Moda & Stil Marka ayakkabılara 16.000 TL verir misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Balenciaga marka ayakkabılara, yeni çıkan runner modeli, 16.000 TL verir miydiniz? Değmez mi dersiniz? 🧐 Marka ayakkabılara 16.000 TL verir misiniz? Cevapla Marka Soruları Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Veririm, sadece markaya değil aynı zamanda kaliteye para veriyorsunuz. 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bı ayakkabıya taş patlasa büyük konuşmayayim 300 veririm 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. O kadar fakiriz ki markayı bile bilmiyorum ne 16 bini 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayakkabı güzel de değil üstelik. 16 da aşırı fazla. Holding sahibi veya Sabancı torunu olmadığım sürece vermem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asgari ücretlinin 4 aylık maaşıAşırı adaletsiz lan Türkiye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hakikaten inanılmaz ya.
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır asla o parayı vermem 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Allah'a şükür 🧠 sağ salim yerinde ki vermiyorum. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değmez 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Veren enayidir 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl Ya da milyarder Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. asla vermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Veririm, sadece markaya değil aynı zamanda kaliteye para veriyorsunuz.
Bı ayakkabıya taş patlasa büyük konuşmayayim 300 veririm
O kadar fakiriz ki markayı bile bilmiyorum ne 16 bini 😃
Ayakkabı güzel de değil üstelik. 16 da aşırı fazla. Holding sahibi veya Sabancı torunu olmadığım sürece vermem.
Asgari ücretlinin 4 aylık maaşı
Aşırı adaletsiz lan Türkiye
Hakikaten inanılmaz ya.
Hayır asla o parayı vermem
O kadar param olsa buna vermem
Allah'a şükür 🧠 sağ salim yerinde ki vermiyorum.
değmez uçurmuyor ya ne gerek
Cok cirkin vermem
16k doğrumu?
Değmez
Veren enayidir
Ya da milyarder
hayır
asla vermem
Vermem