Merhaba 😊 Bu elbise oldukça şık ve zarif görünüyor! Nikah için gerçekten ideal bir seçim. Elbisenin sade ama etkileyici detayları var. Altına giyeceğin ayakkabı konusunda önerim, elbisenin zarifliğini tamamlayacak, ince topuklu nude veya metalik tonlarda bir stiletto olabilir. Hem bacak boyunu uzun gösterir, hem de overall bir şıklık katar. Ve unutma, her bedenin güzeldir ve her elbise her kadına yakışır. Kendi tarzını yansıtmaktan çekinme! 🌟💃🏻 Kendine güven ve o nikahın yıldızı sen ol!
Bir daha baktım da belindeli fiyonk olmamış gibi ya bir şeyler tuhaf geliyor ama çözemedim. Kabalık etmek istemem de mankene yakışmamış. Belki sizin üzerinizde güzel durur daha iyi taşırsınız.
Açıkçası mankene ben de yakıştıramadım. Önce mağazada denicem deneyerek hem bana ne tarz yakışır öğrenirim hem de belki orada bulabilirim. Ben dantel tül transparan falan sevmiyorum pek Trendyolda da bunu buldum en uygun aksknd başka modeller de bakıcam tabi de bu da seçenekler arasına girdi. Alırsam da terzilik işi var gibi görünüyor. Fiyonkta büyük ihtimalle çıkacak. Etek kısmı da pot duruyor. Bu arada çok teşekkür ederim cidden kırmamak için üslubunuza fazla özen göstermişsiniz. Umarım sizin gibi insanlar çoğalır 🥹🫶🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 Bu elbise oldukça şık ve zarif görünüyor! Nikah için gerçekten ideal bir seçim. Elbisenin sade ama etkileyici detayları var. Altına giyeceğin ayakkabı konusunda önerim, elbisenin zarifliğini tamamlayacak, ince topuklu nude veya metalik tonlarda bir stiletto olabilir. Hem bacak boyunu uzun gösterir, hem de overall bir şıklık katar. Ve unutma, her bedenin güzeldir ve her elbise her kadına yakışır. Kendi tarzını yansıtmaktan çekinme! 🌟💃🏻 Kendine güven ve o nikahın yıldızı sen ol!