İddiadan ziyade gereksiz. İddialı filan değil komik.. Ve bunu giyen birinin bana taciz ettiler beni gözleriyle süzdüler ellediler şudur budur diye şikayet etmesi daha da komik. İsteyen buyursun linçlesin. Giyinmeyi öğrenememiş insanlar konuyu özgürlük adı altında ortaya sunarak bi tekerlek reklamında bile kadın figürünün kullanılmasına ön ayak oluyor. Kimse kimsenin giyindiğine karışamaz ama bu ortalık yerde soyunmaktan farksız.
Fazla iddalı değil abartı. Böyle bir kombin tercih etmek ve ilk etapta bakışlarla rahatsız edilmemek için çok ünlü bir moda tasarımcısı ya da Rihanna olmak lazım diye düşünüyorum. Bu kıyafetle otobüste, dolmuşta, metroda rahat edebiliyor mu kadınlar? Bunu sadece Türkiye için söylemiyorum. Ayrıca geldiğimiz noktayı bir benimseyelim rica edelim. Bildiğin iç çamaşırıyla halk içine çıkmak demek bu. Tekrarlıyorum: içimize giyilen çamaşırı dışa vurmak. Oldu olacak yaz diye erkeklerde Yeşilçam mayo boy boxer, üstüne şeffaf pantolon giyip sokakta gezsin. Rica ederim, biraz değerlendirelim, tartalım, ölçelim.
Transparan kombinler bence günlük kullanım için ideal. İçine dilediğin bir büstiyeri giyerek kombinini tamamlayabilirsin. Önemli olan parçayı güzel kombinleyebilmek. Transparan parçaları dantelli büstiyerlerle kombinleyenleri görüyorum. Bence zaten transparan başlı başına çarpıcı olduğu için içerisine daha basit bir parça tercih edilmeli. 🥲
Bence nerede hangi ülke ve ortamda yaşadığı önemli. Sorun olan alıp ve üstüne giymeden o transparenti hangi yerde yaşadığının farkındamı. Ev veya Apartman aşaya inip kapıyı açıp sokağa çıkarken önüne gelen beys yanda dikilen karşıt cins adam amca dayı, erkeğe benzeyen. Ruh hali. Dünya görüşü nasıl. Bence Hong Kong da hiç sorun olmaz. Merakımdan duramıyorum seviyeyi bozmadan soruyorum. Neden bazı kadın kızlarımız bu üzerine tül perdesi çekip ortalıkta dolaşır ve eve gelince camın Perdeleri kapatılır. :)
Burdan hemcinslerime duyuru😂😂 ya giymeyin transparan şeyler sonra bana yazıyorlar kız çıplak geziyor diye sjsjsj ama bir şey sorcam içimde kalacak. Üşümüyor musunuz hiçççççççç ben donuyorum yaaaa🤣😂 kışın bile gerdanı açık gezen kızlar var anam bebeğiniz olmaz sonra😂😂
@profdocdr ama dışarda kar yağmış milletin sümüğü donuyor havada🤣🤣 ya bide etek giymiş kız ince çorap giymiş bide memişlere klimalı sistem kurmuş heryer açık bakarken bile üşüdüm o an 😄😄 ben kaç kat giymişim titriyorum. Nasıl bir ateşse bizim kızlardaki karlı hava da etki etmiyor 🤣🤣 git yazın giy tamam da kışında öyle gezmezsin ki giyecek kumaş mı yok 😂😂popişi üşüyor sonra bebeği olmıycak bebeği olsa da memişler dondu süt bile veremez 🤪
@porselenyengeç neden bilmiyorum ama sana abla diyesim geliyo, muhtemelen kizacaksin bana 😄 onların kendi taktikleri var galiba ya. Hani çorabın üstüne baska çorap giyiyo mesela ama dışarıdan bişey yok gibi falan duruyo bilemiyorum belki bizi kandiriyolardir 😄
Aslında tamamen nerede hangi cemiyet içinde hangi coğraafyada bla bla bla giydiğine bağlı olarak değişir. Sadece bir etkinlikte giyersin bu kamplar, festivaller, eğlence alanları, plajlar olursa normal ama iş yeri sülale veya mahalle ortamı olursa. Yavrum hepsi senin mi olur olay çıkar 😂
Normalde değil ama toplumumuz erkekleri gibi kadın ile aynı ortamda olmaktan tahrik olan ve görse yarım saat izleyeceği şeylere lanet okuyup "rezillik" ve "basitlik" diyen "erkek"lerin olduğu bir toplum için iddialı evet maalesef.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herşeyin bir usulü var tabiki burada transparan giyinmeyi birçok kişi çıplak giyinmekle bir tutmuş ama kimse de kimsenin giydiğine karışmam dememiş. normal bir şey giysende bakan bakıyor çarşaflı bir kadına da bakıyorlar mini etek giyene de önemli olan nefis mi yoksa bir insanın ne giydiği mi tamam ben tabikide cıbıldak giyenleri savunmuyorum ama şunu da bilmek gerekir ki herkesin hayatına kimse karışamaz
Meşrepliğe böylesine uygun bir kıyafet oluştursa oluştursa bir çeşit çingene izlenimi oluşturabilir, aksini söyleyenler kendilerine muhtemelen ben çingene değilim romanım diyordur, öyleyse demeye devam etsin!
Uymayın şu moda diye kızlarımızı manipüle eden şirketlere. Senin bedenin senin mehremiyetin bukadr açık giyinmek yanlış ya insan kendi mahremiyetine saygı duymalı bnce ( erkek ve kız için geçerli) unutmayın ki hesap ver. Yapmayın kendinize bunu:)
soyunun da herkes rahatlasın artık yeter ya. saçma sapan kıyafetleri dikkat çekme yarışında öne geçmek için iyice abarta abarta giyiyonuz. iddialı falan değil, b0kunu çıkarmaktır.
canım @Lucyci biz neremizi açmışız kanka bunlardan daha açıkları denizde giyiniyor üstüne sadece ince bir şey giyilmiş denize gidenleri Ya da daha açık giyinenlere laf yok bunlara mı var?
@fantastiklady şimdi hiç duydun mubilmiyorum ama dress code denen bişey vardır. gittiğin yerlere göre giydiğin kıyafetler değişiklik gösterir. Normal hayatta sütyenle/bikini ile insan önüne çıkıyor musun? Tahmin ediyorum ki hayır. Burada, bu görseldeki kıyafette, toplumun genelinden farklı giyinmek "dikkat" çekmez mi? Çeker. Bu kıyafet güzel olabilir. Evet, ancak farklı şekiller ve renkler kullanılan, çıplaklığa dayalı olmayan moda da tercih edilebilir ama herkes çıplaklık, seksilik üzerinden "dikkat" çeken kıyafetler giymeyi tercih ediyor. Şunu kabul edin artık; siz kadınlar birbirinizle yarışıp, kim daha popüler, kim daha dikkat çekici, kim "modaya" uyuyor diye yarışmaktan b0kunu çıkardınız.
@fantastiklady ahlak bekçiliği falan yapmıyorum. Düzgünce hakaretsiz bi şekilde savımı sunuyorum ama sizler kudurmuş köpekler gibi ağzınızdan köpük saça saça bana saldırıp, tartışmanın boyutunu kişisel seviyeye çekip, benim özel hayatım konusunda ileri geri yorumlar yapıyorsunuz. Düzgün şekilde savunacaksan savun. yoksa leş lügatını da al git yorumumun altından.
@lucyci yaptıklarının aptalca ve saçma sapan bir şey olduğunu anlayabilmeleri için kafalarının içinden yobaz algılarını yok etmeleri gerekiyor. Kadınlar artık bunun sadece kendileriyle alakalı olduğunu zannediyor ve her söyleneni yobaz zihniyeti yerine koyup düz mantıkla insanları yargılıyorlar. Kadınlar kendi içlerinde çekici görünme hırsları bir raddeden sonra gözlerini kör etti iyice, çıplaklık yarışı içinde olmaya başladılar. Sistem müdahaleci yapısını bıraksa yaptıklarının aptalca bir şey olduğunu fark edecekte ülkenin düzeni buna müsade etmiyor, ülke öyle bir hale geldi ki kadınların giyimine ve kuşamına dinsel sebepler nedeniyle karışıyorlar, buda artık ister istemez giyime karışan insanları yobaz zannetmelerine neden oluyor.
Halbuki konunun kadın olmakla alakası da kalmadı artık, Tamamen bir insanın toplum içinde çıplak olma yarışıyla eş değer bir hale büründü. Kadınların yaptıklarının farkına varabilmeleri sağlayacak tek bir yol var oda Erkeklerde toplum içinde çıplak hale bürünmesi gerekiyor. Hatta ve hatta penislere özel giyim tarzları ortaya çıkabilir. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerinde seksizm kıyafetlerine yoğunlaşması şart.
açık giyinmeyi önüne başına "özgürlük" ekleyerek savunmayın bayanlar. bu bana aynı "demokratik özerklik" demek gibi geliyor. sanki bölücülüğün başına "demokratik" koyunca iyi bişey oluyor, bölücülük olmuyor. özgürlüğün sınırı vardır. sen istediğini giy ama başkalarını da rahatsız etmeyecek şekilde giy. yarın bir gün donla ortalığa çıkarsa erkekler o zaman ne olur? eee istediğimizi giyme özgürlüğü vardı hani? demek ki olmaz. bir sınırı olmalı. herşeyin bir ölçüsü bir sınırı var. sıcaktan bunalın demiyorum. ama açıkca organlarınızı da teşhire çıkartmayın. çıkartıp da erkeklere rahat vermiyorlar, ay bunlar hep kro falan gibi laf da yapmayın. asıl krolar sokakda "bakın benim göğüslerim, var bakın benim kalçalarım var, bakın benim bacaklarım var" diye bağıra bağıra gezen bayanlardır zaten
Kanka benim en açık halim profilimdeki fotoğrafım ben zaten kendim dekolte sevmemde giymemde evimin içinde kimse görmeden giyerim ama din sadece kadınların giyimi üzerine yönetilmiyor
herkes bilsin Allah Teâlâ Nur suresinin 30. ayetinde erkeklere harama bakmamalarını, 31. ayette de kadınlara harama bakmamalarını ve süslerini (açık yerlerini) kendilerine yabancı olan erkeklerden gizlemelerini emretmiştir. “(Resulüm!) mümin erkeklere söyle; bakışlarını kıssınlar, edep yerlerini korusunlar. onlar için temiz olan budur. Allah, onların ne yaptıklarından haberdardır.” “Mümin kadınlara da söyle; bakışlarını kıssınlar ve edep yerlerini korusunlar…” (Nur, 24/30-31) burada erkeklerin kadınları veya kadınların erkekleri suçlaması gerekmez. her bir birey kendi sorumluluğun bilinciyle hareket ederse herhangi bir sorun çıkmaz. ama tabikide iş kadında biter. her ne kadar da erkek bakmamak için kendini zorlasa önün den geçen kadını nasıl görmücek. yere bakıpmı gezecek. böyle bir şey olamaz. herkes sorumlulugunu bilmelidir. ona göre giyinmelidir
Kadınlar inatla kendilerini seks objesi olarak göstermek için elinden gelini yapıyorlar okul yaşında küçük çocukların bile etkiliyor O yüzden tesettürlü Kardeşlerime selam olsun
İddia katan kısım aslında transparan parçanın içine giydiğimiz büstiyer yarım atlet vs. Ben askılı atlet tercih ediyorum o zaman aşırı dikkat çektiğini düşünmüyorum
Bizim ülkemizde sanatçı kesimi böyle şeyler giyince haber oluyor sade vatandaş giyse kim bilir ne olur. İddiasını geçtim ülkenin alt yapısı böyle şeylere hazırlıklı değil ki.
Tatil beldesinde giyilebilir. Birazda kişinin oturduğu semte bağlı, böyle bir iddalı kostümle dışarıda gezebilmek için bu kostümü kaldırabilecek kitlenin oturduğu elit bir semtte yaşıyor olması gerekir.
hayır hiç iddialı değil çok hoş duruyor ben çok beğeniyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tecavüzler Neden Artıyor Diye Sormaniza gerek yok Nedeni Belli Böyle Teşhir Edici Orasını burasını açanlar oldukça bitmez bu Pislik Tecavüz İğrençligi Tecavüzü asla Savunmam Bi kıza Zorla Cinsel ilişki Şeref (sizce Ama Bazı kızlar özgürlük diye Zıvanadan çıkıyor Oylelerine acımıyorum
Tecavüzü asla Savunmam diyorsun lakin söylediğin sözlerle üstü kapalı olarak tecavüzü savunuyorsun bilmem farkında mısın? Tecavüzü kadının giyim kuşamına bağlama çok yanlış bir düşünce şekli. Umarım bir gün farkına varırsın.
Heh Tahmin Ettiğim Doğru Çıktı Ben Dedim Hemen Tepki Gösteren Ahlaksızligi Kabul etmeyen Pislik Zihniyet Tepki gösterir Diye ilk Önce Sana Gelelim Cehalet Zihniyetli Yanlizpapatyaa Hayvanla İnsanı bi tutuyorsun ne Diyim ben sana burdan belli Akılsız olduğun Hayvana edenlere zaten çok kızıyorum Hayvana kadar düşmek nasıl iğrençlik Şeref (sizlik Sonra küçük çocuklar Onlara hiç girmicem onlara yapılanlar ayar ediyor beni Ben Diyorum ki Masum Namusunu Koruyan Genç Kıza Asla Edilemez Diyorum Bak Ahlaklı Namuslu bi kıza tecavüze karşıyım ama Bi kız bile bile dikinin doğrultusunda giderse özgürlük diye mahrem yerlerini açıp Uyarınca da sanane diyor sa Ona acimican elin sapığı gelse de tecavüz etsw yeridir aklı düşünecek kapasite yok çünkü istediğinizi giymeye devam edin aferin tecavüz bitsin deme o zaman çünkü maalesef sizin yüzünuzden bitmez
Muganable Şimdi Senin bu Dediğin Yazdıklarımı zerre kadar anlamayan Boş sacmalayan Kişi Öyle anlıyorsan o senin anlama sorunundur bak ben ne diyorum kimse Tecavüzü asla haketmez diyorum tecavüz Pisliklik şeref (sizlik diyorum Masum namusunu ahlakını koruyan kıza karşı Edilmesi ama Bi kız bile bile Kendisini teşhir ediyor kışkırtıcı Giyiniyor sa Kusura Bakmasin elin sapığı gelir çakar Yani Sonra neden etti diye Zirlamasun o ahlaksız giyimle çok alakasi var nasıl mı bi kız göğüs bacak arası bölgesini gösteriyor frikik veriyorsa Cinsel Obje olarak gösterir kendisini bu özgürlük değil Namussuzluk Ahlaksızlık
Kimse tecavüzü hak etmez diyip açık giyinenler hak eder diyosun kendinle çelişme kültürsüz bi insan olduğun o kadar belli ki sadece Doğum belgen olduğuna eminim
Siz Gerçekten Malsiniz Bunu Söyleyim Net bu yazdıklarımı Tecavüzü Savunuyor zannediyorsunuz ya ne diyim ki sizin anlama zihniyetinize Öyle anlayan kendi anlama sorunu Tekrar söylüyorum Namusunu koruyan ahlaklı bir kıza tecavüz etmrk insanlığa sığmaz şeref (sizlik olur Tecavüz Kadar iğrenç Pisliklgin asla tarafında olmam Ama bi kız kendini teşhir ediyorsa neden uğradım demesin sen mahrem yerlerini açma gelen çalmasın okey siz bu kafayla devam edin he biter tecavüz sizin gibiler yüzünden bitmiyor yeter be Özgürlük diye Namussuz olmayın
Açık Giyinen herkes haketmez Diyorum sizde de Ahlak namusu bilecek zeka yok buna ne demeli Cahilden bile ötesi Rezilsiniz Özgürlük Diye diye Ahlak nerede Benim namusum var diye düşünmez mi insan he Neymiş kafama göre giyinirim tamam açık giyin ama mahrem yerlerinizi açmaya hakkınız yok sizin gibiler yüzünden toplumun ahlakı bozuluyor Tecavüzler de sizin gibi Ahlaksızlarda Son bulsun yeter konuşma defol şimdi
Laflara bak laflara merak etme Ben öyle p c yapacak insan değilim rahat ol sen ama senin gibiler para için caktirir kendisine namus yok çünkü Açığın aşırısı tecavüze sürükler diyorum Anlıyor musun Yoksa saç açık olması kollar tecavüz için Sebep değil Buna da tahrik olan it oğludur ama sen göğüs aç bacak arası görünsun İşte neymiş bakma oldu başka Emriniz Ya defolun bu ülkeden
Sen defol burası türkiye Arap ülkesi değil herkes yerini haddini bilicek sen kimsin konu paraya ne ara geldi aptal sen anca bi kıza para karşılığı sahip olabilirsin zaten
Ey Âdem oğulları! Şeytan, ana-babanızı, ayıp yerlerini kendilerine göstermek için elbiselerini soyarak cennetten çıkardığı gibi sizi de aldatmasın. Çünkü o ve yandaşları, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. Şüphesiz biz şeytanları, inanmayanların dostları kıldık. Â'raf 27
Meal yarışmasından derecem var. İnanmadığım bir şeyi savunmam. Ayrıca bahsettiğin kişinin partisine oy vermiyorum. Ayeti başka taraflara çekerek tesirini azaltacağını mı düşünüyorsun? Sizin alay ettiğiniz gibi bizim de sizinle alay edeceğimiz gün elbette gelecek. Biz beklemekteyiz. O halde siz de bekleyiniz.
Alay etmedik çok bilmiş hem parti ne alaka mk insanların sin bekçiliğini yapma insanlar özgür inandığın dinde insanlarım hayatın karışmaman gerektiğini anlatır şov yapıyorsunuz bildiğiniz bir şey yok mk
eee ayetleri insanlara sadece peygamberler mi okuyacak? Dediğiniz gibi olsaydı o ayetler ineli 1400 küsur sene oldu, günümüze kadar nasıl ulaşacaktı o ayetler. Her müslümanın ayrıca emri bil ma'rul nehyi anil münker (iyilikleri teşvik kötülüklerden men etme görevi) var. Âl i İmran süresinde böyle bir görev veriliyor tüm Müslümanlara. Ayrıca alim olanlara bildiklerini anlatama görevi tevdi ediliyor. Aksi takdirde sorumlu olacaklarına dair ihtar ediliyor.
Transparan kıyafet giyene kadar hiç giyme 😂 zaten bi işe yaradığı yok ki hiç giyme bari ağırlık yapmasın 😂 resimdeki kız mesela ha giymis ha giymemiş. Tüm malı ortada
Bence gayet uygun ve harika görünüyor. Transparan giyim bana her zaman seksi gelmiştir lakin tek güzelliği seksi olması da değil. Kadın bendeni sanatsaldır ve estetik değeri yüksektir. Bu sebeple yerinde ve dozunda teşhiri her zaman sevmişimdir.