Özellikle bu mevsimlerde terlememeye dikkat etmeliler bu yüzden pamuklu, hatta pamuk kıyafetler tercih etmeliler. Modaya uymak için çok dar kıyafetlerden kaçının hanımlar. Sadece 9 aycık bebişiniz için bol kıyafetleri tercih edin..
Pamuklu ve rahat bol kiyafetler tercih etmeliler gadası dar kıyafetlerden uzak durmaları gerekir ve polyester içeriği fazla olan giysileri giymemeleri gerekir
osmanlı zamanına ve yakın cumhuriyet zamanına bakarakdan şöyle diyim: Bol ve olabildiğince saklı, edep ve hayadandır eskiler öyle yapardı şimdikiler ohh tshirtlerinde süpriz yumurta yazılarıyla geziyorlar buda rezillik bana soracak olursanız. Herşeyin adabı olmalı.
benim dediklerimde geri kafalılık yok, hamilelik de kutsal birşey fakat bunu göbeğini ulu orta açıp millete sergilenmesini doğru bulmuyorum okdr. Ayrıca ben düşüncemden dolayı gerikafalı oluyorsam bu uslubunuzdan dolayı ne oluyorsunuz, ileri kafalı mı?
Sen kutsal bir şey olarak bakmıyorsun. Rezillik diyorsun. Biz Osmanlı zamanın da değiliz. Bunu kabullen artık, herkes özgür. Sana da laf düşmez. Hamile bir kadın göbeğini nasıl saklayabilir? Rahatsız oluyorsan kafanı çevirirsiniz olur biter. Biraz geniş çaplı düşünmeni öneriyorum bu kadar geri kafalı olma gülünç durumuna düşüyorsun
Benim nasıl gördüğümü Allah aşkına siz nasıl bileceksiniz? Ben farkındaysanız hem osmanlıyı hem de cumhuriyet zamanını misal olarak verdim ;) Saklamakdan kastım dapdar ve milletin gözüne sokacak derecede olmamasıydı :) boş provokasyona gerek yok geri kafalılık kime ait ortada bence. Gülünc durummuş peh :)
Bol ve rahat olmalı her giyecegi kiyafet zaten gebelik elbisesi olmali yoksa normal pantolonu vs gebe pantolonu gbi rahat ettirmez. Onlar lastikli yüksek bel olduğu icin en giyilebilicel seylerdir.
Moda önemli şimdi öyle demeyelim yani. Bol giyinince kilo mu aldın, ayy çok kilo almışsın, ayy heryerin şişmiş falan derler olmaz yani kabul edilemez bir durum aaaa düşünemiyorum bile
En İyi Cevaplar