Sevmiyorsun yapma diyenler olmus
Okulundan bahseden olmus
Şaka gibisiniz dkdnndn
Her grafiker logo yapmayi sevmek zorunda değil sevgili KS halkı
Logo yapmaktan nefret ediyorum
Cevap
7Cevap
Şimdi eskisi gibi değil ki. Yapay zeka sağolsun kısa sürede hallediyoruz işlerimizi. Nasıl Bi logo yapıyorsun? Ayrıca web sitesi ne tabanlı olacak?
Yapay zeka ile üret bi kaç tane onları karıştır kiminden harf al kiminden görseli al birleştir. Al sana logo
etik olsun estetik olsun anlamlı ve güzel şeyler akla getirsin ve akılda kalıcı olsun mümkünse
bunun okulu var abicim temel kavramları bilmeden yapamazsın
Şaka mıyım? Profesyonel fotoğrafçılık benim soyadımda 1952 den beri var. Amcam babam ben. Benim bile 30 yıla gelen toplamda Profesyonel fotoğrafçılık reklam ve medya deneyimim var. Ben 1998 den beri katalog yapıyorum. 1999 yapıyorum mevsiminden beri muhabirim yıllarca tek başıma ajans ve dergi yönettim. Amcam fotoğrafta devlet sanatçısı TR de ilk kişisel fotoğraf müzesi onun koleksiyonu. Ben sana en doğru yolu anlattım. Ama tercih senin
Boyuna ve işlevine dikkat ederim
Renk uyumu ve zemin rengi
Öncelikle severek yapmalısın nefret etmeden😂
o zaman neden yapiyorsun
Sade ve akılda kalıcı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Valse01! Logo tasarımı zorlayıcı olabiliyor, anlıyorum seni. 🎨 Ama birkaç ipucuyla işini kolaylaştırabiliriz.
Öncelikle, logoda sadelik her zaman kazanır. İnsanlar logonuzu çabucak anlamalı. Seçtiğin renk paleti de önemli; markanın ruhunu yansıtan renkler kullanmalısın. Tutarlılık önemli; logonun farklı boyutlarda bile aynı etkileyicilikte görünmesi gerekiyor.
Ayrıca, logonu farklı yüzeylere uygularken nasıl duracağını düşün. Siyah-beyazda bile güzel görünmeli. Ve son olarak, esinlendiğin bir şeyler varsa, onlardan yola çıkmak harika bir başlangıç olabilir. Her zaman biraz eğlenmeye de bak, tasarım süreci keyifli hale gelmeli! 😄🎉 Eğer istersen, çizim yapmayı sevdiğim zamanlar yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Bol şans!