sevgilisi olsam kızardım, resmen babydoll gibi bir elbiseyle çıkmış ortaya madem anne olacak biraz mantıklı ve anneliğe uygun şekilde davransa, sanki anne olmak için değil sırf şov yapmak için hamile kalmış yazık. Annelik kutsaldır derler , bunun gibiler sayesinde değeri iniyor resmen
Ya hu bizim insanımız bu kadar hamsi beyinli... Soru bebeğin üşüyüp üşümediğini söylemiyor, Rihannaya bakın gözünüz günlünüz açılsın... Biraz göz zinası yapalım demeye davet ediyor. Siz de üşenmeyip ham bakıyorsnuz hem de IQ seviyenizi ifşa ediyorsunuz. Allah akıl fikir versin size. Rihanna ruhunu şeytana satmış siz de izleyip alkışlıyorsunuz. Ben de sizi alkışlıyorum. İnşallah benim ne demek istediğimi anlıyacak kadar aklınız kalmıştır.
Ne modası? Ama tabi doğru * son moda. Bebek kimin umurunda? Anne olmayı hakediyormu ki. Bu kombini giyip ortalıkta dolaşacak olan var mı acaba? "Kadın" olarak bu şekilde davranışlarda bulunan hemcinslerinize tepki göstermiyorsunuz, sonra da neymiş erkekler şöyle erkekler böyle. Kendini sergileyip bu yolla prim yapan kadın olunca sorun yok..
Kendi görüşünü paylaşabilirsin ama benim görüşüm üzerinden bunu yapmak yerine herkes gibi kendi adına yap. Paylaştıklarım beni bağlar. Gerçi sana ne söylesem boş. Boşuna dememişler etme cahille sohbet küstürürsün, silme cam kırığıyla dötünü kestirirsin diye..
Ahahah yorumunuza yorum yapabilirim bu bir ikincisi kim olursa olsun ne giyerse giysen yargilamak size dusmez eger kadinin ustundekinden cok rahatsiz olduysaniz siz giyivermeyin bi zahmet baska birinin giyimini "bu sekilde" yargilayipta karsima gecip cahil demeyin lutfen :D cok komik bi durum
İlk yorumlarında senli benli olup, ben eleştirdikten sonra siz diye hitap etmen seni cahil statüsünden çıkarıyormu sanıyorsun? Sende şunu bil ki cahillik ve nezaket birbirinden farklı şeylerdir. Cahil bir insan da pekala nazik olabilir..
fantezi iç giyim gibi duruyor, dışarısı için uygun bulmadım. Bir de bu soğuk hava için ekstra garip durmuş. Rihanna güzel kadın, üzerindeki de öyle ama bazı ünlüler cidden bu kadar parayla, bunu mu seçtin diye düşündürebiliyor 🙈 Elbette istediğini giyer, giyiyor da zaten. Fakat bu para ben de olsa, çok daha güzel kombinler yapardım diye düşünüyorum.
Saçmalık otu boku tarz diye ortalığa seren dangalaklar. ne yani bi parça a. m. ı var diye insanlara yeni tarz ayağında aptal muamelesi yapmaya gerek yok terbiyesizliğin daniskalığı denir buna
Yeni bir tarz mi getirdi?😂 ortada tarz yok olsa bile bunu rihannadan başka giyecek kimse yok. Bir de twitter da görmüştüm birisi yazmış "sanki peygamber doğuruyo ne abarttınız" diye. O kadar haklı ki😒
bebek nasıl üşüyebilir kardeşim içerisi fırın gibi karnının üstüne buz da koysa üşümez yeter her rihannanın karnı açık fotoğrafında aynı şeyi görmek bıktırdı