Selam herkese. Boyum 176 ama kilom 49 :( Çok zayıfım asla kilo alamıyorum yıllarıdr her şeyi denedim. Hep bol giyiniyorum ki fark edilmesin diye. Sizce nasıl giyinmem lazım lütfen örnek verin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
merhaba öncelikle hangi beden olursanız olun kendinizi her zaman beğenmeniz dileğiyle bir kaç tavsiyemi paylaşmak istiyorum
bel bağladığınız -orta bel kemer- kıyafetler tercih etmeyin , kemer ya beli oturmayan kıyafetler daha iyi gözükecektir. Yüksek topuklu kullanmayı tercih etmeyin hem zaten baya uzunsunuz topuklu ayakkabılar daha ince gösterir her zaman
poplin, fırfır, balon kol, büzgülü , geniş kesim elbiseler ve kıyafetler bu konuda yardımcınız olacaktır
beyaz ve pastel tonlarında dolabınıza eklemeyi unutmayın
kat kat giyinmekte iyi olacaktır ancak tam bedeniz de ürünler almanız size her zaman daha çok yakışacaktır salaş dursun diye bir kaç beden büyük almanızı tavsiye etmiyorum
takı ve aksesuar kulanın
yatay çizgili kıyafetleri de unutmayın
kat kat kıyafet ve aksesuar için örnek 01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılBence aşırı bol giyme boyun uzunmuş. Bi tık bol giyebilirsin ama üzerine tam kıyafetler de yakışır diye düşünüyorum. En başta da bedeninle barışmalısın yine de kendini beğenmiyor ya da sağlıksız buluyorsan diyetisyen yardımıyla kill almanı öneririm. Veya yiyip de kilo almıyorsan doktora görüşebilirsin herhangi bir sıkıntı var mı diye kontrol ettirmek için
00 Yorumla
+1 yılGünaydın 💚
Eğer yiyip kilo almıyorsan bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Bol kıyafetler de giyinsen beline zor buluyorsundur daima pantolon etek vs. Boyun da uzun olduğu için kilo olman gerekir biraz çünkü boyuna göre kilon ideal değil. Dediğim gibi bir doktora gitmelisin.
İyi günler
Bayan Green11 Yorumla- 9 ay
Doktor kilo aldırmıyor ki
Zayıflığı normal görüyor doktorlar
Bende ama dar altlıklar sevmiyorum yakıştırmıyorumda zaten benim boyumda 1.67 kilom 45 üste dar alta bol giyince manken gibi olursun zaten bence yakışanı giydiğini düşün kilonu takıntı yapma ☀️❤️🩹
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl157 boyum, yıllardır 38 kiloydum. Gitmediğim diyetisyen, yaptırmadığım kan tahlili kalmamıştı. Bir şey de çıkmıyordu. Diyetisyen eşliğinde 43 kiloya çıkmıştım ama verdiği liste ağır gelmişti kusmaya başlamıştım 38e geri dönmüştüm. Baktım bu böyle olmuyor geçen yaz 2 farklı gastroentorologa gittim, endoskopi verdiler ama korktuğumu söyledim. Bana açık açık senin kronik gastritin var soylediğin belirtilere göre dedi ikisi de. Domates, salça, turşu, asitli yiyecek, içecek, acı, ekşi yiyecekleri hayatımdan çıkardım, doktorun verdiği sekilde mide ilacı kullandım ve beslenmeme dikkat ederek kendi kendime 44 kiloya geldim. Bence sen de bi muayene olmalısın. Böyle kilo alamayan insanlar çölyak hastası bile olabiliyorlar ama yıllarca haberleri olmuyor.
Onun dışında üstüne crop tarz vücuduna yapışan kısa bluzler, altına da ispanyol paça pantolon, havuç pantolon giyersen tarz durursun.34 Yorumla- +1 yıl
Bana yazar mısın bi
Cevap sahibi+1 yıl@mertyydff13 buyur burdayım
- +1 yıl
Burdan soyleyemem benzer şeyler bende de var yazar mısın bi
Cevap sahibi+1 yıl@mertyydff13 yazdım
+1 yılKilosu ideal olan kadınlar istediği gibi giyinmeli.
Kilosu fazla olan kadınlar istediği gibi giyinmeli.
Kilosu çok az olan kadınlar istediği gibi giyinmeli.
Aynı şekilde erkeklerde istediği gibi giyinmeli. Kim ne isterse onu giymeli. Neyi seviyorsan onu giy. İster feraceye bürün ister açık seçik gez. Sana en çok yakışan senin kendine yakıştırdığındır. Başkasının sana yakıştırdığı değil.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ben de zayıfım boyum 169 kilom 44 . Bedenine göre giyineceksin mesela bacaklarım üst tarafıma göre biraz daha kalın bacaklarımı ön plana çıkaran şeyler giyiniyorum şort, etek, tayt vs.
Kalçan çok küçükse bol pantolonlar giyinebirsin ama bu sefer üst tarafın dar olmalı, hem üst hem alt bol olunca içinde kayboluyorsun.
Sıska görünmene sebep olan göğüslerindir aslında çok zayıfsan ve orta boy göğüs olunca sırıtmıyor ama göğüslerin küçükse sıska duruyorsun o yüzden göğüslerini büyük gösteren şeyler giyebilirsin. Göğüslerin beline göre daha büyük görünmeli02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de crop top tarzı şeyler yakışıyor zayıflara hafif karın dekoltesi verebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyler giyinebilirsin
https://www.hizliresim.com/lw5id51
https://www.hizliresim.com/q6ewykm
Merhaba.
Bol giyinmek adına lastikli eşofmanlar ve sweatler oldukça güzel 2li olup güzel kombin sağlıyor. Oversays bluzlar ve şişme montlarda sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir.30 Yorumla
+1 yılAyni durum bende de vardi, alisverise gitmeye korkuyodum cünkü beden bulamiyordum. Hepsi üzerimde çuval gibiydi, emanet giyisi gibi duruyordu. Gitmedigim doktor, diyetisyen kalmadi.
yedigim yemekleri not almaya basladim ve kalorilerimi saydim, meger ne az yiyormusum. 2 yil önce spora basladim ve dogru besinlerle beslenince 4-5kilo aldim yani sporsuz biraz zor20 Yorumla
+1 yılBende senin boy kilonda sayılırım. Eskiden tayt ve dar paça giyerdim hata yaptığımı anladım. Bol palazzo pantolonlar, lastikli eşofmanlar giy çok yakışıyor. Crop giyebilirsin belin güzel gözükür, push up sütyen tak. Kolun çok inceyse sıfır kol giyme, balon kol bluzlar al önerim budur 😊
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılOlduğun halinden memnun değilsen (ki ben de zayıfım ve mümkün olduğunca kendimle barışık olmaya çalışıyorum) asıl ölçünden 2 beden büyük giyinebilirsin.
Ben de ne kadar yesem de kilo alamıyordum. Çözümü sporda buldum. Sağlam bir karbonhidrat-protein yüklemesi ve her hafta bir kere sporla istediğim kiloya yaklaştım. Şu sıra tembelliğim tuttuğu için oturmak tatlı geliyor ve yine kilo kaybettim. Yani devamlılık şart.
Ektomorf zor vücut tipidir, suya götürür susuz getirir.10 Yorumla Herkes saçma sapan şeyler yazmış. Bu konu burada konuşulup çözüm aranacak bi konu değil. Obezite nasıl ciddi bir hastalıksa bu da aynen öyle. Bende senin gibiydim. Çok yememe rağmen kilo alamıyordum ama vermiyordum da stabildim. Bi süre sonra aşırı vermeye başladım yürümeye enerjim kalmayacak hale gelmiştim. Diyetisyene felan gittim şu an 47 kiloyum iyiyim. Doktora git, önemli olabilir
10 YorumlaBen de senin gibiyim hele sweat zamanları çok iyi oluyor. Ama yazın tişört zamanları -.-
Yine de ben bol giymeyi sevdiğimden de giyiyorum bence nasıl istersen öyle giy ama bol giymek zaten hep güzel diyim yani sjsjdj10 Yorumla
+1 yılNolur yalvarırım sorularıma cevap ver😃🙏 çok merak ediyorum, nasıl kilo alamıyorum mesela canın tatlı ve hamur işi cekmiyo mu hiç? ya da çok yiyip kilo almyanlardan mısın? Ben de senelerdr 9 kiloyu veremiyorum ondan dertliyim🙈
04 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah ya işte tatlım bana da tuhaf geliyo herseyi canım çekiyo, bokboğazlıym afedersn😂🙈
- +1 yıl
Evet öyle olan var, inşallah alırsın tatlım istıyosan
şu an hırka giymenin tam vaktidir diye düşünüyorum. Biraz bol, ince kumaş tişört, oldukça zarif, rengi sonbahara uyacak hırka ve kumaş pantolon. Renk konusu aslında tenine hangi renk uyuyorsa o. Çok güzel bluzlar da var eteklerle kombin harika gider. Bir de seni rahat hissettiren ne varsa o 😊
10 Yorumla
+1 yılİstediğini giy canım ve bunu dert etme özgüvenin her zaman çok olsun kim senin seni assagi çekmesine izin verme sen her halinle güzelsin bunu unutma ❤️
00 Yorumla
+1 yılbende hem zayıf hem kısayım gjklfjg komple bol giyindiğimde evsiz gibi oluyorum genelde altımda bol boru paça kot üstüme dahadar şeyler giyiyorum üstünede ceket ya da gömlek hoş oluyo. aslında kendi benini tanıyıp güzel kısımları öne çıkarabilirsin. üstüne sweat aldına momjean olabilir hoş durur
00 YorumlaBenim eşimde bol giyiniyirdu, küçük göğüsleri takıntı yapıyordu, estetik ile büyültme ameliyatı oldu 6 sene önce hiç sorun yasamadi ve mutlu. İmkan varsa estetik yaptırın.
09 Yorumla- +1 yıl
iyy kocam memen cok little estetik yaptir derse love finish boshanirim
+1 yılzayıf kadınlar şişman kadınlar nasıl istiyorlarsa öyle giyinsinler dışardan fark edilsin fark edilmesin endişesine düşmesinler
10 Yorumla
+1 yılyüksek bel pantolon açık renk kot olmalı. bide push up südyen tak ne giyersen giy güzel kadınsı bi duruşun olacak dar giymektende çekinme
00 Yorumla
+1 yılKilonuz boyunuz ile normal bence. A Milli Kadın Voleybol takımımızdaki kadınların boyları 170 CM üstü kiloları bile maksimum 60. Zayıf olmak iyidir.
03 Yorumla- +1 yıl
@ceren7625 Yanlış okumuşum kilo değerlerini. Meryem Boz'un kilosunu 58 mi 54 diye mi ne okumuştum Kadın 65KG. Diğerleri de aynı değerlere sahiptir sandım. Orantı bakımından örnek vermiştim. O da uygun değilmiş.
- +1 yıl
@ceren7625 kız boydan 110 cm çıkarıp ideal kilo hesaplanmaz. Ben 153 kiloyum ideal kilom 50-55 arası. Senin bu hesabına göre ben 43 kilo olmam gerekiyor. Hayal edince korkunç bir şey çıkıyor
Bol giymenin kendisi zaten fark ettiriyor. Ekstrem bir tarzın yoksa ve bol yiyorsan belli ya kilolusun ya zayıf
00 YorumlaBoş giyeceksin başka da çare yok.
Kötü de değil kilon.
45 olsan çok sırıtırdı.
50 gayet yerinde.00 Yorumla
+1 yılBayılırım zayıf kadınlara. Zayıf kadınlar kadar güzel bir şey var mı?
16 Yorumla- +1 yıl
Boyum 65 kilo 53 vardır çok zayıf sayılır mı 😒😕
- +1 yıl
Emin misin? Günde milyon "çok zayifsin"duymaktan bıktım.
- +1 yıl
@miyan_çakır normal görünüyor
+1 yılBence gereksiz bir kadin ne olursa olsun her hakiyle guzeldir
10 Yorumla
+1 yılBu boy herkese nasip olmaz ama bu kilo da herkese nasip olmaz :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. kanka iyisin bence sıkma canını iyi bir spor yapsan sana yararı olur 🙃
00 Yorumla
+1 yılÜşümüyor musun öyle, nasılsan öyle giyin, salla etrafı.🙄
00 Yorumla
+1 yılboyumuz aynı bende kiloluyum bence spora gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılTaytt ve beli acık giyinme bence tek tavsiyrm bu olur ve ispanyol paça kot giyme
00 Yorumla
+1 yılBol giyinsende belli olur bnce çok rahatsız isen kilo al alamıyorsan haplar ile
04 Yorumla- +1 yıl
Aaaa napıyon lan
- +1 yıl
@hassansabbah39 yine mi sen föckflckfkj
- +1 yıl
Seni takip ediyorum 🤪
- +1 yıl
@hassansabbah39 yia koyktum
- Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılGenetik faktör mü uzmandan destek aldın mı kilo almak için?
00 Yorumla
+1 yılGeceleri cici bebe süt muz karıştırıp yiyor musun hiç?
00 Yorumla
+1 yılBence zayıf kızlar çok çekici. Dilediğin ve sevdiğin gibi giyinmelisin çok takma.
00 Yorumla
+1 yılbence bol giyin abartmadan yoksa bostan korkuluguna benzersin oda cok itici oluyor😑
00 Yorumla
+1 yılBu zayıflık bizi bitirecek aynı durum bende de var kışın iyi yazın kötü oluyor
00 Yorumlaoha ben bile 1.56 boyla 47 kiloyum naptın sen bi deri bi kemik
00 Yorumla
+1 yılYalnız 2. Fotodaki hanımefendi tamamen yalan Dünya'da ki Vasfiye teyzeye benzemiyor mu
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılşıra iç kızılcık marmelatı ye kızartma ye yat uyu bak nasıl kilo alırsın
09 Yorumla- +1 yıl
kızartma yesin ciğer kalp yağlansın ölsün kız gece gece
- +1 yıl
@pamukprensesikimöptü cesetin güzel olur
- +1 yıl
canimisin
- +1 yıl
@pamukprensesikimöptü hızlı yaşa genç öl cesetin yakışıklı güzel olsun
- +1 yıl
çocuk olmasa şimdi şu an ölmek isterdim
- +1 yıl
@pamukprensesikimöptü eyvah ki ne eyvah
- +1 yıl
dünya s.. kn.. de dğil
- +1 yıl
@pamukprensesikimöptü al bende de o kadar biran önce kopsun kıyamet diyorum o denli
- +1 yıl
kopmasın çocuklarım a bişey olacak diye ödüm kopuyor
Canım ayni durumdayiz bende hep popom falan görünməsin diyə bol giyiniyorum ( bol t shirtlər falan) çünki endamim yok. Dar giyince ciplak gibi hiss ediyorum kəndimi , ozguvensiz, düdük gibi. Bazen kendimi bol giysilerde korkuluga benzetiyorim :ddd
11 Yorumla- +1 yıl
küçük kalça seksi bence
ben yıllarca aradım zayıf biri bana denk gelmediki, zayif daha iyi beni delirtiyor
00 YorumlaBol giyersen içinde daha çok kaybolursun. Onun yerine zayıfsın evet üzerinede cuk oturacak sana yakışacak şeyler giymeyi dene ve kendini böyle sevmiyorsan beğenmiyosanda bi diyetisyen eşliğinde kilo alabilirsin.
00 Yorumlabence nasıl göründüğüne takmadan istediğini giymelisin ama çok takıyorsen kesinlikle mom jean ler çok yakışır ya da bol kumaş pantalonlar üstünede crop giyerden tadından yenmez 🥰🥰
10 YorumlaBoyunuza göre zayifsiniz metabolizmaniz hızlı çalıştığı için ideal kilonuzu olmanız konusunda size yardımcı olabiliirim özelden iletişim numaranızı yazabilirsiniz ben aktif yaşam koçluğu yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılbence çok güzel fizik. fiziğinle barış ve ne istiyorsan onu giy zayıflara her şey yakışıyor. manken gibisin bunun farkında olmalısın
00 Yorumla
+1 yılHayatta başımıza her şey gelebilir. Çok kilolu da olabiliriz çok zayıf da. Bırak insanlar ne düşünürse düşünsün, sen kendin için yaşa. Seni kabul eden tüm kusurlarınla kabul etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılReis naptın la 1.76 boya 49 kg ne ben 1.65 boyunda bile 49ken olmuyor, ama zayıf olmak kötü değil
01 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Ağırlıkla spor yapmayı denedin mi?
Bol giyinmek en güzel vücutlu kadının bile silik görünmesine sebep olur. Bence böyle yapmamalısın. Sana yakışan şık şeylere yönelmelisin.00 YorumlaYa aslında vücut ölçülerine göre giyinmelisin mesela bende çok zayfım bazen bol giyinirim bazen dar ama daha çok bol giyiniyorum not beyaz gömleği dolabınızdan eksik etmeyin
00 Yorumlaben de zayıfım. mom jeans, dar üst ve kot ceket klasik kombinlerim arasında. oversize giysiler ve boyfriend mom jean stili jeanler işini görür.
11 Yorumla- +1 yıl
tarzını sevdim baya
+1 yılCroplar ve bol paça pantolonlar giyebilirsin özellikle zayıflara çok yakışır bide boy uzun olunca bol paça gayet iyi :)
10 Yorumla
+1 yılBence olduğun gibi görün herşeyin orjinalı iyidir seni beğenen doğal halinle beğensin kendini yıpratma
10 YorumlaBoyun uzun ne giysen o yakışır sadece bı beden büyük giyin
00 YorumlaBen de 160 boyunda 60kiloyum, birtürlü vermiyorum, yemeyi çok seviyorum. Keşke benim fazlalarım sana gitse be güzel kardeşim :(
00 Yorumla
+1 yılbende 163 boy 48-49 kiloyum bana bile cok zayifsin diyorlar herbalife denemelsin bende deniycem cok zayiflik ne giysen belli olur yüzünden falan
00 Yorumla
+1 yılZayıfsın diye bol giyinmene gerek yok sen olduğun gibi görün belki öyle güzelsindir tamam csnım.
10 Yorumla
+1 yılBende zayıfım dar giyin. Bol giyince daha kötü görünürsün
10 Yorumla
+1 yıl1.71 im kilom 38 yani benim de derdim bu bir yolunu bulan bana da söylesin. lütfen
10 YorumlaHer gün sabah aksam bebe bisküvisi muz yap nasıl alıyon :/
10 Yorumla
+1 yılOldugun gibi cok guzelsin kendinle baris bedenini ve vucudunu sev🥰
00 Yorumla
+1 yıloha 49da Azmış be, Ben Bende tam 176-ım ama 56kgyim diye Zayıfsın diyordular bide.
03 Yorumla- +1 yıl
Zayıf Olduğumun Farkındayım. Benimde bu kknhda Canımı Çok acıtdılar diye kendimi teselli ediyorum. bu kadar yanlış anlaşılacağıml Düşünmemiştim bile
+1 yılBence bir al giyin, zayıf kızlar daha çekici geliyor bazılarımıza
00 Yorumla
+1 yılHerkesin derdi ayrı işte. Bence bol giyinmeye devam edin eminim yakışıyordur ☺️
00 Yorumla
+1 yılKendine yakistirdigin rahat olduğun herseyi giymelisin insanlari önemseme takma
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Çok zayıfım, fark edilmesin diye bol giyiniyorum. Sizce çok zayıf kadınlar nasıl giyinmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler