+1 yılestetiği kimin için yaptıracağına bağlı. bence eğer kendin bundan rahatsız oluyor aynaya bakamıyor, psikolojik olarak rahatsız hissediyorsan ve burun estetik ameliyatından korkmuyorsan (ben kemik eğriliği yani deviyasyondan dolayı nefes alamayıp ameliyat olmuştum ve çok zor ve kötü geçmişti sonrası ağrı anlamında) bence ol. ama sırf başkaları aa burnu ne güzel desin diye olacaksan ameliyat, sakın olma derim. abartılacak bir durum yok burnunda. Hele rahat nefes alıyorsan şu anda, estetik ameliyatta burnunu küçültüyorlar iç kanalları daralıyor doğallığı bozuluyor vs bu yüzden nefes alışların kötüleşebilir. bunları dikkate alarak karar vermelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen boyle burunlara karakteristik burun derim, tek başına baktığında çok garip gözükebilir ama suratında görüntünü çok güzel tamamlamış. Burnunu taşıyabiliyosun kısaca :) estetik ameliyata gerek yok çünkü belki başkasında çirkin gözükecek olan o burun seni daha orjinal ve alımlı kılmış. Ve bu konuda gerçekten ciddiyim! Dalga geçme niyetiyle konuşmuyorum paranı medikal bir sıkıntı çekmedikçe gereksiz estetik ameliyatlara harcama bence. Tabi bu sıkıntı psikolojik de olabilir eğer burnun senin hayatını rahat bir şekilde yaşamana engel oluyorsa ve bıçak altına yatmanın bu durumu değiştireceğine inanıyorsan ameliyat ol.
00 Yorumla
Burnun derisi biraz etli. Ancak ortadaki kemikten biraz törpü olur ucuz da hafif kalkar. Dershane parası ile yapacaksanız hiç bulaşma derim sen demesen burnun büyük diye fark etmezdim. İleride imkânın genişleyince yaptırabilirsin takıntı yapacak kadar sorun yok bence
04 Yorumla
Soran+1 yıldoktor falanmısn
Soran+1 yılmemnunmusun nekdara yaptırıdn
Abartma yavrum ya 😊 yakından çekersen öyle gorunmesi normal.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
"bu öyle duruyor dalga geçmeyin yoksa dershane için biriktireceğim parayla ameliyat olucam..."
kızım evladım manyakmısın sen...
eğitime harcıyacağın para ilerdede sana para olarak dönücek...
oyüzden paranı eğitime harcaman mantıklı olandır... takılma böyle şeylere...31 Yorumla
Soran+1 yılofffffff bunalımdayım vallaa
+1 yılYa neden bu kadar cahil sacma salak insanlar var? Herkes yazmis ki kapalisin yapma kapalisin gunah yapma. Arkadasim bu nedir ya? Acik yapabilirde kapali yapamaz mi? Ne kadar sacma dusunce icindesiniz. Yorumlari okudukca sinirleniyorum. Ona bakarsaniz kapali acik diye bir ayrim olmamasi gerek. Herkesin kapali olmasi gerek. Ben kapali degilim evet ama yok benim yaptigimi kapali yapamaz diye bir dusunceye sahip d
12 Yorumla- +1 yıl
Degilim. Acik makyaj yapiyo oo ne guzel diyolar kapali makyaj yapiyo nasilda kendini pazarlamis diyolar. Acik icki iciyo tarz kiz diyolar kapali icki iciyo basindaki basortuden utan o. Diyolar. Sacma salak dusunceler ya. Ne acigin ne de kapalinin yapmamasi gereken seyler bunlar. Estetik konusuna da gelirsek. Allahin sende begenip sana verdigi seyi degistirmen haramdir. Yuzunde de guzel duruyo. Takinti haline getirmissin bir nevi. Eger bu takinti senin psikolojini bozacak derecede oluyosa ve sagliginla ilgili problem varsa o zaman yaptirabilirsin gunah olmuyor. Ama keyfi yaptirmak tabii ki gunah. Yinede sen bilirsin senin hayatin :) bu konunun kapali olup olmamakla alakasi yok. Iyi bayramlar arkadasim.
Soran+1 yılkesinlikle insanların zaten yargıları beni bunalıma sokuyor çok fazla var kıyaslama
+1 yılArkadaşım özel bir hastanede estetik oldu burnu cok yapay. 2 bin liraya yaptılar. Benim bildiğim bir doktor var 6.5 - 9 bin lira arasında oynuyor fiyatlar ona bak derim yaptığı burunlar cok doğal fiyat falza olsada değer derim. Maddi durumum iyi olsa bende yaptıracagım. Güncel Öztürk u arastırmanı tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yıl2000 tl olsa hemen yaptırırm 5000 çok
+1 yılMubarek günde ya...
i.ytimg.com/vi/nBZ8HsJzFpg/maxresdefault.jpg410 Yorumla
+1 yılya bir git saçmalama son resmini gördüm gayet güzel bir yüzün var ve burnun hiç sırtarmıyor erkek gözüyle baktım vallaha :)
dersanene git iyi biryerlere gel çok para kazanacak bir işin olsun o zaaman ne istersen yaptırabilirsin hemde en iyisini yaptırırsın ve inan bana hiç gerek yok yüzün güzel olduğu için sırtarmıyor04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
- +1 yıl
gerçekten ya sen takıntı yapmışsın hepsi bu ben hiç olumsuz birşey göremedim
Soran+1 yılbence varrrrrr kusasım geldii
- +1 yıl
sen bilirsin ama erkek gözüyle böyle yani bir sorun yok :)
+1 yılKuzenimde senin gibi burnundan memnun değildi 2 sene önce ameliyat oldu 5bin verdim demişti yalnız illa yapacaksan şunu söyliyim en az 2 hafta burun ve göz çevren mosmor olacak okuyorsan tatilde yaptır
bide o burna sert bişey değerse bir fatiha okunur kuzenim paranoyak oldu biri elini ona doğru uzatınca burnuna dokuncak diye hep tetikde zor iş valla bulaşma derim nefes alıyon mu burun işlevini yerine getiriyor mu eee daha ne?00 Yorumla
+1 yılDersane icin biriktirdigin parayla estetik mi olucaksin? Kusura bakmada dunyanin en enayi insani sifatini hak ediyosun. Tamam burnun oyle super bir burun degil ama guzel olmak zorundada degil. Allah yaratmis tamam begenmiyo olabilirsin falanda egitiminden dha onemli bir olay degil sonra yaptirabilirsin bunu
10 Yorumla
+1 yıl1 hem kapalısın bunu farz olarak yapmış olsan vücudunun her hangi biryerde değişiklik yapmanın ne kadar günah olduğunu bilirdin 2 burun ameliyatı ufak bir operasyonu bile en düşük fiyatı 5 bin TL başlar komple düzeltmek 15bin e mal olur onun acısına da her babayiğit katlanamaz saçma sapan düşünme git dersanene
24 Yorumla
Soran+1 yılkötü duruo ama
- +1 yıl
Akışına bırak düşünme kuzu o iş uzun vucudunla barışık ol şükret elinde ayağında birşey olmuş olsa ne yapacaktın
- +1 yıl
Geleceğinden başka birşey düşünme derim ;-)
Soran+1 yılgaliba öyle yapacağım
Bunca yıl dert ederim diyorsan ol, ya da sıkıntı yok burnumla barışığım diyorsan olma. Dalga geçenlere bakma ne kadar günah olduğunu er ya da geç öğrenirler. Ama bir kaç gün acıya dayanarım ben diyorsan ol ve kurtul. Millet için değil kendin icin yaptır. Kim ne derse desin allah yaratmış var mı ötesi? Kimse kendini yaratmadı ve seçmedi. Umarım kararın mutlu eder
10 YorumlaEvet burnunuz kemerli ama kötü durmuyor. bence eğitiminiz için biriktireceğiniz parayla ameliyat olmayın. okuyun mezun olun sonradan hala bu soru kafanızda olursa gider bir uzmanla konuşursunuz ama bence şimdi hayır.
00 Yorumlaarkadaşlar durun durdugunuz yerde keyfinize börtüyonuz resmen. estetik sağlık sorunlarını teşkil etmediği sürece asla yaptırılmaz. yapamıyorlar yaptıranlar çok pişman bir şeyin dogalını bozdunuzmu o iş biter. halinize şükredin oturun oturdugunuz yerde
06 Yorumla
Soran+1 yılolmuoo ama
- +1 yıl
olmayan ne yok yapan yok bu işi beceren yok popstar rahmetli m. jackson da çok çekti estetikten. o kadar parası olmasına ragmen. olmuyor allah yüzüne göre yaratıyor burnu en hokka burnu sana monte etseler olmaz. ünlülere bak bak doguşu tanyelisi ceylanı hande ataizisi vs hiçbiri memnun değil
Soran+1 yıltamam yaa vala ir dövmediğinzz kaldı
Soran+1 yılfiyat aralığı ne acep
+1 yılyüzün dudak yapınla doğru orantılı onları bozmayan güzel bir burna sahipsin. bu orantıya uygun olabilecek en güzel burna sahipsin bunu kötü olarak görme
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mii
- +1 yıl
evet kesinlikle
Ben Burundan Estetik oldum Mecburiyeten Dogumdan Gelen bir kusurdan DOlayı
Ama Burnun Gayet İyi Ve Sakın Estetik olma Tek Tavsiyemdir.
Burun Cok hassasdır Ve ameli yatan sonra Yıllar Gecsede Hic bir Zaman Eski Saglamlıgına Kavuşmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılgerçeken mi tüm samiyetinizle mi
+1 yılYoo hiçte kötü durmuyor. Sen kötü burun görmemisin. Allahin yarattığı hersey güzeldir. Senin yüzünede o yakışıyor. Burnun kötü falan değil
02 Yorumla- +1 yıl
Bende guzelim ozamn. d
Soran+1 yılciddi
Bence şimdi olma. İlk önce dershanene git, okulunu oku, geleceğini garantiye al. Sonra ameliyat olursun, acelesi yok. Dalga geçenleri de takma. En azından sağlıklısın. Estetik işi daha sonra da yapılabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen estetik yaptırdım çok da memnunum. Ama ünlü ve başarılı kişilere yaptır ki sonradan pişman olma bence. Burun estetiği ameliyatları doktorunun ününe, kullanacağı tekniğe, yaptığı hastaneye göre değişiyor. 5.000-10.000 tl arasında değişiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılçokk pahalı
Cevap sahibi+1 yılHiç de pahalı değil. Burun estetiğinden bahsediyoruz, kan aldırmaktan değil.
Soran+1 yıl200 tl olsa neyse nüversite öğrencisiyim
Cevap sahibi+1 yıl200 tl ye kulak estetiği bile yapmıyorlar.
Soran+1 yılof içimi karatınn https://i.hizliresim.com/1nLZdB.jpg böyle duruoo yüzüm
Sadece burnunu cekince kotu ancak yuzunun tamaminda goze batan hicbirsey yok :)
21 Yorumla
Soran+1 yılallh razı olsun :)
Dalga gecen insanlarda war okudum da yorumlari nekadar sacmalar :)
canım benim rahatsiz san burnundan ameliyat ol gec sen kendin en iyisini bilirsin burdakilerin dediklerine bakma03 Yorumla
Soran+1 yılkafam çok karışık
Soran+1 yılnasıl hisediyorum bilmiyorum
Nefes alıp vermende sıkıntı yoksa estetik yerin dibine batsın. Bence kötü gözüken bir olayı yok. Dersanene git bildiğin burun işte. Kaya çilingiroğlu gibi olsan belki yaptır derdim. tek derdin sıkıntın bu olsun ömrün boyunca
02 Yorumla
Soran+1 yıloda var ama
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye özel estetik yaptırabilirsin sadece kemerini alırlar başka bir yere dokunmazlar fakat acısına değermi değmezmi sen karar ver derim :)
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Burnun güzel.. Ben kemikli burun severim..
(yalakalık yapmıyorum, eski mesajlarıma bakarsan doğru söylediğimi görürsün)00 Yorumlayüzüne yakışıyor gidiyor hani gerek yok gibi şmdilik
uyku horlama gibi problemin varsa ol yoksa olma derim01 Yorumla
Soran+1 yılyokkk yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek burnunu çekince elbet oraya odakliyorsun ve daha dikkat çekiyor. Ama yüzünde genel olarak güzel duruyor burnun, gayet de güzelsin canım yüzün çok güzel maşallahin var
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yok sırıtmıyor zaten ama nebiliyim işte bunalıma girdim resmen
maddiyatın yetıcekse yaptır çok kötü durmuyo ama iyide durmuyo tıpkı benimki gibi bende burnumu yaptırmak için para artıracam diye 1+1 evden vazgecip 5 kisilik cemaat evine cıktım :D
00 Yorumla
+1 yılbiraz büyük görünüyor bide kemik var sanırım görüntü için olmasa bile eyer sağlık olarak olumsuz etkiliyorsa ameliyat olmanı öneririm
02 Yorumla
Soran+1 yılkafam karma çormann
- +1 yıl
ben şu an burnumdan ameliyatlıyım yeni 3 gün önce oldum seni en iyi ben anlarım burnunda kemik fazlası var gibi görünüyor doktor değilim ama gördüğüm kadarıyla ameliyata ihtiyacın var (tahmini)
Normal tam Osmanlı burnu yakışıyor bence birde çok yakından çekince böyle tam yüzü atsanız olmaz bu kadar.
00 YorumlaÇok rahatsızsan iyi biyerde yaptir. Hergün neler duyuyoruz. Iyice arastir.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok çokkötü durmuo aslında sadece takıntılım bide kötüçektim
+1 yılokulunu oku dalga geçiliyor erkeğe benzetılıyorsan ilerde yaparsın
07 Yorumla
Soran+1 yılyokk ya erkeğe pek benze4miomm ki
- +1 yıl
ozaman düzelttirme
Soran+1 yılpekii acıarak bakmalarrr
- +1 yıl
yahu ortada burun var sana kım acıyarak bakacak ki? senın hüsnü kuruntun bu böyle birşey için. estetik yaptırman caiz olmaz yani benımde suratımda su çiçeğinden lekeler var bu lekeleri yok etmek için allaha şükür bütçeye de sahibim ancak yaptırmıyorum bazı şeyleri olduğu gibi bırak mesela bir kulağım küçükken ki yatırılma pozisyonundan dolayı açık (kepçe) onuda saçlarımı uzatarak kamofile ediyorum. dalga geçerlerse ve bunun hayatıma etkisi büyük ise ancak o zaman yaptırırım bence sende öyle yap eğitimini tamamlarsan iyi olur herşeyden önce
Soran+1 yılgaliba haklısnız yaa
- +1 yıl
galiba fazla orada :)
Soran+1 yılyaaaa :) pekii
+1 yılestetik olsa daha iyi olur ama sadece şu an burnunu çektiğin için oraya odaklanıyoruz belki suratına yakışıyordur ya da o kadar çekmiyordur
00 Yorumla
+1 yılSana verilen bir emanete bu kadar takilmamalisin.. estetik ameliyat oldugun gunun ertesi gunu olmuyeceginin garantisini verebiliomusun?
Ustelik genel yuzunun oldugu fotodada o kadar kotu degil..
Oldigun sekilde mutlu yasamayi ogren bence once00 Yorumlabüyültücek birşey yokk senin yüzüne sırıtmıyor o burun benımkıde yandan kötü duruyor bitek onun için birşeyler düşünüyorm
00 YorumlaEvet sadece buruna bakarsak büyük ama yüzünle birlesince bir sıkıntı göremiyorum
00 YorumlaKesinlikle yaptırma. Ne kadar günah olduğunu bilmiyor musun? Seni sevecek olanlar her türlü sever
00 YorumlaDersane parası diyerek gelecekle güzellik mukayesesine düşmüşsünüz.. Önce hayatınızı kurun.
00 Yorumla
+1 yılzaten türbanlı olduğun için çekici değilsin, böyle şeylere gerek yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılne ddmek şimdi bu ne alaka müslümanmsıın sen
+1 yılDoğulu musun şekerim?
Genetik vardır ve ailen izin verirse estetik yaptır00 Yorumla
+1 yılYok canım abartmayin ya kendine yakisiyodur emin ol makyajla falanda küçük gösterebilirsin boş yere sıkma canını yaşın büyüyünce iyice oturur yüzüne
00 Yorumla
+1 yılHaberleri izlediysen burun ameliyatı olan bir kadın hastane enfeksiyonu aldı ve bacakları kesildi. Riskli seylere bulaşma Allah herkese yakışanı hayırlısını veriyor. Bence sıkıntı yok burnunda
00 Yorumla
+1 yılKafaya takilacak hiç bir şey yok yüzünde abes dirmuyo kendinle barışık ol dersaneye git estetiğe bence hiç gerek yok illede istiyosan daha sonrada olur
00 Yorumla
+1 yılBurun ameliyatı sıkıntı baya ve daha kötü olma ihtimali var doğru makyaj teknikleri ile daha düzgün bir görüntü olabilir şu an bir risk alma ilerleyen yaşlarda düşünebilirsin belki
00 Yorumla
+1 yılÖyle açılardan çekmişsin ki koş koş ne duruyorsun bugüne kadar bunla nasıl yaşadın dememizi istermiş gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılbilerek öyle çektim gerekçen yoruma ihtiyacım vardı
- +1 yıl
En güzel burnu bile öyle çektiğin zaman o burun berbat görünür
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım.. Biliyomusun.. allah ne verdiyse güzel olan odur.. güzellik doğal olandır.. yüzümüzde sadece burnumuz yok gözlerimiz dudaklarımız ve pek çok güzellik.. Sen canını sıkma ve bunuda kafana takma.. herşeyden önce kalp güzelliği..
02 Yorumla
Soran+1 yıltakıntılıymm
Cevap sahibi+1 yılBence takıntınız yersiz.. son resimlerinizi gördüm gayet hoş bir bayansınız.. Gereği yok bence.
Abartacağın bir şey yok ama çok rahatsız oluyorsan yaptır. Ama dershane paranı kullanma bence. Tekrar biriktir biriktirebilirsen.
04 Yorumla
Soran+1 yılvalla sürüne sürüne topluorumparayı
Soran+1 yılüniversite son sınıf kpss için biriktiriom
+1 yılBiraz büyük duruyor ama fotolar burun odaklı olduğundan büyük gözüküyor olabilir. Bence genel olarak görüp değerlendirmek lazım.
08 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1nLZdB.jpg böyle duruyor
- +1 yıl
Bence çok da büyük değil. Boşver büyüklük muhabbetlerini, liseli erkekler gibi, bı şekilde gayet güzel duruyor :)
Soran+1 yılçirkin değilim zatenn :) sadeceee detaycıyımm
- +1 yıl
Boşver büyüklüğe takma. O işlere Haydar hoca bakıyor :)))
Soran+1 yılhaydar km bee :)
- +1 yıl
Haydar dümen ehuehuehuu
Soran+1 yılçok kötüsünn
- +1 yıl
:p :D
+1 yılKimse de mükemmel değil zaten. Bırak kalsın, takmayın şöyle şeyleri.
00 Yorumla
+1 yılAbartılacak bir şey yok. Allah seni öyle yaratmış hem çok kötü de durmuyor
00 YorumlaAbartmaya gerek yok yüzüne göre düzgün gözüküyor sempatik duruyor ^.^
00 Yorumla
+1 yılHıhı şart. Hatta estetik yetersiz sen direkt intihar et kanks :D
-Ey Allahimm yaratiyon niye takip etmiyonn?00 Yorumlabir problem göremedim direk burnunu çekip atarsan kocaman sırıtır tabi ama diğer fotograflara baktım normal yani büyütecek bişey yok
00 Yorumla
+1 yılİyisin boşuna tribe girme işte ;) olduğuna şukret ekmeğine bak hacı :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) öldüm ölüdmm gülmekten
- +1 yıl
Noldu :)
Evet buyuk birazcik ama abartilacak kadar da bisey yok ilerde ameliyat olursun kariyerin daha cok on planda olsun ondan sora yaptirirsin... Ama cok da guzelsin masallah ;) iyi bayramlar
00 Yorumlao burunda ne oyle açmaz olaydım owww
01 Yorumla
Soran+1 yılaynaya bak önce
+1 yılDersh. Icin biriktirdigin parayiburnuna harcayacaksan k. bakmada yokla derim o akli cok sikayetci degilsen ilerde meslek sahibi oluncada yaptirabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılsadece burnuna bakinca evet kotu gozukuyor ama genel olarak yuzunde oyle dikkat cekecek sekilde kotu durmuyor bence kafana takma bosuna dershaneye git daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sıkıntı yok öyle kameranın dibine sokup çekersen tabi garip görünür. Diğer fotolar normal
33 Yorumla
Soranbilerekk öyle çektimm
Cevap sahibi+1 yılDiğer fotolar normal.
Soran+1 yılvalaa birton fotom var ama iştee
+1 yılkemik oldugu için öyle duruyor kemigi aldırtıktan sonra düzeliyor estetik yaptırmayı pek gerek kalmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılkemik nasıl alınıo
+1 yılhep yandan çpraz falan çekmişin tam olarak ortadan çekeydin de iyice göreydik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasörtulu oldugunua göre muslumansin, ve umarim estetik amaliyatin ne kadar cok haram oldugunu biliyorsundur,
12 Yorumla
Soran+1 yılbiliorum ama insanalrın bakışları
+1 yılyaptırma ameliyat falan, böyle çok güzelsin boşver. doğallık her zaman 1 adım öndedir bir kere ya, dershaneye git.
00 YorumlaBence estetiğe hiç gerek yok senin yüzüne çok güzel yaşıyor. Rabbim herkese ayrı bir güzellik vermiş.
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat