Merhaba, bebek anne karninda üşümez ☺️, evet bazen göbeği açık giyiniyor anne adayları, ki bu göze de güzel görünüyor, ancak sürekli bu şekilde giyinmek, derin dekoltelerle birlikte göbeği açıkta bırakmak, tarzdan ziyade teşhir etmek gibi geliyor bana.
Bunu giyen Rihanna olduğu için bu stili şahane olarak tanımlıyorsunuz. Sahilde, alışveriş merkezlerinde veya cafelerde oturan insanların böyle giyindiğini ve Rihanna olmadığını düğünün, gözleriniz kanar, bakamazsınız bile. Onun için bu iki yüzlü moda anlayışında ben yokum. Güzel değil. Göze hitap etmiyor. Bir kişi hamileyse hamile tamam bunu bukadar kanıtlarcasına göstermesi gerekmiyor. Bir insanın hamileliğinden utanmasıda gerekmiyor. Ama ortasını bulun canım sizde.
Bebek donmuyordur da isterse dünyanın en büyük starı olsun ben hamile bir kadına bu tarzı yakıştıramıyorum. Hamilelik, hamile kıyafetleri ve gelinlikler hep masum olması gereken şeyler hissi veriyor bana, masumiyet çağrıştırıyor. He mesela bir çekim için vs bu şekilde giyinse belki yine anlarım hani onlar ünlü olabilir derim ama Rihanna sürekli böyle dolaşıyor. Bence çok itici.
Evet ya o göbek hep açık. Hayır ondan sonra yanlış anlaşılmalar oluyor. Bebek içerde olduğu için üşümüyordur sonuçta annesinin karnı sıcaktır onu ısıtır. Bir an önce sağlıklı bir bebek dünyaya getirmesi dileğiyle, kötü yorum yapmıyorum. 💫
😂😂hayir tabiki de anne karnindaki bebek üşümez annenin karnındaki amniyon sıvısı bebeği sıcak tutuyor ve bebeğin vücudu yağlar kapladığı için onların sıcaklığı bebeği ısıtmaya yeter. Bu arada rihanna hamilelik ne kadar yakismis yaaa çok tatlılaarrr💙💙💙
Şahane değil sırf rihanna diye bayılıyorsunuz başka biri böyle giyinse ıy mıy dersiniz senin için demiyorum belki senin gerçekten hoşuna gitmiştir ama geneli dediğim gibi
Bu kadının stilini giyimini beğenmeyen bir tek ben miyim 🤔 Rüzgar göbeğine Temas ettiği için ister istemez çocukta etkileniyor. Çevresinde hamile kadın olan biri bilir ki Anne soğuk aldığı zaman karnında şiddetli ağrılar oluşur buda bebeğin de anne karnında sorun yaşadığını gösteriyor
Kendi bileceği iş kendine böyle yakıştırıyosa bize bişey söylemek düşmez. Kadınlar kendine yakışanı kıyafeti özgür iradesiyle giyebilir kimse karışamaz 😀 Renkler zevkler tartışılmaz...
Oha iyice çıplak geziyorlar sokakta lan arkadaş ne biçim bir hal aldı insanlık
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Giyimlerini yaptıklarını kendi seçimleri sanıyorsunuz. Şirketi neyi giy derse, nereni aç derse onu yapıyor. Demek ki böyle giymesini istemişler çoluk çocuğa örnek olması için :) bakalım ilerleyen yıllarda toplum ne halde olacak.
ya herkes mi bu kadar cahil olur aw vücut sıcaklığı sabit ne demek siz hayatınızda hic mi belinizden sırtınızdan bi tarafınızdan soğuk cekip hasta olmadınız?
Bence insanlar üremek için bir araya gelmemeli. Ancak ne yazık ki özellikle kadınların bir kısmı örneğin %40 diyelim sırf bebek sahibi olmak için ilişki kuruyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allah'ım Allah'ım herkes farklı olacam- olayım diye kendini güldürüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğurgan tanrıça gibi görünüyor 😍
Ama bebek hasta olabilir tabi , kendisi de öyle...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnsanlar olarak vücut ısımız sabit, bebek 36 derecede hep.