Arkadaşlar sizdende fikir almak istedim önecelikle tasarım tişört alıp satıyorum sizce bu tasarımları tişörte baskı yaparsam satılırmı veya alırmısınız
Herkesin zevkleri farklı sen eğer bunu tasarladıysan bence senin tarzını seven veya ne bileyim bu tarz beğenen insanlar illaki olur ve satılır bence güzel duruyor yani ne kadar satılır bilmem ama illaki herkesin bir zevki var o yüzden bunun da alıcısı olur
Bana ait tasarımlarda var elbette bunları hem beğendim hemde örnek olarak attım. ama tabi işin aidiyeti kadar tükenmeside önemli Sektörde benim gibi çok var ama hepsi düz ben hiçbirinde böyle tasarımlar görmedim farklı olmak istedim tasarımlarım geçen sefer insanların baya bi dikkatini çekmiştim baya bi ürün sattım umarım bu seferkide böylr olur. Teşekkür ederim güzel yorumun için
Geçen sefer farkedildiysen bu sefer ki tasarımında geçen seferkini beğenenlerinin bence en az yarısının felan merak ettiği veya dikkatini çektiği olucak yani bence tasarlamışsın güzel de duruyor daha önceden farkedilmişsin de dene bence
Ürünleri Merter ve laleliden alıyorum, kaliteli hepsi oversize modeller hem bayan hemde erkek için. ürünleri 5 dolardan alıyorum aldıktan sonra baskıcıma gidip 3 dolarada baskı işlemi yapıyorum. tasarımlar hem kendi fikrim hemde başka yerden, ürünler tamamlandığında toplayıp Kadıköy’de satışa sunuyorum 10 veya 15 dolardan. fiyatını kendim belirliyorum
En İyi Cevaplar