Bana kalırsa Converse 2010'lu yıllarda güzeldi. Sonrasında üretilen modeller çok alakasız olmaya başladı. Şahsen hiç de sevemedim Converse modellerini. Günümüzde hala çok fazla tercih edilen modeldir. Kombinlemeyi bilenler hakkını veriyor orası ayrı.
lise ve üniversite yıllarımda çok giymiştim, kışın da deri olanlarını giyiyordum hatta. dayanıklı ve yıkandığında ilk günkü gibi olması hoşuma giderdi. iş hayatımda tercih edemeyince uzaklaştım, gündelik olarak da daha rahat şeyler giymeye alıştım, spor yiyerim genellikle.
Bence converse hiç modası bitemeyecek parçalardan. kadın ya da erkek genç ya da yaşlı fark etmeksizin çizgisini koruyan ve hemen herkeste olan bir ayakkabı. hala tercih edilir hala sevrek giyilir
Geçmedi ve geçmez. Özellikle chuck 70 çok başarılı ve alternatifi yok. Bakınca basit düz bir ayakkabı, ama çok başka bir havası var. Ben liseden beri giyiyorum ve 40 yaşımda bile giyerim :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
o moda hiç gecmez. ilk başlarda kuruldugu sürecten belli bir sürece kadar herkesin giyebilecegi fiyatlarla satılırdı. ama 2003 den sonra nike satın aldı ve daha çok burjuvaya yönelik oldu. şimdi fiyatlar ucuk
Bakıyorum kaç gündür Converse muhabbeti dönüyor sitede belliki modası geçti burada paylaşım ihtiyacı hissediyorlar sık giyen bi tek y kuşağıydı heralde sonradan azalarak bitti.