Erkeklerle arkadaşlık adi altında her türlü flörtoz hareketi yapıp sonra ya slak mısın? Biz arkadaşız diyorsunuz ulan iki de bir fotoğraf istiyorsun sürekli övüyorsun iltifat ediyorsun yanıma gelsen keşke ilgilenirim tipin iyi hoşsun diyorsunuz açılınca da biz arkadaşız yhaaa ayağı... Sonra erkekler neden karsic cinsle arkadaş olamazsiniz diyor..
Kızlar erkeklere kıyasla ayarını daha çok kaçırıyor bence. Dostluk çok farklı bir mesele siz karıştırıyorsunuz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cunku siz guzel kizlarin köpeğisiniz. Guzel kiz da peşindeki 200 tane erkeğe nasil yetsin. İlginizi kullanıyor peşimde koşun diyor iki yalandan yüzünüze gülüyor. Kendi tipinize gore kızlarla takılın
ya olum türk kızlarından uzak durun. hepsi şeytan. amaçları belli değil ne tamam belli değil. bak yaşın genç paranı biriktir git yurt dışına bul birini evlen. Türk kızıyla evleneceğime Afrika kabilesinde açlıktan geberen kabile kızıyla evlenirim daha iyi.
Evlenmek için çok gencim zaten dayı 😅 hayırlısıyla yurt dışı planlarım var ilerisi için
o zaman hiç kafana takma. hedeflerine odaklan. s*kebildiğini s*k ama evlenme türk kızıyla 😎
Bence öyle değil hatta bugün öyle bi arkdasligi bitirdim bana baya yürüyordu başta ardkasz dedim o aldırs etmedi sonra hoslandm ve ona söyledim arkadaşça konusuodk felan dedi gitmeme izin vermedi ama ben gittim yani bunun kadim erkeği yok
Var bacım maalesef var bir erkek sizin izin verdiğiniz kadardır benim de kiz arkadaşım oldu asla böyle hareketler yapmadı sonucunda iki birbirine değer veren dost olduk ne onun nede benim ona bir yanlışım oluyor
Burada söz hakkı sizde siz ne kadar müsade ederseniz ona göre hareket eder erkek
Tabi ki öyle