Buna katılmıyorum bayanda çok uzun boyu estetik bulmuyorjm türk erkeklerinin boyuda ortada zaten bence orta boylu vücut hatları düzgün ve belirgin kızlar bir sıfır öndedir ve benim bacak boyum çok uzun diğer insanlara göre fiziğim çevrem tarafından çok beğenilir kızda erkekte bu konu tartışmaya kapalı çok uzun kız arkadaşımda onun fiziği benim ki kadar begenilmez dediğim gibi görmediğin için böyle konuşuyorsun fizigime birçok erkek düşüyor deve gibi boyumda yok keramet neymiş boyda değilmiş 😅
şöyle bir durum var, 1.55 boyu olup çekici olan da vardır, 1.65 boyu olup da, ama 1.70 olup da çekici olan vardır. Uzun boylu olan arkadaşında fizik ve yüz güzelliği sana göre altta kalıyor demekki 😄
Heh şuna katılıyorum her uzun boylu kızın fiziği harika olmuyor herkeste böyle genel algi var yüzümü kapatip siteye foto Aticam ispatlamak için artık 😅
birincisinden kız kardeşimde vardı o çok güzel bak onu seç
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay evet çok güzel duruyor kararsız kaldım ikinci çok klasik bir model ama fiziğim çok güzel onu alirsam fiziğimi ön plana cikarmak için alırım birinci elbisenin modeli daha zarif daha modern
Normal ama asirida büyuk değil ama birinci elbise daha güzel geldi modern alttaki elbise modeli güzel ama çok klasik bir elbise her düğünde gördüğümüz bir farklılığı yok
Birinci derece kuzenim değil yoksa abartirdim annemin yigeninin kızı ben kuzen diyorum evlenecek kızın annesinin teyzesi oluyor annem kendi teyze kızlarım. Dayı ogullarim olsa daha abartirim ben zaten süsluyum 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Üstteki elbise harika gerçekten ama boyunu da bilmek gerekiyor bu elbiseyi taşıyabilmek için 😉
1.65 topuklu 1.75 😅
Topukluyla 1.80 olsa tam olurmuş aslında ama 1.75 de fena değil 😄 elbisenin sırt detayı nasıldı?
1.80 kadın ne ya zerafetten uzak lütfen yapmayın
Sırtı kapalı önü açık dekolteli degaje yaka ve yırtmacı var dekolte önden
1.70 olsaydın topukluyla 1.80 olur gayet de zerafet timsali bir görüntü çizerdin lütfen ama..
Elbiseyi deneme fırsatın olmadı değil mi henüz?
Buna katılmıyorum bayanda çok uzun boyu estetik bulmuyorjm türk erkeklerinin boyuda ortada zaten bence orta boylu vücut hatları düzgün ve belirgin kızlar bir sıfır öndedir ve benim bacak boyum çok uzun diğer insanlara göre fiziğim çevrem tarafından çok beğenilir kızda erkekte bu konu tartışmaya kapalı çok uzun kız arkadaşımda onun fiziği benim ki kadar begenilmez dediğim gibi görmediğin için böyle konuşuyorsun fizigime birçok erkek düşüyor deve gibi boyumda yok keramet neymiş boyda değilmiş 😅
şöyle bir durum var, 1.55 boyu olup çekici olan da vardır, 1.65 boyu olup da, ama 1.70 olup da çekici olan vardır. Uzun boylu olan arkadaşında fizik ve yüz güzelliği sana göre altta kalıyor demekki 😄
Heh şuna katılıyorum her uzun boylu kızın fiziği harika olmuyor herkeste böyle genel algi var yüzümü kapatip siteye foto Aticam ispatlamak için artık 😅
Diğer soruma cevap alamadım ama 😄
İki hesapta senin mi 😅
Hangi iki hesap 😄 elbiseyi deneme fırsatın olmadı değil mi henüz demiştim yukarıda gözünden kaçmış olmalı 😉
Hayır internetten alıcam sipariş vermedim daha
Ekler misin beni
birincisinden kız kardeşimde vardı o çok güzel bak onu seç
Ay evet çok güzel duruyor kararsız kaldım ikinci çok klasik bir model ama fiziğim çok güzel onu alirsam fiziğimi ön plana cikarmak için alırım birinci elbisenin modeli daha zarif daha modern
Askısız olan strapless daha güzel ama ufak dokunuşlara ihtiyacı var, terzide halledersin artık
Bana o model çok klasik geliyor eskiden beri var tabiki güzel model ama birinciyi seçtim ben daha modern
Birincinin yakası asıl demode ama sen bilirsin🤓
Zevk meselesi
Aynen öyle😇düğüne kadar sen daha çoook elbise bakarsın bence
Bunun gibi duracaksa üstunde hemen al
Emin ol daha güzel durur çünkü fiziğim kusursuz 🧿😅
O kadar emin olma ;)
Boy kilon?
O kadar eminim merak etme ,😅😉
üstteki daha güzel
Çok modern duruyor
Evet. Harika.
Alttaki daha güzel sanki
Ayy evet fizigimde çok güzel çok yakışır
İkisi de benzer ama alttaki daha güzel sanki
Birinci 🥰
Çok modern 😍
Evet 😍
Tam kuzen elbisesi haa
Hahaha evet 😂
Boyun uzun değilse yırtmaçlı elbise topuna hiç girme derim
Kısa değil çokta uzun değil 1.65 topuklu 1.75 😅
10cm topuklu mu giyeceksin 😱
Evet giyerim ben alışığım koşarım bile 😅
Vayy beee 1.75 olunca bu elbise çok iyi olur tabi bi de kuzensin tamm yani 😂😂
Ay evet kararsız kaldım elbise konusunda ama
Yakın mı düğün tarihi
Eylül
Daha varmış yaa fiziğin nasıl bu arada ona göre bir tercihte bulunmalısın
Fiziğim güzel kusursuz her iki elbiseyide çok iyi taşırım 😅
Hımm o zaman şöyle diyim göğüs bedenin büyükse askısı olmayan elbise göğüs bedeni küçükse askılı olan elbise iyi olabilir
Normal ama asirida büyuk değil ama birinci elbise daha güzel geldi modern alttaki elbise modeli güzel ama çok klasik bir elbise her düğünde gördüğümüz bir farklılığı yok
Elbise seçeneklerinden fazla iddialı olmak istemediğini anladım ben ama dediğin gibi alttaki elbise çok sıradanlaştı o kadar da sıradan olma kuzen 😅
Daha ne kadar iddialı olucam bu elbiseler basit mi 🙄
😂😂😂 yok canım iddialı derken cesur demek istemedim sadelik zariflik manasında iddialı olmayan elbiseyi kastettim
Birinci derece kuzenim değil yoksa abartirdim annemin yigeninin kızı ben kuzen diyorum evlenecek kızın annesinin teyzesi oluyor annem kendi teyze kızlarım. Dayı ogullarim olsa daha abartirim ben zaten süsluyum 😅
Bu elbiseden daha da abartı elbise var mı yaa 😂😅
Var var 😅
Dayının oğlunun düğünündekiler: "yapma yanarızz" 😂😂
Gelinin kız kardeşi ben 😅
Hahahahaha simli olursun sen bi de şimdi 😂😂😂
kesinlikle 1.
Yukaridaki
İlki çok güzel
Tabiki birinci
Alttaki daha güzel
Gayet başarılı
hiçbiri