Son zamanlarda Rihanna'nın hamile olmasına rağmen sürekli göbeği açık kombinleri oldukça dikkat çekici ve cesur. Ben cesaretinden dolayı tebrik etsem de artık biraz abartı buluyorum. Başlarda tatlı geliyordu ama artık karnı kocaman ve görmek istemiyorum 😕 Sizce bu hamilelik tarzı ona yakışıyor mu? Nasıl buluyorsunuz?Rihanna
Rihanna'nın hamile olmasına rağmen sürekli göbeği açık kombinleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben beğenmedim, hiç hoş görünmüyor. Gayet de itici. Ama bu beni ilgilendirmez. Rahatsız oluyorsam, görmek istemiyorsam takip etmem olur biter. Bu kadar basit. Ya da sokakta böyle biri görünce bakmamak da bir seçenek. Çok rahatsız oluyorsak. Onun kendi tercihi sonuçta. Bize ne.
Kadın ben tarz yaratırım insanlar da benim peşimden gelir diyor, ki haksız da değil. Moda denilen şey böyle başlıyor. Bazı insanlar sırf rihanna böyle yaptı ya da falanca böyle yaptı diye insanlar o akıma uyuyorlar. Ayrıca bu tarz sahne ve klip çekemeyeceği dönemlerde böyle absürt kıyafetlerle ilgi çekip unutulmamak zorunda. Bu sadece Rihanna tercihi değil eminim ki yapımcılarının da müdahalesi vardır.
Tamamen görgüsüzlük olarak tanımlıyorum. Yanlış anlaşılmasın, hamilelik ayıp bir şey değil hatta çok güzel bir gelişme. Fakat hamile kaldın diye birden ulusa göbeğini açmak zorunda değilsin sayın Rihanna hanım. Ayrıca güzel bir görüntü de değil. Ne giyerse giysin, nekadar pahalı olursa olsun, çirkin duruyor. Giyinmeyi unutmuş bunaklar gibi.
Hamile göbeği gayet normalde sürekli bu pozlar bana görgüsüzce geliyor ve hamileliği moda yapmışlar gibi hepsi bir birinden görüp yapıyormuş bu pozları veriyormuş gibi sosyal medyanın bu yönünü sevmiyorum onun dışında Rihanna yapınca alkışlanıp Türkiye'de yapınca eleştirilince de saçma geliyor
Kadın güzelliğin tanrıçası gibi, öyle olmasa bile öyle olduğunu, rüştünü ispat etti, başkası yapsa nahoş duracakken, kendisi yaptığı zaman ikon misali başkalarına örnek ve dönem bazında devrim oluyor. Mesela düne kadar hamile kadınlar dışarıda geziyor diyordu devlet adamları, ayıp bir şeymiş gibi, hamile nasıl kalınır, akla bu geliyor, o yüzden ayıplı iş yapıyorlar deniyordu. Kadınlar evden çıkmasına kadar giderdi olay, bir noktada durdu. Rihanna böyle takılıyor olunca da amacı bu olmasa bile kadınların, kadınlığın devrimi gibi görüyorum. Göbek utanılacak bir şey değil, kadın vücudu utanılacak bir şey değil. Bunu meşrulaştırıyor olduğu için yanındayım. Görsellik de önemli değil. Bazı hamile kadınların göbeği çirkin oluyor, ama yapacak bir şey yok. Rihanna bazında yanındayım işin. Kadınların artık o vesile bu vesile ile devrim yapması gerekiyor.
Umurumda değil ama artık mide bulandırıyor. Zavallı garibim bebeği üşütecek :/
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Rihannayı sevdiğim yıllar 2010-2016 arası falandır. Zaten artık şarkıcı diyemeyiz tek derdi markası ve lüks. Artık sanatını icraa etmeyenler eskiden sahip oldukları değeri görmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Göbek meselesine gelince benim umurumda değil ama bakınca benim karnım gerilmiş gibi rahatsız oluyorum bu sebeple evet hoş değil.
İnsanların dış görünüşleri, giyim tarzları. Kimsenin umrunda olmamalı. Herkes istediğini şekilde yaşamalı. Rihanna ya da başka birisi, dışarıya çıkmadan outfit seçerken; ya bu insanlar bunu giyersem ne düşünür nasıl bakar diye giyinmez. Ben buyum, benim giyim tarzım ve düşüncelerimi yansıtır..
ilgi cekmeye ihtiyaci olan gormemisler gibi davranan kompleksli kisiliksiz onursuz biri bir insan kendisini bu kadar alcaltir kucuk dusurur mu para kazanmanin baska yollari da var cok ucuz basit hareketler asiri itici
Güzel bulmuyorum eskiden rihannayı seviyordum ama şimdi sevmiyorum artık iğrenç buluyorum kombinlerini kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsa havası kime acaba yani ben artık sevmiyorum karakteri iyi değilmiş demekki kime neyi sergiliyorsa
Öncü bir hareketti, hamile ünlüler genelde kendini geri planda tutar doğumdan sonra ortaya çıkarlardı. Bunun doğal bir süreç olduğunu, kadınların bununla gurur duyması gerektiğini göstermeye çalışıyor sanki. Ama sanki biraz da abartıya kaçtı artık
Bence Riri hamile olduğunu kendine kanıtlıyo bakın ben anayım ana oluyorum resmen içimde bir canlı büyüyor diyip kalıplaşmalara da biraz dil çıkarıyor. Herkesin hayatına kimse karışamaz sonuçta dimi :)
Bu kadını hepimiz biliyoruz hayatı boyunca sütyen takmamış olan bir kadın yani hamile diye göbeğinin üstünü örtüp kendini sıkacak bir kadın değil kışın bile göbeği açık geziyor yazın yani dua edelim ki bütün vücudunu açmadı jdjdj
Yaşadığı toplum Türk toplumu değil ve o toplumda eminim ki buna takılan kimse yoktur. O halde canı istediği gibi giyinir. Kime ne ki bundan? O kendini öyle beğeniyorsa sorun yok.
Ünlüler Ne yapsa yakışır, gündemde kalmak zorundalar, heves etmeyin herşeye. Hem belki çok önceden Kabile hayatından gelmiştir Büüüüyüüüük büyüüükkkk Babanneleri ona özenmiştir size ne 🤣🤣🤣🤣
Burada önemli olan birilerinin görmeyi isteyip istememesi değil onun nasıl giyinmek isterse öyle giyinmesi. Ki bu da büyük bir kendiyle ve çevresiyle barışıklık, özgüven demek.
Rihannanın sürekli göneği açık giymesi değil de , olay sanki “rihannanın sürekli hamile olması”gibi geliyor artık. Doğurmadı ya hala o yüzden diyorum. Kadın 9 aydır bu sekilde yasıyor sanki.
Cesurluğundan dolayı tebrik hak ediyor ancak sana katıyorum, biraz abartılı bir durum olmuş. Karnını göstermeye gerek yok ve zaten hoş durmuyor, saygı duymak gerekir. :)
Ben böyle bir tarz/stil tercih etmezdim çünkü garip duruyor. Fakat insanların kendi zevki, kendi fikri... Sonuç olarak ne giydiğine karışmak benim haddim değil, kimsenin değil.
''Bedenin hangi durumda olursa olsun istediğini giyebilirsin, bedeninle her zaman barışık ol!'' imajı vermeye çalışıyorlar ama bence bu doğru değil. Her şeyi kendi için yapıyor olsaydı, herkesin gözüne sokmazdı bence.