İkiside değil. Yüzünü kasmışsın hiç doğal görünmüyorsun. Dudak büzüyormuş gibi bir ifaden var hiç hoş görünmüyor :S Gerçek yüz ifaden değil sanki.. İkiside olmamış.. :/
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen dediğin gibi
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok Yakışıklı ve karizmatiksin :DD Millete bakma Hepsinin de sevgilisi Bred pitt galiba :DDD
bu arda Sakallı sakalsız farketmez ikisi de iyi :)119 Yorumla- +1 yıl
Hayır anlamıyorum göz var nizam var neden çirkin dediler onu anlamadım?
- +1 yıl
Ego canım Ego arapçası Kibir yani :DD Manyamışlar
- +1 yıl
Yazık ya fotolara tekrar bakıyorum da ulan nerem tipsiz acaba diyorum :D
- +1 yıl
Aaa a a a a
- +1 yıl
hala şükür namazı kaç rekat onu arıyorum gugıl dan
- +1 yıl
(-) Ciler her yer bu ne bee :DDD
- +1 yıl
Kiskaniyolar :D
Beğenen kızları övüp beğenmeyen kızlara sen kızdan ne anlarsın demen komik kardeş, tipine gömçüreyim ama insansın severim seni ben de çirkinim.
00 Yorumla
Kız değilim ama sakal erkeğin makyajıdır söylemeden geçemedim :D
01 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Sakallı , bence karizma katmış , hem biraz Selçuk İnana benzettim sakallı halini )
14 Yorumla- +1 yıl
Selçuk inanla alakam yok :D
- +1 yıl
Normalin üzerindesin derken yakışıklısin mi diyosun?
Kusura bakmada bence kafayı komple kes ancak kurtarır
715 Yorumla- +1 yıl
At fotolarini Hangimiz daha yakisikli soralım kızlara :D
- +1 yıl
Asıl senin neren yakışıklı ak :D senpazeye benziyosun l*n
- +1 yıl
La sen saka misin oğlum ya :D göz var nizam var nerem tipsiz ahahha
- +1 yıl
işte egon öyle tavan yapmış ki başka düşünceye odaklanamıyorsun, benim fikrim kafan büyük çenen fazla yana çıkık ayrıca kulakların yok sanki, kaşlar desen recep ivedik üst resimden anlaşıldığı üzere fazlaca kıllısın inan baktıkça kötü oluyorum çok itici bir tipin var, kusura bakma ama gerçekler yani
- +1 yıl
En azından senden yakışıkliyim ak :D
- +1 yıl
Koy l*n ikimizin fotosunu sor kızlara:D
- +1 yıl
Poyraz sana sadece gülüyorum :D
+1 yılSaclarinin o uzunlugunu kestirsen daha da karizma olabilirsin boylede karizmasin kotusun demiyorum ve her turlu iyisim :)
15 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olmadığımi söylüyorlar :D
- +1 yıl
Guzellik gorecelidir fakat o uzun olan yerleride bu halinden kisa digerlerinden cok az daha uzun. kestirip fon cektirirsen yukariya dogru on numara olursun :D
- +1 yıl
Sence yakışıklı mıyım
- +1 yıl
Valka karizmasin ama sactan kaybediyorsun bence dedigim. gibi. yap o uclari kestir ve. fonle diktir on numara bi. bakisin. var yani karizma. bakiyon ama dedigim gibi sactan kaybediyon
- +1 yıl
Anlıyorum
+1 yılYa sen niye böylesin :D herkez güzel bulcak diye bişey yok kıvanç tatlıtuğu bile beğenmeyen var seni mi beğencek herkez
83 Yorumla- +1 yıl
Evet göz var nizam var :D
- +1 yıl
Öyle değil işte herkesin göz zevki aynı değil beğenmeyebilirler
- +1 yıl
Aynen öyle ama zevksizlik bence. Ya söyler misin cirkin değilim bence? Ama herkes niye kötü dedi anlamıyorum
- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılIssız bir adaya düşüceksin yanına 1 kadın 1 erkek al deseler erkek olarak seni alırımki kadın seni görünce direk bana kalsın.
83 Yorumla- +1 yıl
Ahuahhahajaj
- +1 yıl
alınmadın dimi kanka :D
- +1 yıl
Yakışıklı olduğumu biliyorum niye alinayim :D
iki halinle de iyisin ama bana sakallı halin daha karizmatik geldi;))
15 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak yakışıklı mıyım sence
- +1 yıl
Teşekkür ederim de niye herkes kötüsun diyor?
- +1 yıl
Ahahahah aynen öyle ağzını öpeyim senin :D
kaslarini catmasan baby facelik var biraz ondan sakal yakismiyo ;)
16 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim
- +1 yıl
Tipsiz diyenler var :D
- +1 yıl
Yeter tabiki ama yakışıklı olduğumu düşünüyorum
Kötü diyenler seni kıskanıyorlar dostum her 2 side sana yakışıyor sana ne yakışmaz. Kızlar erkekten anlamıyorlar :D
13 Yorumla- +1 yıl
Sağol kardeşim keşke herkes senin gibi olsa. Niye tipsiz falan diyolar anlamıyorum
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim :D bir normal sen varsın
+1 yılolum siz malmısnız l*n buraya foro atıp da nasılm felan diye sormalar delikanlı olun biraz cinsimden utandım * bune böyle yeni yetme ergen piçler gibi adam olun biraz
74 Yorumla- +1 yıl
senin ananı bacını sikiyim ben amın feryadı 70 milyonun evladı :D
- +1 yıl
senin gibi o. çlarına bu sitede yer yok anasını siktimin çocugu
- +1 yıl
bide kişilige beyefendi yazmış sen anca y... efendisi olursun o. ç yum yazsana kişilige
- +1 yıl
Hahahah eveet bir klavye delikanlisi daha ama amin feryadi iyiymis olum daha kaliteli seyker yazin yahu viraz orjinal olsun hadi senden daha kaliteli cümleler bekliyorum bunlar cok ergence tamammi civelek :)
Özgüvenini sanalda arayan yitik modeli hiç sevgiliside olmamış yakışıklı olduğunu bilsin yazık acıdım y la :D
40 YorumlaHımmm ikiside değil :( k. bkma
1. Zayıfla
2. Saçını kısa modelde kestir
3. Yüz ifadeni değiştir biraz gül
4. Burnunada estetik yaptırırsan eminim ki daha iyi olursun06 Yorumla- +1 yıl
1. si kilolu olduğumu nerden biliyosun? :D 2. si burnumun neresi kötü :D
- +1 yıl
Yüz hatlarımin sert ve belirgin olduğunu söylerler. Sen ise tombul diyorsun :D
Cocugun neyini begenmediniz yakisikli eleman, ilk resimde gokhan zana benziyorsun bu araada :)
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Bir kıvanç, bir kenan değilseniz gözünüzü seveyim "tipim nasıl" diye sormayın. Eğer soracaksanızsa yorumlardan etkilenmeyeceksin. Yorumların yarısı dalgasina yazılmış sen bildiğin triplere girmişsin
32 Yorumla- +1 yıl
Kaybol l*n yakisikliyim işte ak
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakallı benim tercihim kızlar yazmıssın ama fikrimi soleyim dedim öyle daha iyi :)
13 Yorumla- +1 yıl
Peki sakalsiz kötü mü sence?
Cevap sahibi+1 yılestağfurullah hayır da sakallı daha iyi arkadaşım
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBirsey dicem sen orda demissin , bazilari kotu bazilari iyi demis sen kotu diyenlere sende goz izam yok diyosun sen ne anlarsin diyosun o zaman bize sormucaksn kardsim sen burada fotonu koymussan eger yorumlara acik olacaksn
15 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklıyim işte
- +1 yıl
:D tm anlatamdm bn bosvr yakisiklisin
- +1 yıl
Ama sakalsiz halin daha iyi bnce
- +1 yıl
Sakalsiz yakışıklisin diyosun
- +1 yıl
Evet
tipe bak çay demle bir de utanmadan soruyor nasılım diye :D ulan ben seni görsem yolumu değiştirirm küçk çocuklara yaramazlık yaparsınız böyle olursunuz diye senin resmini gösteririm bu yorum için bana gönül koyma çay koy :D
41 Yorumla- +1 yıl
He ln he
+1 yılsakala on puan :) sakal iyidir candır :) erkeği erkek yapan unsurdur benım gozumde :)
23 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim
- +1 yıl
sakallı daha bır eysın eysın ey kendınle barısık ol:)
- +1 yıl
Barışigim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak yavrum guzum sac sekli gotune dönmüş
O dudak buzme nedir erkeksi gorunmuyon
Zaten yakisikli degilsin şükür namaz kilcami51 Yorumla- +1 yıl
Yav hehe
l*n oğlum iki ay oldu gittim hiç girmedim geldim sen hala aynı soruyu soruyon ya la
44 Yorumla- +1 yıl
Ahahaahah :D güldürdun l*n
Ters tepki ile konuşma çabasında çirkin diyen kızlar. Sakalsız halin daha iyi kardeşim bence
11 Yorumla- +1 yıl
Hacı o değilde niye herkes tipsiz dedi :D
+1 yılAdam medeni cesaret göstermiş bu kadar vurmayın adama yav
11 Yorumla- +1 yıl
Senden yakışıkliyim ak
Ikisi de ayni.. bazilari sakal birakinca degisir yA sende degisen yok. Ikisini de kullanabilirsin ama temiz yuz her zaman iyidir
04 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim sence
- +1 yıl
Sana soruyorum cevapla
Fotoğraflara yorum yapmak gerekirse bakışlar çok kötü. Sakallı mı, sakalsız mı diye sorar isen de;elbette sakallı.
14 Yorumla- +1 yıl
Bakışlarım neden kötü :D
- +1 yıl
Daha farklı bakamiyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda doğru cevap verenlerin hepsine +1 veriyorum. doğru cevabı merak edenler için en iyi cevap seçilen benim için doğru değil.
63 Yorumla- +1 yıl
Kaybol mk
Cevap sahibi+1 yılyavşak kıvaç tatlıtuğ kadar yakışıklı da olsan (ki götünde ki kılı etmezsin) bu ağzı bozuklukla, bu şişkin egoyla, bu götü kalkmışlıkla bir skim olamazsın. insanlar seni beğenmek zorunda mı lan! beğenmedim diyene niye küfür ediyon. emin ol çoğu kişi götüne sakal çizse senin sakallı halinden daha karizma durur, zaten sakalsız halin için sakal çizmeye bile gerek yok.
- +1 yıl
Kıskanç mallar
- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle soru soranlar arasında daha hic yakışıklısını görmedim
Sana gelince çirkin değilsin ama aman aman bir yakışıklılık da yok. Ortalama bir tipsin. Sana tavsiyem dudaklarını büzmeden poz ver. Bu şekilde hiç erkeksi bir ağırlık kalmamış.43 Yorumla- +1 yıl
Ya bu ortalama dediklerinizden daha yakisikliyim ak :D
- +1 yıl
O zaman dudaklarını büzmeden başka resim koy. Bu şekil olunca cidden o gözle bakilmiyor.
- +1 yıl
Sakalli halim de dudaklarımi buzmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisi de yakışıklı adamım. Biri daha olgun, biri daha genç sadece o kadar.
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes tipsiz diyo
Cevap sahibi+1 yılNe bakıyon sen millete ya. Bana da neler dediler onları dinleseydim şimdiye kadar hiç kız arkadaşımın olmaması lazımdı. Ama ben bana bunu söyleyenlere kaçkere tur bindirdim :)
+1 yılSakına fotoğrafı açmayın beyler seccadeden yazıyorum, şükür namazındayım
62 Yorumla- +1 yıl
Evet bende senin o tipini görünce başladım namaza :D
- +1 yıl
Hadi bende tek sen sende bütün ks😄😄
Mevlana Seni görseydi sen gelme derdi :D :D evlat olsan sevilmezsin :D :D asafgasgaga :D :D :D
43 Yorumla- +1 yıl
Nerem kötü pardon
+1 yılİkisi de farklı havalar veriyor ama sakalsız hava sakallıdan daha iyi duruyor bana göre...
09 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim sence
- +1 yıl
İyisin
- +1 yıl
Iyisin demekle yakışıklisin demek aynı şey mi?
- +1 yıl
Aynı şey... Yakışıklısın elin yüzün düzgün ama benim hoşuma giden içimi ısıtan bir tipin yok açıkçası. Genel itibari ile kimler ne düşünür bilemem, ben kendi bakış açımla söylüyorum. Bakışların bana ürkütücü geldi sadece. Eğer gülümsemiş olsaydın ve gözlerin parlasaydı o zaman başka olabilirdi. Biraz soğuk geldin bana... Ama bu yakışıklı olduğun gerçeğini değiştirmez. Maşallah Allah sahibine bağışlasın.
- +1 yıl
Cok teşekkür ederim güzel yorumun için :) bişey sorucam herkes soğuk olduğumu söylüyor dışarda bile sadece Fotolarda değil. Ne yapmam lazım?
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :) Bilemiyorum ama kimilerinin karakteri böyledir, bilirsin samimiyetin rolü olmaz, hani sana derim ki gülümsemeye çalış ama gerçek bir gülümseme içten gelir. Samimiyetin en önemli ölçüsü gözlerin içinin gülmesidir. Herşeye herşeye gülmek değil tabi o zaman da cıvıklığa girer, ama güldüğün de içtenlikle gülmelisin, basit ve yarım belli belirsiz gülücük gönderip bırakırsan, karşı taraf seni memnun edemiyor gibi düşünüp , kendisini senin yanında kötü hissedebilir ve bu etrafındaki insanların azalmasına neden olabilir. Eğer ki soğuk algılanmak senin açından bir sorun teşkil etmiyorsa kendin gibi ol, her zaman samimi ve içten ve gülümseyen insanlar sevilir diye birşey yok, zaten seni kendisine yakın bulanlar da olacaktır ve sen de kendi kişiliğini icra ediyor olacaksındır. Bu yüzden sıkıntı yapma. Her tipin ya da duruşun beğeneni ya da beğenmeyeni olur. Mutlak kususrsuzluk yoktur. Böyle düşün ve kendin ol.
- +1 yıl
Bu arada sözlerim sanki samimiyetsiz olduğunu söylemişim gibi oldu, öyle değil ancak senin samimiyetini seni iyice tanıyanlar bilir ancak elbette... Herkesin samimiyet ifadesi farklıdır, ancak gülümseyebilen kişilerin samimiyeti daha farkedilir olur.
- +1 yıl
Vallahi çok güzel yazmışsın tekrar teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçların kötü şeklini değiştirirdim yerinde olsam sakalsız sanki daha iyi gibi ya herşeye bir yerde tamam da o dudaklar ne mk büzme onları kız gibi o zaman tamamdır
07 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim sence poz hariç?
Cevap sahibi+1 yılİyisin
- +1 yıl
Herkes niye kötüsun diyo?
Cevap sahibi+1 yılZevk meselesi herkese hitap edemezsinki
- +1 yıl
Ama herkesin kötü demesi şaşırtıcı
Cevap sahibi+1 yılPozdan dolayı olabilir ya da cidden beğenmemişlerdir ama bu senin öyle olduğun anlamına gelmez
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Çok doğru söylüyorsun
+1 yılSakal erkeğin makyajıdır. Sakalsız erkek = pamuk premses yani :D
06 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim?
- +1 yıl
Ben nerden biliyim onu
- +1 yıl
Zevkin yok mu senin :D
- +1 yıl
Varda sen uymuyorsun oyüzden yorum yapamam üZgünüm
- +1 yıl
Yakışıkliyim işte :D
- +1 yıl
Oooo headshot
+1 yılSakal her zaman için bir erkekte on planda oluur :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim sence
- +1 yıl
Dikkat etmiyorum pek ama ne diyeyim Allah sahibine bağışlasın :)
+1 yılFatih sakallı daha olgun gözüksen de ben sakallı diyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Sakalsiz nasıl
- +1 yıl
Sakalsız da kötü yüz hatların var diyemem fakat sakal daha erkeksi bir hava katmış.
- +1 yıl
Sağolun öğretmen hanim :))
- +1 yıl
Rica ederim ablacığım :)
+1 yılKardeşim kızlara sormuşsun ama sakallı birisi olarak kesinlikle sakallı halin diyorum :) bende sakalsız bir farklı bir çirkinim :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ben sakalsiz çirkin değilim ama :)
- +1 yıl
Dostum çirkinsin değilsin yorum yapmanın yakışı kalmaz ama gereğinden fazla egolu olduğun kesin :)
+1 yılResim çekiniyorken kaşlarını o kadar kasma bir daha. . Sakallı daha iyi bence
01 Yorumla- +1 yıl
Yüz olarak nasilim sence
Moda & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. alttaki sakalsız değil kirli sakallı gibi duruyor.. ben alt resmi seçtim.
010 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim sence
- +1 yıl
İyi anlamda mi değişik?
- +1 yıl
Sert ve keskin mi?
- +1 yıl
Yakışıklı mıyım? Doğru söyle ama :D
- +1 yıl
HAHHAHHA asiri güldüm son yorumuna :D
- +1 yıl
Cok seksiyimdir kızlar :D
+1 yılSaç kesimini düzelt subay trasi yaptir bu kdr sert bakma gül sakallı daha iyi her insan güzeldir gülümsemeyi dene:)
00 Yorumla
+1 yılYine mi sen yahu bıkmadın mı fotoğraf koyup sormaktan
29 Yorumla- +1 yıl
Cevapla hadi :D
- +1 yıl
Sakalsız
- +1 yıl
Tıp olarak nasilim
- +1 yıl
Kaç kere iyisin dicem :)
- +1 yıl
Daha önce hangi soruda iyisin demiştin?
- +1 yıl
İki kez
- +1 yıl
Kötüsun diyo herkes :D
- +1 yıl
İyisin ya niye kabullenmiyosun
- +1 yıl
Herkes kötü dedi
+1 yılbokum senden daha güzel
103 Yorumla- +1 yıl
Bokun yakışıklı o zaman :D
- +1 yıl
bardağın dolu tarafından bakmak demek bu değil işte
- +1 yıl
normalde yakışıklı değil ama seninle kıyasladığım zaman bir değeri oluyor
Bence sakalisi en yakisiklisi daha cok yakismis :)
22 Yorumla- +1 yıl
Fotoda hangisi sensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılhay tipini adasdas:D mk bütün kızlara sormuş ya tipem nasıl diye:D
kardeşim noldu birisi tiipm değilsn mi dedi :D? :D21 Yorumla- +1 yıl
Daha demedi kimse
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakalli daha iyi ama şunu söylemeden gecemicem saç şeklini değiştir dağınık biraksan bundan daha güzel olur emin ol :)
11 Yorumla- +1 yıl
şu an ki hali neden kötü
Ooo egoist mayin tarlası yapmışlar ne güzel ne güzel
13 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon ak :D
- +1 yıl
Yok hacı sadece yakışıklı olduğum için bu ego :D
Amcaoğlu, hangisinin yakıştığını en iyi kızlar bilir, ama sana tavsiyem bu kadar egolu olma.
12 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim
+1 yılSakallı baha fark atmışş
16 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim
- +1 yıl
Pozların hariç iyisin;)
- +1 yıl
Pozlar da ne var?
- +1 yıl
Yapmacık
- +1 yıl
Herkes yapmacık diyor
- +1 yıl
Evet sen hoşsun ama pozlar itici geldi;)
+1 yılhangisi olduğunu bilmem de şunu biliyorum manyaksın :D kız hiçbiri değil diyor yakışıklıyım diyorsun. birini seçiyor diğeri nasıl ya da tipim nasıl diyorsun. senin amacın ne? :D
11 Yorumla- +1 yıl
Vakit geçirmek bro :D
+1 yılulan hem soruyosun nasıl diye sonra kötü diyenlere neden öyle diyosunuz diye çıkıyosun. Madem o kadar iyi görüyosun kendini sorma böyle sorular. Dingil
71 Yorumla- +1 yıl
Dingil sensin kaybol
Dişlerini biraz daha sıkarsan ağızını bir daha açamaya bilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Sikmadim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBro iyi değil. Kotu de degil. 1 nunara daha iyi 2 den. burada herkes birbirine kotu diyo bosver onlari. Karakteristik bir yuzun var yani yakisikli olmasanda dikkat cekersin sikinti etme.
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlamda dikkat çekerim?
Cevap sahibi+1 yılDeğişik gelir yani millete ondan giyimini de duzelt iyice
Kesinlikle sakalsiz degil ama sakalli iyisin giderin var :)
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin problem su sen kendini yakisikliyim diye inandirmissin bir kere ne desek nafile yakismamis tipin vasatin altinda diyolar. Sen kendine bak falan diyosun ilginc
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekler yakışıklı olduğum :D
Moruk sakalı uzatmaya bak. Ben kesmiyorum iyi gidiyor ortamlarda. Baby facelik bizden geçti.
02 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak nasilim
+1 yılHer iki türlüde g*tüme benzettim seni. G*tüme kaş göz çizsem daha yakışıklı olurr.
94 Yorumla- +1 yıl
sordun cevapladım kötü elştiriye açık olcaksın zoruna gitti herhalde
- +1 yıl
Boş eleştiri yapıyorsun :D gayet yakisikliyim
- +1 yıl
abi bu ne ego yaaaaa giç beğenmedim vallahi :S
- +1 yıl
Sen ne anlarsın mk
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeter vallahi bıktım senden ya ne tip var ne de yakışıklısın ördek suratlı dudaklarını da öyle yapma daha da itici hale geliyosun dünyada bir tek sen kalsan yine de sana bakmam o derece vahimsin.
73 Yorumla- +1 yıl
La poyraz senden yakışıkliyim ak :D
Cevap sahibi+1 yılKeees ulan zıpzıp
Abi sakallı başka bir hava katmış
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakalli tabii ama sacinin onundeki o kivrim gibi bisey varya onu yapma
07 Yorumla- +1 yıl
Neden :D
Cevap sahibi+1 yılhos durmuyorda ondann :D yuz hatlarin cok keskin daha sert bir tarzin olmali ve o sert durmuyor
- +1 yıl
Yüz hatlarim sakalsizken keskin mi?
Cevap sahibi+1 yılevet her ikisindede keskin ozellikle cene yapin bu iyi bir sey aslinda ama dogru kullanilinca
- +1 yıl
Nasıl kullanmaliyim?
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha uzun bir sakal ve hafif daha kisa sac ben cok begeniyorum yani saci kisaltmasan bile onunu o sekilde yapmamalisin sana dedigim gibi cok yakisir
- +1 yıl
Peki tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakalsız halin daha iyi yüz hatların belliyken. Ahmet kuralla bir akrabalık var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır :D benzemiyorum bence
- Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılValla 1. resim bizim komşunun KURBANLIĞI mübarek 2. yi sen düşün artık...
05 Yorumla- +1 yıl
Kaybol mk :D yakışıkliyim işte
- +1 yıl
Kufur kullanmasanda giderdim mk :)
- +1 yıl
Yakışıkliyim
- +1 yıl
Hay takmıssın ha yakısıklıyım da yakısıklıyım! Deilsin iştee!!!
- +1 yıl
Gözün kör senin :D
O değil de neden öyle poz verme gereksinimi duydun cidden
08 Yorumla- +1 yıl
Nasil poz vermişim?
- +1 yıl
Pozu boşver. Tip olarak nasilim sence?
- +1 yıl
Lütfen cevap verir misin
- +1 yıl
Nerem iyi değil allah aşkına ya bir söyle :D
- +1 yıl
Ukalalik değil canım bu gerçekler öyle :D allah göz vermiş gayet yakisikliyim. Neremin yakışıklı olmadığını düşünüyorum ama hala bulamadım günlerdir:D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbüzmeyin şu dudakları be kardeşim, büzmeyin be yaw :))
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçirkinsin çirkinsin, ama yinede iyi bayramlar :)))))) büzme artık o dudakları
https://i.hizliresim.com/Z1ZXyZ.jpg
- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne