Şu hamilelerin göbek açmasını gerçekten anlamiyorum haya edep bukadar basitmiydi dillere düştü yazmkcaktim dayanamadım bu ünlüler orasını burasını açarak mi ünlü oldular gerçekte böylelerini görmekten biktim ya ayıp denen bisey var gerçekten allah var ya...
Ulan şu tipte biz dolaşsak sokakta millet deli diye döner döner bidaha bakar. Ünlülerin kıyfet konusunda aşırı saçmalamasına okadar tilt oluyorum ki. İlla farklı olacaklar. L a n oğlum bu ne?
Rihanna söz konusu burada, bebeğin bu zibididen olup olmadığı bile meçhul bence son yıllarda Hollywood'daki herkesle yattığı falan konuşuluyordu bu kadının
benzema vardı en son seks için takıldığı, brezilyaya sırf seks için giderdi, seks partilerine katılırdı, sonunda bir g**at bulmuş çocuk yapacak, yazık çocuğa.
Görüşlerde herkes neden bu kadar kudurmuş? Size ne geçmişi neler yaptığı? Ulaşamadığınız suya tükürmek en sevdiğiniz iş. Bu kafaya sahip Türk milletinden bir bøk olmaz.
Rihanna'nın yerinde olsam bu genetiği çöpe atmaz, renkli gözlü birinden çocuk yapardım. Çocuk yine esmere yakın, renkli gözlü olurdu. Şimdi Asap Rock'ye benzeyecek maalesef.
rihanna nın kromozomları azalmıştır bebek için son yılları yaşlandı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Belkı bebeğin doğumuyla hazırladıgı album varsa cıkartır diye umut edıyorum. Ama elimi eteğimi cektim evimin hanımı cocugumun anası olacagım diyor gibi
@aleyingo0 Hayır. Bağlı bulunduğu PR şirketi istediği için paylaşıyorlar. Ve genelde de hamile olan ünlüleri anadan uryan gösterip ahlakı iyice dejenere etme peşindeler. Özel alan diye bi şeyleri var mı ünlülerin? Malum illuminati ne derse onu yapıyorlar robot insanlar..
Boş durma hobi edin ismek vb kurslar var meşgul olmakla başla Tad da alacaksın ama bu arada istemesen de istemeyerek kılacak olsan da namaz tavsiyem Çiçeklerin canlanacak
Aynen ben dememek için sadece yapman gerekenlerden bahsettim. Bir çıkış yolu var sadece oda Allah’ın kapısı, diğer tüm kapılar seni bu durumda olduğun için çok fazla üzüleceğin yollara daha da sokacak sonra da sen ettin sen buldun diyecek bir tekme de yollar vuracak ablana inan. Kalbine o filizi ben ektim şimdi suyunu vermesi sana kalmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Şu hamilelerin göbek açmasını gerçekten anlamiyorum haya edep bukadar basitmiydi dillere düştü yazmkcaktim dayanamadım bu ünlüler orasını burasını açarak mi ünlü oldular gerçekte böylelerini görmekten biktim ya ayıp denen bisey var gerçekten allah var ya...
Göbek açanlar şu dönemde masum kalıyorlar düşün
Ulan şu tipte biz dolaşsak sokakta millet deli diye döner döner bidaha bakar. Ünlülerin kıyfet konusunda aşırı saçmalamasına okadar tilt oluyorum ki. İlla farklı olacaklar. L a n oğlum bu ne?
Rihanna söz konusu burada, bebeğin bu zibididen olup olmadığı bile meçhul bence son yıllarda Hollywood'daki herkesle yattığı falan konuşuluyordu bu kadının
Hayırdır, sana mı düştü kiminle yatıp kalktığı? Ulaşamadığınız suya tükürmek en sevdiğiniz iş.
@magnum_blck Ay evet Rihanna benimle yatmaz diye iftira atıyorum falan, çok haklısın
lanet olsun bana
benzema vardı en son seks için takıldığı, brezilyaya sırf seks için giderdi, seks partilerine katılırdı, sonunda bir g**at bulmuş çocuk yapacak, yazık çocuğa.
onlar bizm gibi degl. d
Ulaşamadığınız suya tükürmek en sevdiğiniz iş
@magnum_blck açıkçası ulaşasım da yok, g*vat mıyız böyle tiplerle takılalım ahaha
Görüşlerde herkes neden bu kadar kudurmuş? Size ne geçmişi neler yaptığı? Ulaşamadığınız suya tükürmek en sevdiğiniz iş. Bu kafaya sahip Türk milletinden bir bøk olmaz.
Rihanna'nın yerinde olsam bu genetiği çöpe atmaz, renkli gözlü birinden çocuk yapardım. Çocuk yine esmere yakın, renkli gözlü olurdu. Şimdi Asap Rock'ye benzeyecek maalesef.
Rihanna aklımızda genç kız gibi kalmış açıkçası anne olacağını beklemiyordum😁Ama çok iyi bir anne olacağına inanıyorum
başka da merak edecek bir konumuz kalmadı ya)))) bu arada pp deki resmine baktım, elimdeki kahve gülerken yere döküldü valla))))
😂😂😂
@Yakbicigars aha biri yorumuma taş (gibi Bi kız) atmış😆😆😆😆
Mercii 😁
@Yakbicigars je vous en priz😉
Rihhana'yı bilmem ama derdi Rihhana olan, sureti bizebenzeyen bizim çocuklar huydan yana bize benzemeyecek gibi.
Bu kadın ne ara çocuk yaptı. Yahu bu kadın lezbiyen değil miydi? İnstgram indan gördüm LGbT giyafetlerini gitmişti
Rihanna ya benzer bence gözleri renkli olur tabi bilemem😂
Ben Rihanna'nın kız kardeşiyim 😂😂
Bu soğukta üşümez mi o göbek mont giymiş bide shsj kara bi paçisi olur😃
Tüm işimizi bırakalım hadi bunu düşünelim işsisiz ya biz.😀
Bizim başka işimiz yok mu? =) =) Zenginin malı miskinin çenesini yorarmış.
Dünyaya çevresine faydalı hayırlı bir birey olsun da kime benzediği önemli değil
kız çocukları daha çok anneye benziyor genelde.. ki umarım öyle olur.. :)
bence kızları olacak ama keşke albüm çıkarsaydı ya Bayadır bekliyoruz
Çokta umrumda değil kimden olduğu belli olmayan bebeğin kime benzeyecegi
rihanna nın kromozomları azalmıştır bebek için son yılları yaşlandı
Belkı bebeğin doğumuyla hazırladıgı album varsa cıkartır diye umut edıyorum. Ama elimi eteğimi cektim evimin hanımı cocugumun anası olacagım diyor gibi
Etlisine benzer ya da kaynının küçük baldızının emmisinin bibisine benzer
Ben de küçük bir Rihanna olmasını isterim şahsen, umarım ona benzer😂
İkiside birbirlerine benziyor zaten ortaya karışık bişey çıkar
İşte asla yanıtını bilemeyeceğim sorulardan biri 😇
Çok güzelsin be kadın çok. İnşallah Annesine benzer
Bebekler genlerini %80 ihtimalle anneden alırlar. Anneye benzeme oranı çok daha fazla. 👍
Bana benzemicegi kesin , yari yariya diyim ikisinede biraz benzer
İkiside esmer 😂 ikiside zaten birbirine benziyor bence çocuk çok şanslı hem anneye hem babaya benzeyecek
Zinakâr Avrupa'nın özenti soruları pek ilgimi çekmiyor, neyi nasıl yaparlarsa da pek umurumda değil açıkçası. Zıkkımın köküne benzesin.
Artık bol bol gö*tünü göbeğini paylaşır. Yazık bunların çocuklarına acıyorum.
Bol bol derken
@zehragül18 göbeğini sürekli teşhir eden fotolar atar. Göbeği bol manasında değil yani 😬
@zehragül18 edemem feykgül:))
Bir şey diyecem sadece
Erkeklerin ilgisini çekmek için mi paylaşıyor sanıyorsun o fotoğrafları?
@aleyingo0 Hayır. Bağlı bulunduğu PR şirketi istediği için paylaşıyorlar. Ve genelde de hamile olan ünlüleri anadan uryan gösterip ahlakı iyice dejenere etme peşindeler. Özel alan diye bi şeyleri var mı ünlülerin? Malum illuminati ne derse onu yapıyorlar robot insanlar..
Hiç bebek doğurulmayacak zamanda herkesin firtlatasi gelmiş dünyadan haberleri yok galiba
Yaşları aynı imiş problem yok o zaman
#Hükümdar
Hadi ya. Garipsedim şimdi, hiç beklemiyordum. Gerçi hamile dedikodusu çıkmıştı bir iki ay önce.
bunlar neyine guveniyo ya hasta olursa ilac icemez sogukta bebegi usutuyo
Sinem kobala benzeyecek hali yok yani ya anasına benzer ya da babasına😁
Evlenmeden cocuk yapmakta moda oldu herhalde sonra ayriliyolar cocugun dogustan psikolojisi bozuk oluyo saglikli bi yetistirme tarzi degil
Derdiniz falan yok mu sizin?
nelerle uğraşıyorsunuz 😃
Hayatım kaymış, şu an Rihanna'nın bebeği gram umrumda değil.
Hayat kaymaz hayatta isen oldukça umut var
Ölüden tek farkım nefes almam.
Benim umutların üstünden kaç bahar geçti değişen bişey yok.
Boş durma hobi edin ismek vb kurslar var meşgul olmakla başla Tad da alacaksın ama bu arada istemesen de istemeyerek kılacak olsan da namaz tavsiyem Çiçeklerin canlanacak
Hayatımı bilmeden ezbere konuşman bana bişey kazandırmaz.
Ne ben senin hayatını biliyorum nede sen benim hakkımda şartlarım hakkında en ufak bişey biliyosun ama yinede sağol.
Aynen ben dememek için sadece yapman gerekenlerden bahsettim. Bir çıkış yolu var sadece oda Allah’ın kapısı, diğer tüm kapılar seni bu durumda olduğun için çok fazla üzüleceğin yollara daha da sokacak sonra da sen ettin sen buldun diyecek bir tekme de yollar vuracak ablana inan. Kalbine o filizi ben ektim şimdi suyunu vermesi sana kalmış
Özelden konuşalım mı biraz.
Sen namaz kılıyor musun kapalı misin.
Yaz
Xperim yetmiyor sen yazsana.
Hadiii sende 1 xpermissin 😅
Evet 🤣
Fıkra gibi bı olay.😅
Birbirimizi takipte kalalım, xper yetince bol bol yazisiriz.😌
Rihanna bile hamileyse ben evde kaldım tamam.
Abi ya niye özellikle göbeğini gösteriyor yha
Kime benzerse benzesin umurumda degil dogrusu
Bu kadın da hamile olduğuna göre artık ölebilirim
Soruya bak soruya bana benzicek aww
Kesinlikle benden değil.
Rihanna ya benzediğini hissediyorum
Kesin eminim rihanna ya benzemez
Kime benzerse benzesin bana ne.
Doğacak çocuğa acıyorum
Ughh ben rihannadan da ilelebet nefret ediyorum.
Rihanna hamilemiydi😂😂
Herkes cocuk yapıyor haklıı
Lütfen annesine benzesin 😂
Bence Rihannaya benzese daha iyi olur jxdjsj
Anneye benzerse iyi ama belli de olmaz
Rihanna'ya benzer deerim
Kız. olursa rihanna ya benzer...
Anasına benzer kesin 😂
Kocası ne iş yapıyo bunun 😀😀😀😀
Dilerim kız bebekleri olur ve anneye benzer.
Bnce bebek esmer olcak