Moda & Stil Eşiniz/sevgiliniz için radikal bir tarz değişikliğine gider misiniz? pisipisili Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Usmanınız birden rockçı olmanızı istese Safiye gibi olur musunuz? :D Eşiniz/sevgiliniz için radikal bir tarz değişikliğine gider misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Evet yapardım 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl usmanım rockçı olmamı isterse beni böyle sev seveceksen derim 😂 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beğenmediğim , sevmediğim bir şey ise hayatta gitmem. Oda absürt bir şeyi istemez diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Fugazii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Başkası için tarzımı değiştirmem eğer değiştireceksem kendim için yaparım 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, bu mümkün değil 0 0 Yorumla
kroşek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ayrıldık ağladı ben de ağlıyorum şu an istese köpeği doruyla aynı ipe bile bağlayabilir beni 0 0 Yorumla
yelboga3402 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ben anadolu rockçuyum ama eşim de sevgilimde istese değişmem yani 0 0 Yorumla
Orta_saha Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Ben niye değişikliğe gidiyorum.O bana uysun a. yav 0 0 Yorumla
EndlessNameless_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Rock tarzında giyiniyorum zaten 0 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Saçımı rasta yapıp rastafari takılırım olur. d 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Moda & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. belki hoşuma giderse 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 531 cevap paylaştı. Nooo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet yapardım
usmanım rockçı olmamı isterse beni böyle sev seveceksen derim 😂
Beğenmediğim , sevmediğim bir şey ise hayatta gitmem. Oda absürt bir şeyi istemez diye düşünüyorum.
Başkası için tarzımı değiştirmem eğer değiştireceksem kendim için yaparım
Hayır, bu mümkün değil
ayrıldık ağladı ben de ağlıyorum şu an istese köpeği doruyla aynı ipe bile bağlayabilir beni
Ben anadolu rockçuyum ama eşim de sevgilimde istese değişmem yani
Ben niye değişikliğe gidiyorum.
O bana uysun a. yav
Resme bayağı güldüm hahaha süper
Hayır böyle şeylerden hoşlanmam.
Aslaaa tarzim neyse o
Rock tarzında giyiniyorum zaten
Saçımı rasta yapıp rastafari takılırım olur. d
Şikayet edin şu soruyu ya mal gibi soru resim
Hayır gitmem.
Hayır shdhhh
Hayır kimse için kendimi değiştiremem