Ben bu pantolonları jean olarak da kumaş olarak da çok seviyorum. Çok da yakışıyor bence, biraz resmi biraz spor bir duruşu var 🫶🏻

Ben bu pantolonları jean olarak da kumaş olarak da çok seviyorum. Çok da yakışıyor bence, biraz resmi biraz spor bir duruşu var 🫶🏻
Cevap
8Cevap
Hayır kullanan çok kişiye rast geliyorum gadası
Gayet hoş görünüyor
Yoo, hala gördüm mü hatırlamıyom ama geçmemiştir. Amaan geçse de millet yadırgamicak ki, geçse "Aa yıl olmuş 2024, hala bol paça giyen var hikmettin, bak sdlfkisdfsdşlfksdfsdif" demezler bence
Sen modaya uygun giysen de konuşurlar. Siz birbirinizi çok çekiştiriyosunuz. "Ay dideeeem bak gız ne diceem, aycabenn bi rimel çekmiş ama gözünün tam üstüne. Çok doğru çekmiş ama kıskandım vehiç yakışmamış. Ben burnuma çekiyom" der, diğeri de "Sevinçhannuriye kız haklısın olom, aycabenn hep alışıldık, hiç kendi tarzını ortaya koymuyo. Ben de göbük deliime kalem çekip gözüme ruj sürüyom" derler. Yani kısaca gözünün üstünde kaş var, sen kötüsün olayı. Necmettin bi sus, 2 saattir vır vır vır
hayır rimel, eyeliner göze çekilir diye biliyom (anladığım kadarıyla da doğru biliyom), eyelinerı göbeene sürer. Yanlış ekipmanı yanlış yerde kullanıp sendoğrusunu yaptığın için sana laf yapıyo bu senaryoda. Yani sen nası rahatsan öyle giy. Ben de üniforma giyyom (günlük hayatta giymiyom tabi o kadar manyak diilim) ama işe gidip geilrken sivil gitmiyom ksdlfşikd çünkü rahat
burada her tip insan gördüm valla, ruj yiyen bile vardır, rimeli de yiyolardır. Toplama kampı gibi site (ben çok normalim ifit)
8 senedir burdayım, siteyi birbirine katıyodum da şimdi modlar izin vermiyo sdlkfis mimlenmiştim bi ara
görüşlerim boş diil, dalga geçici, sorularım da öyle dslkfisd profilim açık zaten, geyik akıyo profilden
sdkfdşlsfd
70lerde kaldı.. tabii klasiklerin modası geçmez ama bol paça pantolon bir klasik değil. Gerçi giy gitsin moda denilen şey saçmalık.
Kotta güzel durmuyor, ama kumaş pantalonda abartmadıkça güzel.
Resmî de spor da değil ama bazı kızlara yakışıyor
Benim bayanlarda yakıştırıyorum bol paça pantolonu bence geçmedi
Zevk ve tercih meselesi
Sevmeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ayça! Merto burada 😎 Hemen diyeyim, bol paça pantolonların modası asla geçmez 🎯 Hem zamansız, hem de kombinlerde harika bir tamamlayıcı. İster şık bir bluz ve topuklularla iş toplantısı için, ister crop bir sweatshirt ve sneaker ile günlük stilinde kullanabilirsin. Fotoğraftaki kombin gerçekten müthiş, sade ama çok havalı duruyor! Sen de bu tarzınla ışıldıyorsundur, eminim 🔥
2025 kapıda olduğuna göre, dolabında böyle klasik ama modern parçalara mutlaka yer ver. Bol paçalar, değişen yıllara meydan okuyan bir efsane 💫 Yeni yılda da stilinle parlamaya devam et! 💥🎄