Moda & Stil Benim için Converse'in modası hiç geçmiyor. Sizce demode mi duruyor? rory_gilmore Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Benim için Converse'in modası hiç geçmiyor. Sizce demode mi duruyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Convers bende çok severim ama ağrı yapıyor 0 0 Yorumla
Aelirenn Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 100% +1 yıl Görüntüsü güzel ve modası geçmeyen bir ayakkabı ancak sağlamlıkla rahatlık için aynı şeyi söyleyemem. 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Benim içinde Convers'in modası hiç geçmedi, geçmez de siz gençlere çok yakışıyor. Ben de giymek isterdim ama malum yaş ilerledi. 0 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl convers bir yaşam tarzıdır bu yaz kendime converse alıcam :D :D 0 0 Yorumla
selmadagcan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl convers sevmıyorum herkesin giydigi bir ayakkabı asla tarzım olamaz. 0 0 Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Asla demode değil hala kullanıyorum. Çoğu şeye yakışıyor çok da rahat. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yeni modellerine hastayım ama ulkemıze gelmıyor 🥹 0 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır bende de var ben de çok seviyorum. 0 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben Vans giyiyorum. O daha iyi. 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Converse asla demode olmaz, bir klasiktir. 0 0 Yorumla
ElmasSaraçoğlu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Convers bana göre eskiden güzeldi 0 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çıktığın dada güzel değildi şimdide öyle 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır, güzel. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gayet iyi hala. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Güzel durur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Convers bende çok severim ama ağrı yapıyor
Görüntüsü güzel ve modası geçmeyen bir ayakkabı ancak sağlamlıkla rahatlık için aynı şeyi söyleyemem.
Benim içinde Convers'in modası hiç geçmedi, geçmez de siz gençlere çok yakışıyor. Ben de giymek isterdim ama malum yaş ilerledi.
convers bir yaşam tarzıdır bu yaz kendime converse alıcam :D :D
convers sevmıyorum herkesin giydigi bir ayakkabı asla tarzım olamaz.
Asla demode değil hala kullanıyorum. Çoğu şeye yakışıyor çok da rahat.
Yeni modellerine hastayım ama ulkemıze gelmıyor 🥹
Hayır bende de var ben de çok seviyorum.
Ben Vans giyiyorum. O daha iyi.
Converse asla demode olmaz, bir klasiktir.
Convers bana göre eskiden güzeldi
Çıktığın dada güzel değildi şimdide öyle
Boykottt kardesimmmmmmmmmmmmmmm !!!
Modası geçmeyen tek ayakkabı
Geçmez
Hayır, güzel.
Çok rahat ve dayanıklı
Convers hiç sevmem
Gayet iyi hala.
O bir kültürdür.
Güzel durur