Moda & Stil Deri gömlek nasıl sizce ve nasıl kombinlenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Deri gömlek nasıl sizce ve nasıl kombinlenir? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bence deri gömlek hoş da deri pantolon hoş gelmiyor bana bi garip duruyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deri Tayt peki Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Deri tayt en kötüsü kokoş gösteriyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçine yine bu tarz bir şey giyip altınada bol paça pantolonla mük olur. Veya taytlada güzel olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deri tayt olur mu deri pantolon sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deri pantolon değilde bol paça kot pantolonlar var güzel olur. Deri taytta olabilir yakışır bence Yorumla
Gizemhira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Altındaki deri pantolon ile kombinlenir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deri pantolon sevmiyorum ya deri tayt olmaz mı Yorumla Gizemhira +1 yıl Ooo bak unutmuşum taytta muq olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence deri gömlek hoş da deri pantolon hoş gelmiyor bana bi garip duruyo
Deri Tayt peki
Deri tayt en kötüsü kokoş gösteriyor
İçine yine bu tarz bir şey giyip altınada bol paça pantolonla mük olur. Veya taytlada güzel olur
Deri tayt olur mu deri pantolon sevmiyorum
Deri pantolon değilde bol paça kot pantolonlar var güzel olur. Deri taytta olabilir yakışır bence
Altındaki deri pantolon ile kombinlenir
Deri pantolon sevmiyorum ya deri tayt olmaz mı
Ooo bak unutmuşum taytta muq olur
keten pantalon
Guzel duruyor