#EdaModaStil
♡︎𝑒𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎♡︎
Çok zayıfsan tüy gibi incecik şeyler giymek kötü gosterir 🙂
Kabarik giyinirsen kilo kaybini örter şık gösterir
Çok zayıfsam ince kumaşları giymem. Kilolusam kalın kumaşları giymem.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Lanet olsun ki çok zayıf değilim 🤦
Ama olsam çok zayıflığımı kapatmak adına beni biraz daha kilolu gösterecek şeyleri tercih ederdim.
Bunun için enketteki siyah kıyafeti kesinlikle tercih etmezdim.
Hem rengi daha çok zayıf durmama sebep olur hem de vücudu sardığı için...
Kazak giymeyi sevmem canım A yı tercih ederim Kazak giymeyi hiç sevmem kazak beni huylandirir dar gelirse
Dikine çizgili ve bol kıyafetler.
Dikine çizgiler daha zayıf gösterir. Bol kıyafetler ise sürahinin içine su bardağı atılmış gıbı olur.
Elbısenın ıcınde kaybolup daha zayıf durmayı sağlar
Aşırı zayıf biri kalın tüylü bir kazak giyerse içinde kaybolur ve daha da küçük görünür. Çok kilolu birini ise daha da kilolu gösterir. Bunlar ideal kilosunda olan insanların giymesi gereken kumaşlar.
Ince giymemek gerekiyor. Özellikle zayıf olanların göğüs ve sırt dekoltesi güzel durmuyor. Enine çizgili veya tüylü kıyafetler daha kilolu gösterir.
Kalın tüylü kazak giymesin zayıflar. Tül gibi ince kumaşlar zayıf kadına çok yakışıyor ve enfes oluyor. 🥰🤗😎
Ben kalın tüylü kazaklar diyorum 😄 Hafif tüy gibi kumaşlar her zaman daha rahat hissettirir diğeri çok rahatsız eder.
Mantolu zayıf kişilere hiç yakışmıyor geniş duruyor ve çok kötü bir görüntü yaratıyor mümkünse zayıflar pantolon giymesin ya
Bence ince kumaşlar giymesinler ya, zaten incesin kumaş da ince olursa kusurlar iyice ortada olur. Yok kumaş olsun daha toplu gösterir bence.
Çok zayıf bir kadın bacaklarına yapışan dapdar pantolonlar giymemeli.
Çünkü hoş durmuyor.
Senin gibi guzel fizige sahip olan ne giyerse yakışır
Yatay şeritli kıyafetler genelde omuzları dar kişilerin kamufle etmek için tercih ettiği bişey eğer kilo oranı yüksekse kaçınmanız öneririm ama boyunuz uzunsa siz bilirsiniz
Sen gibi güzel fiziğe sahip kadınlar neyi giyinmekten kaçınmalı? :D
Bence her şey yakışır özellikle profil resmimdeki gibi dar kesim mini elbise daha çok yakışır
aten aşırı zayıfsın ince akumaşlar da nasıl görüneceğini düşündün miiii :D Allah başka dert vermesin gerçekten zor zayıf olmak
Bence ilk seçenek🤷🤣
Tüy gibi ince kumaşlar
Tüy gibi ince kumaşlar
Kalın kabarık şeyler giymem
Pek anladığım durumlar değil
En İyi Erkek Görüşü