler
- +1 yıl
Nerdesin sen ya her yere yazdım ya
- +1 yıl
Aynen öyle büyür gel özele
- +1 yıl
Ya iyiki bir zaafim var sende gelmiyorsun ya ayıp ya
Çekecek başka yer bulamadn mı
10 YorumlaŞaplak ata ata küçültürdüm ben.
00 YorumlaSıkılaştır spor yap
Biçimli olsun sorun olmaz00 YorumlaBenimde iri kalcalarim ama memnunum
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler