Kadınların dar ve dekolteli kıyafetler giyinmesi özgüven verir mi?

Kadınların dar ve dekolteli kıyafetler giyinmesi özgüven verir mi?

sanmıyorum verdiği şey özgüven değildir özgüvenli olmak için sebebe ihtiyacın olmamalıdır o egodur veya daha kötü versiyonu kibirdir bir sebebe dayanıyorsa eğer o kıyafeti giymeye ihtiyacın varsa özgüvenini 1 tık bile arttırmak için, sahip olduğun şey öz güven değildir egodur (bunu hakaret etmek için söylemiyorum ego bi hakaret değildir kibir belki)
Herkes gibi bende aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer güzel bir vücudun varsa dar ve dekolte giymek seni daha çekici yapar bu sebeple bulunduğun ortamlarda ki erkeklerin çok daha fazla ilgi odağı olursun ve bunu fark ettiğinde ilgi çekici olduğunu düşünmeye başlarsın bu da özgüvenini artırır ama iyi bir vücudu olan bir kadının zaten özgüveni fazladır ayrı konu (^_^)
Özgüvenli kadınlar mı giyer dememiş zaten arttırır mı demiş, evet ihtiyacı vardır, arttırsın isteyebilir, erkeklerde ise libidoyu yükseltir (dar ve yırtmaçlı giyen kadın tabi erkek giyerse değil 🤭 )
Cevap
30Cevap
Evet tabi ki öz güveni arttırıyor.
Kevaseligi artirir biz erkekler soylemesek de dusuncemiz bu sekilde duyar kasacaklar gelir birazdan umrumda degil dunya geneline bakildiginda cogunlukla gereginden fazla acik secik giyinme fuhsiyatla bagdastirilir kimisi bu sekilde giyerken kimi gizler orter sagini solunu bir de oyle giyinip hafif ruzgarda acilmasi muhtemel yerlerini veya elbisesini cekistirerek duzeltir frikik vermemek icin madem aciyorsun ya tam ac ya da acilacakken elleme de gozuksun kardes hahah
Öz güven giyimle değil de içten gelen bişey olmalı bence. Öz güveni varsa zaten istediğini istediği şekilde giyer
Tam tersine özgüvenli kadınlar dar ve dekolteli kıyafetler giyer. Çünkü özgüvensiz kadın kendi bedenini beğenmez. O yüzden de kendini göstermek istemez ama özgüvenli kadın o kıyafeti taşır. 😉
Vücuduna güvenen herkes giyebilir elbet böyle giyinmek kadınlarda özgüveni artırır diye düşünüyorum. Aşırı kilo yoksa vücut doğru orantıdaysa giyilebilir yakışana böyle elbiseler yakışıyor.
Dar ve dekolte taşıması zor bir kıyafet. Yürümesi , hareketi bile bazen zor.
Her insan yapamaz ve cok dolgun bedene hem yakışmaz hemde rahat olmaz.
Teşhircilikle özgüveni karistirmayalim lütfen.
valla kızı bilmem de ben ne zaman skınny kot gıysem ve dar gomlek kızların gözlerle süzmesini çok yakalıyodum
özgüvensiz kadına evet bir tık destek olur. Ama özgüveni çula çaputa bağlı olmayan kadınlar için bir anlamı yok
Bilmiyorum ama yakışan giymeli, herkes değil bence gögüs dekoltesi önemli birde olanda olmayanda giymesin komik duruyor
Bazı kadınların bu a ihtiyacı var sanırım. Durtulerimiz ahh 🤦 ben bir kadının özgüveninin buna bağlı olmasını pek anlamıyorum
Narsist yapiya sahipse dikkat cekmekten ön planda olmaktan zevk alir, özgüven baska birsey, giyimle, bakimla olan birsey degil
Özgüven karakterdedir, duruştadır başarıdadır, ikizlere takkede deyildir
ozguvenli bir kadin dekolteli ve acik giyinmez gerek de yoktur
Alakası yok. Fit vücuda sahip olmayan kizlar da giyiyor
Vucut hatlarini çikararak seksiligi on plana koyarla
Bende arttırmiyor aksine kendimi rahatsız hissediyorum. Ozguven için açık giyinmeye gerek yok
Zaten ozguvensiz olduklari icin giyiyolar erkeklerin dikkatini cekmek icin
Daha kadınsı olduğu için enerjiyi arttırdığı kesin.
evet özgüvenimi arttırıyor, kendimi daha güzel hissediyorum
Bence hayır ben öyle giyinmiyorum ve bence yine de özgüvenim de gayet yüksek
Fizik uygunsa özgüveni artırıyor diğer türlü özgüveni yerle bir ediyor maalesef
Dar ve dekolte demek doğru olmaz ama kendine yakışan bir şey giyince herkese özgüven gelir.
Podyum kıyafetiyle sokaklarda dolaşanlar bana hep dolaşmayanlara göre daha aşağılıkça gelmişlerdir.
O sırada Aşağlıkca kelimesi : ben ne alaka mk y
Espiri yapma azmini takdir ediyorum ve sana başarılar diliyorum.
Kesinlikle artirir ve inanilmaz yakisiyor
Kadinlari bilmem ama bende rahatsızlığı artiriyor oversize 1
Ben böyle kadınlara hastayım❤✌
Benim öz güvenimi düşürüyor
Vucudu olmayanda giyiyor ben anlamadim bu isi
Bence özgüven öyle bir şey değil sanki
Birazcık sahte bir özgüven havası katar
Dötümü açınca neden öz güven gelsin kardeşim
Hafif kadınlarda evet.
Ucuzluktur
Nokta
Dar ve dekolte giyen kadınlara hastayım
Bu özgüvensiz kadınların yaptığı tercihlerdir
Yani bir etken diyelim sadece
Yo dekolte beni rahatsız ediyor
Özgüven değil de, rahatsızlık verir bence.
Bence arttırır evet
Evet gerçekten güzel bi soru
Hafif göbeklı kadınlarda çok iyi duruyor
Kadının fiziği çok güzel kim bu
Arttırır tabi
Olabilir giyebilir yani bence sakincasi yok
Artırıyor vallahi 🙃
Artırıyor ama abartısız hali rahatsız ediyor bence
Kişiden kişiye değişir ama genelde arttırır
Evet
Vücudu na güvenen kadınlar giysin
Evet ama resimdeki gibi bi vücudu varsa