Eğer yanımda birisi varsa sahile birileriyle gitmişsem çoook utanırım sürekli kontrol ederim amaa tek başıma gitmişsem o zaman birazcık ucunun belli olmadı bence çoook seksi durur, eğer etrafta yaşlı ve keko yoksa kendi yaşımda erkekler varsa bence çok ateşli durur
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn son kücücük çocukken bir mayom vardi daha ergenlige bile girmemistim tabi sonra buyudum ve ergenlige girince bir daha da hiç ne mayo ne bikini giydim. Haşemalar var ama artik ben rahat edemem diye yüzmüyorum. İleride belki kadınlar için olan havuzlarda haşemamla yüzerim.
40 Yorumla
Benim asıl merak ettiğim bikini giymekten çekinmeyip gögüs ucunu saklama telaşına girilmesi. ( mayo ve bikini giyiyorum bu kadar dert olsa bana giymem.)
40 Yorumla
+1 yılCesaretli hanımefendileri tebrik ediyorum ülkenin abaza sapık ve kekolardan kurtulmasını temenni ediyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim hanımefendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılben pek dikkat etmiyorum ama kadınlara yakışıyor
00 Yorumla
+1 yılHiç özen göstermem. Hiçkimsenin bakışını umursamıyorum
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer yer açıkken tek sorun tabiki meme ucunun görünmesi 😂
1112 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna gidiyor mu uçları belirgin olup dikkat çekmekte 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar seni engellemistim tam bir abazansın
Cevap sahibi+1 yıl@sakinn06 al iste bir abazan daha
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz üçünüzde engelli neyseki
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz hem abazan hem saygısız hem seviyesiz sitede ne oldugunu iyi biliyoruz merak etme
Kızlar Bir Adım Öne bnde giymiyorum
35 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani giymedenmi denize gidiyon:)
- +1 yıl
Denizi sana getirleim o zaman
- +1 yıl
Bir ara demislerdi Ankara'ya deniz istiyoruz mecliste yani:) golbası var orasi olmazmi mogon golu ya da
- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılYani her şey meydan da kaldı meme ucu kim takar bunu
70 Yorumla Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Hiç giymedim. Açarım göğsümü ne belli oluyorsa olsun.
116 Yorumla- +1 yıl
Sanki bu soruyu kadınlara sormuş olabilir mi
- +1 yıl
Allah Allah Beni Gören saf zanneder Sen zeki olarak gördün var bunda bir yanlış ama Neyse teşekkürler😉
- +1 yıl
Olsun be Kral tek başarım bu zamana kadar yaşamak olsun en azından erkek ya da kadın olduğumu karıştırmıyorum
- +1 yıl
Kral işin gırgır'ın dayım takma kafana çok gerildi isen bir masaj yapar geçiririm
- +1 yıl
Ben burada dürüstlük abidesi olan çok kişiyi tanıyorum kanı beş para etmez... Ben niyetimi açık açık söylüyorum ismimden de belli ediyorum niyetim gırgır şamata ve beraber vakit geçireceğim birini bulmak🙂 saddov tebana zulmetme elinden tut
- +1 yıl
Govma ağam govma nereye gidem
+1 yılbenim uçları ve ön taraf belli oluyo kumaştan galiba
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüngerli olanları tercih ediyorum görünmemesi için ama ıslanıncada bellide olabiliyor, geçen yıl dikkat etmeden aldığım bikini süngersizmiş uçları belli olmasın diye diğer bikininin süngerlerini taktım aaaa oda ne o kadar uğraş meme dışarıda.
31 Yorumla
+1 yılHer yerimi açmışım göğüs ucumun görünmesine mi kafamı takıcam? Bikini giyiyorsam onu göz ardı ederim
40 YorumlaHer taraf açık zaten
Göğüs ucu mu mahrem oluyor
Ah bu modern zaman insanının
Tutarsız garip halleri...30 YorumlaKişiden kişiye değişir ama ben Türkiye koşullarında abaza dayıların, sapık göçmenlerin bakışlarından rahatsız olduğum için süngerli tercih ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılben çok takmıyorum normal günlük kombinlerşmde de takmıyorum zaten
110 YorumlaGöğüs pedi bu derde deva, tavsiye ederim bu görüntü benim hoşuma gitmediği için kullanıyorum.
30 YorumlaPedli olan bikinileri tercih edince böyle bir problem yaşanmıyor.
34 YorumlaZaten görünmemesi gereken yerler yeterince görünmüş oluyor, meme uçları mı sorun olacak...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsız olan sorun olarak gören giymesin bile bile giyip rahatsız olmanın mantığı ne giydiğin şey belli sonuçta. Giyen kişinin bunları sorun edeceğini sanmıyorum.
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vücudun%99 u açıkken ufacık meme ucu neden sorun oluyor anlamıyorum
26 Yorumla- +1 yıl
En hakli yorum bi tane escinsel modaci bi erkek vardi ismini hatirlamiyom her ne kadar o tiplerden haz etmesem de sey diyodu sadece gogus ucunun mahremiyeti kaldi diye aklima o geldi cidden oyle
- +1 yıl
Pwpwpw sacma degil mantikli neresi mantiksiz kadinla erkegin mahrem yerleri bir mi iyimisin
- +1 yıl
Anlatamadim da neyse
+1 yılOlabilir beni bir daha hiç bir yerde görmeyecek insanlar için çokta takmam yani
30 Yorumla
+1 yılSevgilim olacak kişi rahatsız olmuyorsa problem etmem.
10 YorumlaRezalet, igrenc bir goruntu utanma yok boyle kisilerde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar farklı bir kumaşla belli olmasa da, şezlongda o güneşin altında istemsiz dikleşir zaten o uçlar.
Çevrede rahatsız eden bakışlar yoksa bedeni zorlamamak, rahat bırakmak lazım10 YorumlaÇok sıkıntı olcağını sanmıyorum kadınlar için. Zaten plajdasın.
10 Yorumla
+1 yılözen gösteriyorum ama ıslanınca belli olmasına engel olamıyorum
72 Yorumla- +1 yıl
@Efe64 eh sayılır
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tatil de bence kimse buna dikkat etmez çünkü herkes yarı çıplak ufak bir göğüs ucu detayı önemsiz kalır ama evli bir bayan bunu istemeye bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKumaşına dikkat ediyorum o şekilde durmam rahatsız olurum
35 Yorumla- +1 yıl
Göğüs uçlarına dikkat ediyor musun belli olup olmadığına
Cevap sahibi+1 yıltabiki
- +1 yıl
Göğüs uçların belirgin mi oldukça
Cevap sahibi+1 yılkonumuz bu mu
- +1 yıl
Hayır tabiki
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden olmuyordu ama artık olur umrumda değil nxjcjc bakmasın millet ne yapayım😂
36 Yorumla- +1 yıl
Iste bu ya nereye kadar saklanacak demi
- +1 yıl
@renksizadam48 sizin de canınıza minnet :D
- +1 yıl
Hic alakası yok ya arkadasim olması gerekeni yazdim ama ask olsun
- +1 yıl
@renksizadam48 tabi kesin öyledir :D
- +1 yıl
Giciksin ya dogru neyse oyle yazdim göstermek için milli servet harciyorlar
- +1 yıl
Giciksin ya
Ne gösteririm ne göstermem diyebilirim tam arada
90 YorumlaBence güzel oluyor, yürek hoplatıyor, yabancılar uçsuz guneşliyor ne olacak ucu belli olsa, allahin verdiğini kuldan esirgemeyin
00 YorumlaYok tabi erkeklerin böyle derdi.
Dikkat etmiyorum o yüzden :D10 Yorumla
+1 yılGözükse ne farkederki. Gögüs ucu dışındaki bütün uzuvlar zaten gözüküyor. Bir de onca bikinili arasında deniz kenarında bir bayanın gögüs ucu gözükmüş göZükmemiş çok dikkatimi çekmez açıkcası
10 YorumlaBakmazlarsa görmezler mantığıyla belli olmasını umursamıyorum
40 YorumlaBelli olması hiç hoş değil sevgilimin giymesi ni istemezdim
20 Yorumla
+1 yılpek umrumda değil olup olmaması
78 Yorumla- +1 yıl
Belli oluyo pwpwp
- +1 yıl
Giz Malatyalımısın
- +1 yıl
Agzina sctirma hemen yvsamayin kayisi esprisi yapma defol git simdi aciz hayvanat seni
- +1 yıl
@oznurzeynep94 şşşt sakın ol evlat
- +1 yıl
Dayi yilisma bize hadi baska kapiya git kahvehanenin onunden gecenlere lat at sen hadi
- +1 yıl
@oznurzeynep94 yaşımı nerden biliyon kızım
- +1 yıl
Tamam dayi no more lütfen
- +1 yıl
@oznurzeynep94 🤣🤣🤣
Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Resim kimin ise öok enerjik ve atletik bir fiziği var.
00 Yorumla
+1 yılGöğüs uçları belirgin olunca daha bir seksi oluyor kadınlar 😊👍
00 Yorumla
+1 yılValla güneş var kum var deniz var neşem yerinde onun bunun memesi çıkmış vajinasi belli olmuş beni hiç ilgilendirmiyor ben keyfime bakıyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet gösteriyorum benim için önemli bir detay
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu soruyu bir erkek sorsa abazan dersiniz hemen acaba size ne demeli
08 Yorumla- +1 yıl
ne saçma bir yorum soran kişi erkekse amacı sapıklıktır kadınsa kadına mı sapıklık yapacak
- +1 yıl
Lezbiyen?
- +1 yıl
evet bir erkek sorsa abes olur çünki onu ilgilendiren bir konu değil başına gelebilecek bir olay değil ve bu konu hakkında ona bilgi verilce bile uygulayıp kullanma şansı yok. erkekler plajda ya da sahilde göğüslerini kapatmıyorlar diye biliyorum! eğer kaparıyorsa sorabilir yad da göğüs ucunun belirginliğinden şikayetçiyse saklama çabasındaysa sorabilir.
- +1 yıl
@AtınıArayanKovboy ne sapığım ne de lezbiyen fenomenliğini yaptığım konuda olabildiğince geniş yelpazeli sorular sormaya özen gösteriyorum. bunu da bilenlerin bilmeyenlere fikir olması açısından yardım sağladığını düşünüyorum ve hemen hemen aklıma gelen bütün soruları soruyorum.
- +1 yıl
Tamam, ok
- +1 yıl
@AtınıArayanKovboy Onu bilemeyiz sonuçta lezbiyen olup olmadığını bilmediğimiz kadınlarla aynı soyunma odasını tuvaletleri paylaşıyoruz sizde gay olup olmadığını bilmediğiniz erkeklerle paylaşıyorsunuz sonuçta kadının kadına bunu sormasında problem yok erkek kadına sorduğunda normal görülmez
- +1 yıl
Kadınsa kadına mi sapıklık yapacak diye bir cümle yazmışsın. Bende diyorum ki lezbiyense evet yapar. Onu bilemeyiz deyip konuyu bilmem soyunma odasına çevirme. burada olandan bahsediyorum. Evet lezbiyense sapıklık için soruyor olabilir. O yüzden bence böyle bir sorunun sorulması bile saçma.
- +1 yıl
@AtınıArayanKovboy Valla ben hiç bi kadının bi kadına tecavüz taciz ettiğini duymadım ama siz sapık erkekler her gün tecavüz edip öldürüyorsunuz kadınları belki de bu arkadaş siz sapıklar bakıyorsunuz diye sahatsız olmuştur benim gibi rahatsız olan var mı acaba diye sormuştur lezbiyen olsa bile rahatsızlık vermiyor demek ki bir çok kız cevap veriyor erkek sorsa cevap veren olmazdı sapıklıktan sorduğu için kadın olması güven veriyor demek
Moda & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. yapmayın böyle şeyler ya sonra bakıyoruz mecburen :D
02 Yorumla
+1 yılne yalan soyliyim hic dikkat etmemistim
40 Yorumla
+1 yılÇok dikkat etmem ama kapatan varsa onu seçerim
40 Yorumla
+1 yılAlırken kumaşını kontrol ediyorum
40 Yorumla
+1 yılevet özen gösteririm gözükmemesi için
30 Yorumla
+1 yılEvet süngerli secerm...
30 Yorumla
+1 yılGenelde bikinimi bu olmasın diye özenle seçiyorum
30 Yorumla
+1 yılOlabilir o kadar heryerde girmiyoruz denize
30 Yorumla
+1 yılBelli olabilir normal
35 Yorumla- +1 yıl
Atayim deme sakin mavili bu beyinsiz bi yorumada ben hic giymedim demis
- +1 yıl
@oznurzeyne ne diyorsun ya
- +1 yıl
Tamam canim valla yedik pembelisin valla inandik bak pwpwpw
- +1 yıl
@oznurzeynep94 butun yoruma yorum yapmissin erkek
- +1 yıl
Inandik inandik hadi valla inandik pwpw
+1 yılO an belli olur mu diye dusunmedim hic
20 Yorumla
+1 yılheryeri kapali ya aman orasi gorunmesin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır gözükmesin diye herhangi bir çabam yok
51 Yorumla
+1 yılCanım sen buna bence dikkat etmiyorsun sormak İcin sordun yanlıs anlama benım gorusum
01 YorumlaModa & Stil konusunda 514 cevap paylaştı. Asıl görülmesi için çaba sarf edenler de var.
10 YorumlaBikini veya mayo giymiyorum
10 Yorumla
+1 yılBeyaz genelde çok belli ediyor
10 Yorumla
+1 yılHayır sonucta belli olur denize girersen
10 YorumlaModa & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Herkesin aynı olduğu ortamda dikkat çekmiyor
10 Yorumla
+1 yılBikinide bile mi yok artık.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. O kadar darlanmaya gerek yok. Görünüyorsa görünsün
10 YorumlaBu erkekler niye yorum yapıyor acaba
10 YorumlaGörünse ne olur görünmese ne olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat