Moda & Stil Yırtık jeanların modası geçti mi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Geçti mi yoksa hala giymeye devam mı Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yırtık jeanların modası geçti mi? Yırtık jeanların modası geçti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben çok severim bence geçmez, moda diye kısıtlama yapmıyorum geçti yenisi geldi diye giymekten keyif aldığım sürece önemsiz detay bunlar 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Moda diye baş tacı yapılıyor nu yırtık jeanlar. Moda olmasaydı böyle rağbet görür müydü 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence kesinlikle geçmez! Neredeyse herkese yakışıyor bu. 0 0 Yorumla
sprx77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hicbir seyin modasi gecmez biri bile giymeye devam ettigi surece 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. daha dün gördüm hemde öyle böyle yırtık değil komple diz kısımları baldıra kadar 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence geçmedi hâlâ giyenler var benimde var bir tane çok giymediğim için sayısı az arada giyiyorum. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ben giyiyorum modası olduğunu düşünmüyorum, yakışan giyer. 0 0 Yorumla
ĸαѕveтliɢri_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Geçmedi hâlâ giyenler var ama benim hoşuma bitmiyorlar 0 0 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Geçmesin gariban fakirler yamalık yapmak zorunda kalmazlar 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Aferin tebrik ediyorum Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır geçmedi geçemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yırtık geçti yamalı çıkacak yakında insanlar bu ekonomiyle yamalıyı anca giyecek sanırım. 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Şahsen minyon kadınlarda çok güzel duruyor 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Bedava verseler giymem ben 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hahaahha modaya bak ya fare ve güve işçiliği 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Modası geçmeyen Jean dilediğin zaman giy bence 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl moda olarak geçti ama giyen var mı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gecmedi 2 3 Yorumla 00_blacksea_00 +1 yıl Geçmesin bağda bahçede giyilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @00_blacksea_00 bana niye diyosun Yorumla 00_blacksea_00 +1 yıl Yazdım öyle sana da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben çok severim bence geçmez, moda diye kısıtlama yapmıyorum geçti yenisi geldi diye giymekten keyif aldığım sürece önemsiz detay bunlar
Moda diye baş tacı yapılıyor nu yırtık jeanlar. Moda olmasaydı böyle rağbet görür müydü
Bence kesinlikle geçmez! Neredeyse herkese yakışıyor bu.
hicbir seyin modasi gecmez biri bile giymeye devam ettigi surece
daha dün gördüm hemde öyle böyle yırtık değil komple diz kısımları baldıra kadar
Bence geçmedi hâlâ giyenler var benimde var bir tane çok giymediğim için sayısı az arada giyiyorum.
Ben giyiyorum modası olduğunu düşünmüyorum, yakışan giyer.
Geçmedi hâlâ giyenler var ama benim hoşuma bitmiyorlar
Geçmesin gariban fakirler yamalık yapmak zorunda kalmazlar
Aferin tebrik ediyorum
Hayır geçmedi geçemez
Yırtık geçti yamalı çıkacak yakında insanlar bu ekonomiyle yamalıyı anca giyecek sanırım.
Şahsen minyon kadınlarda çok güzel duruyor
Geçmesin lütfen ben seviyorum😄
Giyen çok kişi var
Geçmesin bağda bahçede giyilir
geçmese de hiç giymedim sevmiyorum
Bedava verseler giymem ben
Hahaahha modaya bak ya fare ve güve işçiliği
Abartılı olanların evet
Modası geçmeyen Jean dilediğin zaman giy bence
moda olarak geçti ama giyen var mı var
Bence geçmedi hala top 5 te
Gecmedi ama guzel degil