19 yaşındayım benim yaşımda herkes istediğini giyebiliyor ailesi izin vermese bile. Diz kapağımda elbiseye bile izin vermiyolar sıfır kol oje falan da izin vermiyolar pantolon tişört bıktım artık evet pantolon tişörtle de güzel kombinler yapılabilir ama mezuniyet oluyo veya birinin düğünü oluyo elbise giyinmek şart uzun elbise bile giysem kolları sorun oluyor ben artık istediğimi giyinmek istiyorum aklımda fikir var evden pantolon tişörtle çıkıp bir avm de kıyafetimi değiştirmek oda nereye kadar ben artık istediğimi giyinmek istiyorum geçen elbise denedim mağazada diz kapağımin hizasında diye sen beni rezil mi ediceksin diye bağırdı çağırdı küfür etti az kalsın dövücekti şimdi onun gözü önünde asla giyinemem parami alır kıyafet almaya göndermez hadi gizli giyindim instagrama fotoğraf atmak istedim tüm akrabalar var hemen anneme söylerler bıktım artık napıcam ben rahat rahat istediğimi giyinmek istiyorum sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkesin ailesi karışmıyor diye bir şey yok ama aile evinde yaşayıp giyen varsa da bir şekilde yolunu buluyor, sende bulabilirsin. Ben ailelerin hiçbir yasaklamasını gerçekçi bulmuyorum. İsteyen istediğini yapar. Ben şahsen kafaya ne koyarsam yaparım. İstediğini giymek için evlenmeyi beklersen yandın çünkü evleneceğin kişinin de despot biri olması olası. Bir esaretten diğerine. Eee böyle baskıcı aile seni evlenmeden de tek yaşaman için salmaz. Tek çaren gidip avm de üzerini değiştireceksin, akrabalarının hiçbirinin olmadığı bir instagram açıp onu gizli hesap yapacaksın.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen bende böyle düşündüm çok haklısın aldığım kıyafetleri de saklıycam çantamda evde yoklarken de evden istediğimi giyip çıkabilirim ama bizim akrabalar buralarda oturuyor kendi çocukları beter halde ama gözleri beni görür uzak bir avm de değiştirip gidicem yeni bir hesap açıp gizliycem teşekkür ederim yardımcı olduğun için
- Soran+1 yıl
Evet ama annem babam abim çalışıyor genelde evde tek oluyorum o zaman makineye atar 15 dk da yıkarım zaten yaz ayına geldik asınca dışarıda 5 6 saatte kuruyor
En İyi Cevaplar
Ailenle yaşadığın müddetçe belli bir yaşa kadar aile kurallarına uyman gerekecek.
Ama ileride kendi yaşamında daha rahat eder ve istediklerini yaparsın.09 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendi hayatımı kurmam 35 40 ı bulabilir ailemi ben seçmedim bana saygı duymaları gerekiyor
- Soran+1 yıl
Evet bunlar asla son vermez napicam
- Soran+1 yıl
Ne zaman bana karışma şeyleri azalır
- Soran+1 yıl
Peki nasıl yapıcam bu konuda çok kararlilar
- Soran+1 yıl
Bide benim yaşımda bissuru insan var hepsi istediğini giyebiliyor üstelik hepsinin annesi kapalı hemde feraceli uzun pardüseli onlar nasıl girebiliyo
Ters psikoloji baskılar seni çocumuş gibi hissettiyor sen de birey olarak kendini görüyorsun ergenlik te ve gençlikte olan durumlar. Bunun için Aile üyelerin ile sürekli sorun yaşayan çok genç var bir zaman sonra anlarsın ve değişime uğrar her şey
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlamadım ney değişime uğrar neyi anlarım
- Soran+1 yıl
Ben değişmem emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yorumlara bak aw mal misiniz nesiniz ya kiz sanki bikini giycem diyor aw ne sinir seysiniz lan
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen canım bunlar ya anlayamazlar
Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Cuckold bir koca bul herseyine izin verir m. etme :)
00 Yorumla- +1 yıl
Ne meraklisiniz teshircilige her yerinizi gostermeye
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne alakası var ya nasıl böyle canım saçma konuşabiliyorsunuz kadın olsaydın beni anlardın
- +1 yıl
Dogru duzgun edebinle gez iste acicam gogsunu bacaklarını dimi amac bu
- Soran+1 yıl
Hayır alakası bile yok giydiğim pantolona dahi karışıyor kısa kol bile giyemiyorum kolumu kaldırınca kol altım gözüküyor diye ve ben sıkıntı çekiyorum mezuniyete bile gidemiyorum
- Soran+1 yıl
Ama sen canım olduğun için bunu algılayamazsın
- +1 yıl
Hakaret etme carpmayim iki tane suratina
- Soran+1 yıl
Mal salal hayvan
- +1 yıl
Kes soytarı ikile
- 5 ay
Cahil embesil
- +1 yıl
Evlen