Ben bugun bikini giydim. Esim anasin sen mayo sortlu bisey giysene dedi 😆 Sok oldum. Hic karisma huyu yokdu. 40'indan sonra gariplesti. Dinlemedimde gerci
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kıskanma daha çok başka erkekler tarafından yargılanma durumları korkutmuştur. Bikini işi bana da çok az ters geliyor ama uygun ortam varsa yabancı turistler çoksa tanıdık durumları uygunsa giy vücudun dengeli güneşlensin. hatta bikiniyi çıkar arada sırtını güneşe ver. Akşam bir düğüne gittim kızın sütyen, bikini izi kalmış arkası açık elbise giymiş. Bu arada bazı vücutlar çok dikkat çekici olur ondanda çekinebilir ama senin vücudun sade, kibar dikkat çeken türden değil ben olsam izin verirdim.
05 Yorumla- +1 yıl
Göbeksel bir sorun yok ya o kadarda mı olmasın bazıları abartıyor.
- +1 yıl
Vay rest mi çekeceksin kocana?
- +1 yıl
Fiziğin gayet iyi ben dikkat çekme meselesinde kocaman göğüsler olur, kalça büyük olur, basen olur falan onları kastettim.
En İyi Cevaplar
lan burda herkes sıkıyorsa giysin tavrında da sahiller bikinili kadın kaynıyor. demek ki sözünüz yeteri kadar geçmiyor naber :D ben de karışmazdım şahsen. istediği gibi giysin dolaşsın. üstsüz güneşlenenler var be. bunada şükür :D
25 Yorumla
+1 yıl40 lı yaslra dogru 40 yas sendromu baslarmis erkeklerde ozellikle.. 😊begenilmeme duygusu, eşi fazla kiskanma, birilerinden iltifat duyamadiginda cirkin psikolojisine kapilmak gibi.. belkide durum ozeti budur.. sende mayo giyeydn ya giz. Dinle kocani.. kocan o senin 😁😂😃😎
113 Yorumla- +1 yıl
Yaa iste bende ondan sasiriyorum. kendisini hic begenmiyor, surekli tartiliyor. aslinda aklima geldi orta yas sendromu filan. ben bide yasimdan da kucuk gosteriyorum. daha bir tuhaf oldu :D haklisin ben de uzerine gidiyrum naber gobekli filan diyorum, cok beyazsin biraz yan filan heralde bende de hata var. ayrica mayaaa giyemem benim amacim kararmak :D
- +1 yıl
Tamam tatlm giymede mesela daha sakin yerlere gotur kocani guneslenmek icin. Oyle hitap etme bidaha yazik lan adama. Aksine yucelt onu. Yakisikli erkegim de. Brad pitt halt etmis yaninda de.. op saril filan. Bunlari yap. Yasin kac olursa olsun karizman hep yerinde olcak masallah askima de kizim. Adam bunlari istiyo senden😉😉 tatlm bide guneslenirken gunesi tam karsina alarak ve kakao yaģı surerek guneslen. Cikolata tenin olur.🍁😘👌😁
- +1 yıl
Kiz sen hic isi bilmiyosn ya
- +1 yıl
Kizim kocana sepetliycem 5 saat.. yeminne yapardm ben. Diger butun zamanlarin cocuklarina ait sonucta.. ben kesinlikle yapardm😀ama boyle kocani yagliycan balliycan. Askm sen cok guzel bir babasin. Bu guzel bana biricik kadinina hediye et filan. Adami hep yureklendiriceksn hemde isini hallediceksn. Ama sana ters bunlar bence😘
- +1 yıl
Hahaha yok tek cocuk olsa sepetlerdim eskiden tekken cok yapardim. Ama simdi iki cocuk. ve havuzda tek basina ikisine bakamaz hemen uyari geliyor. oglan surekli uzaklara gidiyor, kiz da hep ayni yerde oynuyor, o kiz aben oglana bakiyorum :D poh pohlamayi deneycecegim ama, uzun zamandir yapmiyorum, yalan soylemeyi sevmedigimden galiba :D ben cok elestiriyrum onu kendisini saldi diye
- +1 yıl
Canimbenim. O zaman ne yap biliyomusun.. Bir aksam ( cokta uzatma arayi, bu aksamda olabilir) harika bir sofra hazirla. En sevdigi yemekleri yap. En guzel sekilde giyin, süslen.. yemekleri yiyin birlikte. Ufaktan konu ac. Deki hayatim son zamanlarda kendini cok saldigini goruyorm, seni huzursuz eden birseyler yok degilmi? Boyle bakimsiz kalmazdin sen bitanem. Cok severdin kendine bakmayi, ve senide mutlu ederdi bu durum, saglikli beslenelim istersen dikkat edelim artik yediklerimize , ben seni boyle bakimsiz gormeye aliskin degilm... de. Aynen bunlari soyle. Ignelemelerle olacak is degil. Sadece kirici olursun. Ona ait oldugunu ve asla onu birakmiycani bilmeli. Bunlari tekrarla surekli.. sevgiye ihtiyaci var bence. cunku cok itip kakiyosn esini. Yapma bunu. Bunlari uygularsan harika olur ttlm. ☺😊 cunku o gobekli filan demelerin yuzunden kalkip spor yapmaz. Guzel konus. Ise yariycak emin ol. Insanlar konusa konusa biliyosun
- +1 yıl
@sakligol ee ne yaparlar
- +1 yıl
Sen işini biliyor valla
- +1 yıl
@Birakdaginikkalsinnn tesekkurler😍
Giyse biraz huzursuz olurdum bence :/ Bana karışan yok, bir diğer yanıt olarak.
22 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
76Cevap
Abla benim iki çocuktan sonra bikini giyecek vücudum olsun değil eşim kralı gelsin karışamaz 😂😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Dikkat et
+1 yılTesettürlü bir eş alacağım için kendisi de giymek istemez zaten..
Ama olurda kimsenin görmeyeceği bir yer olur.. Gönlünce giyinebilir..
#Vesselam40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Fiziği uygunsa bikini giymeye , uygun bir plajda rahatsız olmam..
18 Yorumla- +1 yıl
saka bir yana ben ne kadinlara ne de erkeklere goz zevkimi bozan insanciklar diye bakmam :D herkes gozumde aynidir. Karsidaki asiri sisko diye kapanmak zorunda degildir. Ne kilolulara ne de asiri seksi olanlara okuzumsu de bakmam, aslinda kimseye bakmam cocuklarima bakmakdan gozum cevreyi gormez. Su bu sakaya gelmez.
lan ha mayo ha bıkını bence bı farkı yok kınamyrm ama ha ıc camasıryla gezmssn ha mayo hıc bı farkı yok
12 YorumlaEtmemeli giymeliyim kesinlikle ama giyemiyorum o ayrı 😊
34 YorumlaHerkes bikini giyiyor artık ve bakanlara karşı hiçbir şey yapamıyorsun. O an her tarafı kapalı bile olsa içinde ki öküze karşı koyamadıktan sonra bir anlamı yok.
20 YorumlaGiyebilir. Ama kendisi bilir yinede.. benim olan benimdir..
110 Yorumla
+1 yılGiy kiz kim tutar seni zaten esi salliyan kimki varolani sergile :)
14 Yorumla- +1 yıl
Ne kariscak beee sen giymissin artik tasiyabilen kendine guvenen birisin belliki yakisir sana :)
- +1 yıl
Sikinti yok kiz kafana gore valla formunu bosa muhafaza etmiyorsun dimi bu gunler icin o cekilen cileler gun bu gundur sergileeerr:)
+1 yıl"Evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın!" :D
Evlenirsem, o durumda rahatsız olmam.10 YorumlaHerşey yerinde..
Tatilde tabiki giyebilir normal olarak.10 Yorumla
+1 yılBen Tayyip gibiyim :-D giymesine izin verrim ben yanindayken bakaninda agzini burnunh kirarim
20 Yorumla
+1 yıletmez yaa denizde bikini giymeyen bir garip bakılıyor zaten :D
28 Yorumla- +1 yıl
birazda erkekte biten bişey adam karısına şort giydiriyor denize salıyor yanda 3 tane 20 lik kızlara bakıyor bikiniler felan süzüyor yani eğitim meslesi birazz
- +1 yıl
doğru abla. D
- +1 yıl
87 doğumluysan ablamsın :D
- +1 yıl
hee olsun büyüğümsün ablamsın :D
+1 yılBen dinlerim kocişimi, o ne derse onu giyerim
Ama o da benim istediğimi giyerse 😈12 Yorumla- +1 yıl
@mahirizm
İleride kocama kociş diyeceğim, şimdiden alıştırıyorum kendimi
bikini mi? Izin isteyecek cesareti olacak mi bakalim :D
111 Yorumla- +1 yıl
Yani dengi demeyelim de, simdi zaten benimle olan birisi benim karakterimi, nasil birisi oldugumu bilir. Mesela ben yurt disinda yasiyorum, benim yanimda benim arkadaslarim içki içmemeyi ögrendi, artik yanimda böyle birsey yapmazlar. Mesela olur da arkadas grubumuzda bir kiz veya kizlar geliyorsa, açik saçik giyinmemeyi ögrendi. Daha dogrusu arkadaslarim önceden tembihler onlari.
Arkadaslarim benim yanimda sevgililerini öpmezler mesela.
Yani kisacasi, benimle olan kadin, zaten beni iyi bilir. böyle birsey de istemez. - +1 yıl
Sen 19 olduguna emin misin 😆 Ben de yurt disindayim. Geneld esimin kapali arkadaslarinin esleriyle gorusmem. Cunku onlar kapali diye kendimi degistiremem. O ortamlara girmem. Ama
Mesela eve misafir gelir, helal et yediklerini bilirim. Dikkat ederim ama gelenler kapali diye uzun kol giymemz kimse kusura bakmasin baskasi icin kendimi degistiremem 😆 Sen bana denk gelmemissin. Yemek masasina sarap bile koyarim ben. Istemeyen gelmesin derim 😆 Cok zittis seninle - +1 yıl
evet 19 yasindayim.
arkadaslarim saygidan yapar. ben onlara sadece kendi inancimi anlattim ve dinime bagli oldugumu anlattim. kendileri karar verip yaptilar, ama yapmayan olunca kiziyorum artik :D :D
mesela ben içkili bir masaya oturmam. saygisizlik olarak algiliyorum.
ya senden istenilen degismen degil ki, biraz saygi göstermen. yani zor degil, bir iki seferlik degil mi sanki.
neyse ben sana karisamam zaten, haddim degil :)
herkesin kendine özgü bir yasam tarzi var :) - +1 yıl
Seni anliyorum haklisin. Ama yani soyle birsey var. mesela yemege misafir cagiracagiz. Benim tayfam hep icenler, esiminkilerde hep dini butunler 😆 Simdi soylemessen ayip oluyor. Bizi cagirmadilar diyorlar. Esim icki icilcegini soyler tefonda gelen gelir gelmeyen gelmez. Kisinin kendi tercihi.
- +1 yıl
Esim dindardi ilk evlendigimizde, ama bana karismazdi. Sonra cok din kitaplari okumakdan sonu bana benzedi 😆🙄 dindarlikdan eser kalmadi. Acayip din tarihi islami felsefesi okumus biri. Inanilmaz dinsel sohbetler yapar. Her kesimde insan tanir burda. Cevremiz cok genis. sonra zamanla onun cevresinden ben slklldim. Hep haremlik selamlik oturuyorlar. Ailecek piknige cagirirlar kadinlar ayri erkekler ayri. Bende. Bu ne ya dedim, bir pazarimiz var ayri masalarda geciriyoruz 😆 Gitmedim onlarin davetlerine bidaha. Zamanla burda kendi cevremi olusturdum. Universitede is yapan turkleri buldum, calisan turk bayanlarla arkadaslik yaptim, eve cagirdim, ellerinde hep saraplarla geldiler. Ben zaten sarap raki bira icinde buyumustum gerci hic icmem ama yabanci degilim. Ortam daha samimi. Herkes bir masada. 6-7 saat masadan kalkmdigimiz oluyor sohbet cok zevkli. Insanlar kulturlu birikimli. Yani esim de zamanla benim ortamimi benimsedi. Cunku ister istemez ona yeni seyler yeni birikimler katacak
- +1 yıl
Ayrica esimin ailesi bizim burdaki yasantimizi bilmezler. Kaynanam bes vakit namaz kilar. Gorumcelerimin hepsi kapali. Onlarda evlenen kapanir. O ailede acik tek insn benim. Hic biri facebookumda ve instagram hesabimda yok. Ickili fotolarima laf soylediler bende hepsini bloke ettim 😆
- +1 yıl
Allah size de dogru yolu göstersin. Aslinda etrafinizda da o kadar güzel örnek var.
"İşte onlar, Allah’ın; kalplerini, kulaklarını ve gözlerini mühürlediği kimselerdir. İşte onlar gafillerin ta kendileridir." (Nahl/108).
Benden size nacizane tavsiyem, haddim olmasa da, onlar neden böyle davraniyor en azindan anlamaya çalisin. Hayirli günler sizlere
İyi yapmissin bu saatten sonra senimi degistirecekmis ki :) :) :)
10 YorumlaÇok saçma ya öyle cahıl insanlar çıkmaz umarım karsıma -,-
10 Yorumla
+1 yılKizarim gebertirim. Daha plajlara goturmem dicem de. daha goturmemek için ilk götürmek laizm. Hic goturmem ki;)
00 Yorumla
+1 yılbikini giyen birinin amacı göstermekten başka bişey değildir giydirmeyi bırak boşarım bile ısrar ederse güzel kardeşim değilm ben
00 Yorumla
+1 yılGelenekci degilim ailem dindar ama gelenekci
ateist olsam bile izin vermem04 Yorumla- +1 yıl
kiskanclık dinlemı alakalı herşeyi dine yöneltmiceksin
- +1 yıl
haklısın acık vermişim :) ateist bile olsam demiştim neyse
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık ruhumuzda var. Kahretsin.
31 Yorumla
+1 yılYani eşim bikini giyiyorsa sıkıntı büyük demektir asdf
10 Yorumla
+1 yılBende eşimin bikini giymesini hoş karşılamam açıkçası
00 Yorumla
+1 yılYa arkadas bu soru o kadar cok soruldu ki olmayan esime kin duymaya basladim simdiden isiniz yok mu sizin
03 Yorumla- +1 yıl
O adamnin yerinde olmak istemezdim Kinamiyorum cunku kinayinca basima geliyo Allah enistemizin yardimcisi olsun enisteye selamlar
- +1 yıl
Neden sen benim hosuma gitmeyen soruya zaman ayiriyosun benimde senin hosuna gitmeyen bir yorum yapamam icin zaman ayirmam normal degil mi? bir de boyle dusun
Biraz rahatsız olurum çünkü erkeği erkek daha iyi anlar şimdi adamın biri bakar deli olurum sıkıntı hep bunlar :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşim bikini mikini giyemez vurarim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek adam bikini mi giyermiş. giysin şortunu otursun dizimin dibinde :D :D
10 Yorumlasen bu gün hangi ara giydin bikiniyi. ben karışmam istediği gibi takılmalı kadın
02 Yorumlarahatsız etmez sonuçta sahilde herkes bikini giyiyor ortamına göre giyinmek gerek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. eder baya der cok eder :D bildiğin eder etmezmi eder tabiki :D
00 Yorumlakıskanmış işte ne istiyorusn. bence anneliği bahane etmiş
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanı arıyorum şimdi :D :P Dedikodu yapıyorlar diye :P
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. arada jenerasyon farklı var adam gelmıs 40 kusur yaşına genc karısı var özgüven eksıklıgı var vs
00 YorumlaBen giyerim de eşim giyemez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet eder
ben eşimin vücudunu sergilemesini istemem00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle bikini giyemez esim tesbirciliktir bikini plajda kadinlar erkekler birbirlerinineslerine cocuklarina bakarak halleniyolar
00 YorumlaBikini giymenin neresi anormal?
20 Yorumla
+1 yılRahatsiz eeder tabii. Giydirmem asla.
10 Yorumla
+1 yılBen yanindayken giyinebilir abartmadan.
10 Yorumlagiydirmiycekse neden götürüyor denize
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiymesin sevgilim bikini
Cok bakarlar kiskanirim11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aklın yolu bir
Gizli Üye(36-45)+1 yılHos biriysen vucudun da guselse kiskanmistir... evet evet oyledir...
00 YorumlaGiymem o istemiyorsa ☺️
10 Yorumlabana karışmıyor valla
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman tatile gitmeyin. Orada herkes öyle zaten..
00 Yorumla
+1 yıl70 den sonra prolem olmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsızlığımı dile getiririm
10 Yorumla Benim eşim hiçbir zaman giyemez mesela :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılgiyme derse mayo giyerim sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılEtmemeli.
21 Yorumla
+1 yılSevgililerime izin veririm ama eşime asla
00 Yorumla
+1 yılkıskanmıştır fizigini :)
00 Yorumlagiyemez tesettürlü isterim eşimi
00 Yorumlabikinili halinle nasıl görünüyordun acaba...
03 Yorumla
+1 yılBikini giymesin mumkunse
00 YorumlaAnasın sen giyemezsin :))
01 Yorumla
+1 yılEsim bikini giyemez😕
00 YorumlaBen de izin vermem
20 YorumlaBikini giyemez
10 Yorumla
+1 yılbeni katil eder
10 YorumlaGiyemez
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
16 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım