selam arkadaşlar bu elbiseyi nasıl hoş kombin ederim akşam cafeye gideceğim hep pantolon pantolon sıkıldım bunu takılarla veya beyaz spor ayakkabıyla nasıl hoş hale getiririm azcık el atın bana #modasitil #kimsebilmesinbeni
Şu elbiseyi neyle kombin etsem hoş görüntü olur resimli?
Altın veya altın renkli bileklik taksan çok güzel olur. Ve çanta tabi kullanmalisin. Saçlarını toplamani tavsiye ederim daha spor bir görünüm elde edersin. Elbisenin kumaşını tam anlamadim ama sende uyacağını düşünürsen hafif kalin bir kemerle beli daha da daraltabilirsin
Bu elbisenin üzerine renkli bir gömlek giyip uçlarını bağla ve gömleğin önü açık olsun. Beyaz spor ayakkabı, gömleğin renklerinden bir çanta ve kolye, bileklik ya da halhal tak. Şu şekilde gibi (daha uygun bir görsel bulamadım, en uygunu buydu. Dar elbise üzerine daha güzel olur gömleği o şekilde giymek) :
Elbisenin boğaz kısmı kötüymüş eğer orası biraz daha açık olsaydı Gold şeylerle kombinle diyecektim.
Ben normalde Gold yani sarı olan takıları aksesuarları sevmiyorum. Ancak siyah ile kombinlendiği zaman gerçekten çok çok güzel duruyor. Eğer o boğaz kısmını biraz daha açtırabilirsen hatta ufak bir dekolte yapabilirsen bence Gold bir şeyle kombinlersen güzel durur.
Onun dışında klasik spor şeylerle de kombinleyebilirsin. Beyaz Spor bir ayakkabı yine siyah spor bir çanta. Ufak birkaç takı.