Bebek ve çocukları modaya uygun ve güzel giydirmek önemli mi sizce? Siz olsanız çocuğunuzu nasıl giydirirdiniz?

#EdaModaStil
♡︎𝒆𝒅𝒂𝒎𝒆𝒅𝒂♡︎
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebek ve çocukları modaya uygun ve güzel giydirmek önemli mi sizce? Siz olsanız çocuğunuzu nasıl giydirirdiniz?

#EdaModaStil
♡︎𝒆𝒅𝒂𝒎𝒆𝒅𝒂♡︎
isteyen istediğini giydirsin bence. tatlı ve güzel de duruyor sadece bazı anneler abartabiliyor, aşırıya kaçabiliyor, böyle olduğunda kötü durabiliyor yani küçücük çocuk ne giyinmiş falan oluyorsun :D
Sonuçta her anne baba imkanı el verdiğince çocukları için en iyisini yapmak ister. Kimseye neden çocuğuna bunu giydiriyorsun bunu yediriyorsun diye ailelerin işine karismamak gerek. Aslında kimsenin işine karismamak lazım. Çevresine bi zararı yoksa isteyen istediğini yapsin😄
maddi imkanlar hayat tarzınız ile paralel olarak zaten annelere modaya uygun giydirmeye çalışıyorlar. Bebek giyimi üreten tekstil fabrikalarının da modayı takip ettiğini düşünüyorum. dolayısıyla bir şekilde ucundan kıyısından modaya uyulmuş olunuyor
Şu fotoya bakıyorum da, velet zaten zor emekliyor bir de kot giydirmişler :)
Süründükçe vücudunda iz yapar, hatta o yumuşacık tende kabarma yapar. Zıbın ile takılsın işte, bebek bebekliğini yapsın. Bi rahat bırakın bebeleri :)
Cevap
30Cevap
Yaa görsele bayıldım :D koca kafa minicik ayaklar 😍 .. anneler çocuklarını rahat giydirmeli, modaya uygun olmak zorunda değiller
Çocuk yapma isteği :D sshsj 😍 çık aklımdan
Aynen senin yüzünden geldi hahah :D
Bende nasıl isterlerse öyle giydirmeliler
Bence'
Bence her zaman yetişkin gibi giydirmek doğru değil evet çook tatlı duruyolar ama gelişimlerini etkileyebilir diye düşünüyorum. Çocuk modası var mıdır bilmem ama saçma bir kavram bence rahat ve çocuğun seçtiği sevdiği yöneldiği renklerde tatlıs kombinler müthiş 😻
Sağlığı bozulmayacak ve konforu bozulmayacak şekilde. Modayı takip etmem. Giyim tarzım değişmez. Bu babalığıma da yansırdı.
Önemli. Sırf bunun için çocuk yapmak istiyorum. Şöyle trend olan giyimlerle falan giydirip , avm lere çıkıp, resim çekilip, sonra whatsapp durumunda paylaşmak ve altına da "üşenmedim yaptım bir velet" yazmak istiyorum. Allahım nasip et dkdkdkkd
Bebeklerin modaya uygun giyinmesine gerek olmadığını düşünüyorum. İlla giydirecekleri şeylere özen göstermek istiyorsa renklerin uyumlu olmasına özen göstersinler, gerisi pek önemli değil.
- Hayır, giydirmemeli: Tertemiz kafalarına öğretilmiş güzellik algımızı yerleştirmenin nesi doğru?
- Hayır, değil: O yaşta kendilerini nasıl pazarlayacaklarını öğretmenin onlara katacağı hiçbir şey yok, onlardan götüreceği özgürlükleri var.
- Üşütmeyeceği/Terlemeyeceği sürece nasıl istiyorsa öyle giydirirdim.
3-4 yaşından itibaren modaya uygun giydirebilirim aksi biraz zor. Minnacık bebeği kılıktan kılığa sokamam zaten çok çabuk kirleniyo üstleri. Elime geleni giydiririm oldu bitti sdjsddjsk
Önü açılan kıyafetleri tercih edin. Omuzları yırtmaçlı üstleri seçin, böylece kolayca başınızın üzerinden geçirebilirsiniz. tr. savefrom. net/...-download-youtube-video-89. html Saç dökmeyen giysiler seçin. Alerjik reaksiyona veya cilt tahrişine neden olabileceğinden, bebeğin kıyafetlerini güçlü deterjanlarla yıkamayın veya yumuşatıcı kullanmayın.
Büyüyünce modaya uygun giysin ben çocuğuma en rahat kıyafetleri giydirirm o ne öyle büyülmüş küçülmüş gibi çocuklar
Saçma olur.
https://voca.ro/1oGQ8wVk7OmG
neyle rahat ediyorsa o şekilde giydirdim moda diye saçma sapan kıyafetler giydirmedim kızıma
Çocukları tatlı giydiriceksin karizmaya gerek yok olması gereken o tatlılığı yansıtmak
İlerde kızım olursa tesettürlü yetiştirecem , oğlum olursa da sarık ve cübbeyle yetiştirecem
Kişiden kişiye göre değişiyor. Şahsen olsam ben önemserim.
Rahat edebilecekleri güzel görünen kumaşı kaliteli şeyler giydirmek daha doğru
Ulan ne bitmez modaymıs artik 11 12 yasindakii kızlar bile 25 yasindaki insanlar gibi giyiniyor bazı seylerin zamanı olmalı salın
Ne modası ya naylon poşeti bez diye altımıza bağlıyorlardı
Hayır. Modaya uyduracaklarini düşündükleri kadar. Çocukların sağlığını düşünsünler 🙂Sağlığını düşünenlere saygım sonsuz 😇
20 aylık kızım var modaya uygun giydiriyorum ama kadınsı giyime karşıyım. File çorap falan giydirmeyi tercih etmiyorum. Modaya uygun çocuksu daha sevimli buluyorum. İleride giyinmek kendi tercihi olacak tabi
Çok özel günler dışında çocuğun rahatlığı daha ön planda tutulmalı bence. Yemişim modasını. Rahatlık k modası olmalı yazık ya
Nasıl rahat olursa oyle giydiririm. Elbette cocugu düzenli temiz kıyafetlerle giydirmek önemlidir. Ancak diğer türlü hic gerek yok onlar bebek
Pijamalarını çekerim oh mis kafasına göre takılsın 😀 hem başkasının yanında saçı başı da dağıtırım nazar değmesin yavruma
Yok ya bebekler rahat olsun hem modadan ne anlarlar el kadar bebek
Çocuğa bak sanki mavinin reklamında oynuyor kereta. Alıştırmayın böyle, sonra manken oyuncu olacan diye tuttururlar. Memlekete sol bek lazım.
yani tabi ki maddi açıdan bir özgürlüğüm varsa, giydirilir.
Ya alt tarafı çocuk ne modası istediğini giysin rahat bırakın ya delirdiniz mi
Bence çok gereksiz ama bizimki çok meraklı çocuğu sürekli modaya uygun giydirmeye
tabikide hatta bütün anne ve babalar çocuklarını som ayda Amerika da dünya ya getirmeli
Bebek için yazlık ve kışlık rahat etmesi ve saglisi çok daha ileride
gerek yok.
bebeğe rahat edecek kiyafetlar giydirilmeli
ben bunu yerim ama🫣❤️
Kanka ben cocugu apaci gibi giydirecem
Hayır rahatlık ve kalite önemli olan
Konuştu moda uzmanı
@_ÇikiÇüküBabA_ tabii ki 😂
Beyaz bir zıbın giysin yeter.
Bebekleri bari rahat bıraksınlar
Tipe bak :) Gerek yok bana göre.
Sac rengin güzel mis 👍