Coşkun ile hayatımıza giren converse, bir zamanlar Türkiye'de popüler hale gelmişti. Herkesin ayağındaydı ^^ Ben o modaya uyum sağlamam ama kot şort ve pantolon ile hoş gözüküyor.
Aslında görünüş olarak herkese hitap etmiyor. Her şeyle çok rahat kombinlendiği için seviyorum. Habirde yazın spor ayakkabı terletiyor diye giymiyorum bu yüzden kurtarıcım oluyordu 😂
ben çocukken pazarda 5 liraya fakir ayakkabısı çul ayakkabı diye satılırdı.
lisede 5 liraya pazardan alında beden derslerine spor ayakkabı ile gelin derdi beden öğretmeni.
bir manken giydi diye moda olmuş anasının nikahı rakamlara çıkmıştı sonra fiyatları.
düz taban olması zaten başlı başına bir sağlık sorunu geçtim hepsini giymesi ayrı dert çıkarması ayrı koku yapması ayrı. en ufak yağmurda suda ıslanması, kirlenmesi yani kısaca en iğrenç ayakkabı türü
Ama bu senin düşüncen tabi bir şey diyemem. Ben yaz aylarında spor ayakkabı terletiyor diye giyerdim. Çünkü deniz kenarı bir yerde yaşayınca her ayakkabıyı giymiyordum. Bez ayakkabıları her zaman kurtarıcı parça olarak gördüm ve giydim. Benim de hafızamda hep iyi yeri oldu nedense 🤷♂️
Kullandığım ayakkabılar en iyi markalardı zaten. Ama sürekli denize gir ayakkabı çıkar giy derken o sıcakla bunalıyordum. Birde eteklerine şortların altına uyuyor diye giyerdim işte hep hafızamda böyle kalmış
En İyi Cevaplar