düşük bel trendi geri dönüyor gibi, özellikle son zamanlarda infuencerlarda çok görüyorum. tabii modern bir uyarlaması, düşük bel pantolonun üzerine takılan saçma kemerler yok. :D sizin tercihiniz hangisi?
Düşük bel pantolon modası geri dönsün
Yüksek bel pantolon, efendimisss!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düşük bel pantolon modası geri dönsün diyenlerden misiniz, yoksa yüksel bel pantolonun kölesi misiniz?
Son birkaç yılın alt giyim ürünleri REZALET Kütük gibi düz kalıplı kesimler, kalitesiz kumaşlar, göğe kadar çıkan beller.. İlla almak zorundaysam aldığım her şeyin en az bir beden büyüğünü alıp üstünde tadilat yapmak zorundayım ya gına geldi bundan. 3 aydır tayt bulamadım ya böyle bir şey mi var. Pamuklu orta belli uzun düz siyah tayt bulmak ne kadar zor olabilir? Kota hiç girmiyorum, ondan umudumu keseli yıllar oldu zaten.
Düşük bel pantolon kadınları daha seksi gösteriyor, geri dönsün o yüzden. :) Tabii her kadına yakışmıyor, kombin falan baya önemli burada ama ben bizim kızlara güveniyorum. :D
Yüksel bel pantolonun kölesiyim tabii ki.. Çünkü hem daha modern ve şık duruyor hem de çok daha sağlıklı. Düşük bel bir süre sonra bel bölgesinde simit yapıyor..
Oldum olasi sevemedim su yuksek bel pantalonu, sanki beni oldugumdan hep daha sisman gosteriyor gibi hissediyorum 😕☹️ Ama düşük bel öyle mi? Yuksek belin tersine çok Seksi ve cekici duruyor bence, vazgecemem, hastasiyimm 😍🤓👍🏻
Yüksek bel sevmıyorum ya orta bel iyidir bildigin yüksek bellerin cogu karın altında bitiyor ultra yüksek bel var bir de o da gögüs altında bitiyor ancak sütyen ve benzeri üstlerle kombinlenebilen yakında komple giyecegiz pantolonu kafadan aşagı
Sonuna kadar yüksek bel pantull!! 😀😀 Eskiden düşük belleri nasıl giymişiz aklım almıyor. Şimdi iğrenç geliyor gözüme. Bir nesil bu düşük bel pantullar yüzünden bel simitlerine sahip şu anda...
Hiç giymedim giymem de mümkünse bir daha geri gelmesin. Düşük bel modası nereden geldiğini bilen var mı ben öğrendiğim de bir kez daha tiksindim düşük bel pantolonlardan
Bu düşük bel pantolonlar ilk Amerika cezaevlerinde ortaya çıktı. Gay diye tabir edilen erkekler Gay oldukları belli olsun diye pantolonların belinden aşağıya indirirlermiş müşteri bulabilmek için Ve ordan bugüne kadar meşhur bir hâl aldı düşük bel pantolonlar nerden nasıl geldiğini bilmeden İnsanlarda alıp giyiyor maalesef @aleda33
pantolon erkeksi ve itici kizlarda dusuk bel daha da itici amac ne dusuk bel pantolonla disari cikmak sirt ve karin acikta tahrik bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Düşük bel Hollanda da yasaklanmıştı göbek yapıyor vucudda simit oluyor bel. kismi bide karın hastalığı vardı bir tane ona srbrp mi ben mi yanlış biliyorum ne ama yasaklanan bir şey ve kadinalr için olumsuz yönleri çok tavsiye etmem