Evet 😃 karın bölgeniz böyle olmadıgı halde o şöbiyet gibi göbeklerinizle neden crop giyiyonuz çok merak ediyorum 

geçen göbekli ve göbeğinde kıllar olan bir kız da crop gördüm dssfsffsf herkes giymek istiyor ondan
Aggahsgs Aynen bende gördüm aşırı irite edici ya ıııuyhhhb 😃
Hiç ya :D
Cevap
4Cevap
Sevdikleri için olabilir
Biz erkeklerin kıllı vücuduyla şort giymesine ve göbeğini yusyuvarlak öne çıkaran tişörtlerine karışıyor muyuz
Kendimizi öyle beğendiğimiz ve canımız öyle istediği için.
Cropları düz karınlı olma şartıyla mı satsınlar yani, bunu mu istiyorsun?
Yoo sen bunu alıp giyip görüyosun oradan göbegin fışkırıyor hoş mu bir görüntü mü bu sence?
Söylemeden edemeyeceğim de demeye çalıştığın şeyi çok çapsızca buldum. Karnı güzel olan giysin, çirkin olan giymesin demek ayrı bir boyut.. Ne giyip giyemeyeceğine karnının güzel olup olmamasıyla mı karar vereceğiz?
Evet kötü olan tüm dünyada kötü fışkırmış göbekle sen amerikaya da gitsen bu kötü burada da kötü İranda da kötü 😃 herkes alıp giysin veya giymesin ben burada neden giyildigini merak ediyorum. İtici duruyor kimse inkar edemez
Fışkıran göbeğine rağmen crop giyen, kendini beğendirmek için giymiyor demek ki yoksa kendi de farkındadır çirkin göründüğünün.
Tamam abla sen giy ya tamam sana serbest sen hatta fışkıran göbegine ragmen giyidigin için daha da marjinal ol okey saygılarımı sunuyorum 🤗
Göbekli bir kız değilim aslında ama göbekli hemcinslerimin böyle aşağılanıyor olmasına sinirlendim biraz. Neyse.. Teşekkür ederim 😊
Beni bitirdin 😃 tartışamicam senin akrep kadınısın bide gerek yok dedigin olsun
Bence de dediğim olsun çünkü ikna edemezsin beni. Sana sinir krizi geçirttiririm muhtemelen. Çözmüşsün akrep kadınlarını 😊 İyi geceler..
👋
bu sene moda sanırım 10 kadından 8 i crop
Aman da ya bak sen aman aman 😃
Erkekler de kıllı vücuduyla v yaka giyiyor neden?
Abi belirtsinler erkek dedigin kıllı olcak diye diye millet bagrını açıyor
Ben de üstsüz geziyim o zaman göbek yağlarımı ve kıllarımı görsünler
Yakışıyorsa yap 😃
acik kapi olduklarini belli etmek icin
Kıl yumağı gibi gezmenizle aynı sebepten
Erkek dedigin döşü kıllı olcak ne o kaslı öyle göbegi olcak diye bas bas bagırıyonuz
Emin misin ya akasya durağındaki fato aney dışında hiç bir kadından duymadımda 😄
Seda Sayan hülya Avşar aç izle nasıl istiyormuş 😃 vs vs
Bahsettiğin kadınlar 50 küsür yaşında ya onların zevkleriyle 20li yaşlardaki kadınların zevki bir olur mu 😄
Tamam da toplum önündekilerden bahsediyorum li 20 ki yaşlar kızlar da öyle ne yazık ki kas istemiyorum kıllı olcak erkek gibi falan ben epilasyon yaptırdım annem dahil herkes dalga geçti
Bnde merak ediyorum
keyif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar