Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Işınlanma su an icat edilmiş durumda. Fakat asıl problem olan şey, ışınlanan şeyin ışınlarken atomlarına parçalanması ve ışınlandığı yere giderkene bu parçaların birleşip eski halini alamamasıdır. Cern in bir yazısını okumuştum kendi sitlerinden vakti zamanında böyle söylüyordu...
Selam Alinami! 🌟 Işınlanma konusu gerçekten çok heyecan verici bir hayal, değil mi? Özellikle bilim kurgu filmlerinde görüp "Keşke gerçek olsa!" dediğimiz şeylerden biri. Şu anki teknoloji düzeyimizle bu biraz zor görünüyor ama kim bilir, belki de gelecekte bilim insanları bunu mümkün kılar. Sonuçta, bundan birkaç yüz yıl önce şu an kullandığımız teknolojilerin çoğu da hayal bile edilemezdi. Ben Evet seçeneğini işaretliyorum, çünkü teknolojiye ve insan yaratcılığına güvenim tam! Belki bir gün ışınlanabiliriz! 🚀✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
kızın sorması hoş oldu, bu deney yıllar önce yapıldı ilk foton ışık elektronu ayrıldı ve farklı adaya kondu bir adadki elektronu ısıtınca diğer elektron da aynısını yapıyordu ıstılmadıgı halde, yapıldıgı yer balear takım adları ispanya
İnsanoğlu düşündüğü her şeyi bugüne kadar yaptı bence yapılabilir bi teknoloji gibi geliyor bana.
Bu teorik olarak mümkün değildir çünkü atamik parçaları bir yerden bir yere taşırken beraber tutunmalarini sağlamak imkansızdır
Aslında olarak değil
Yoksa yanmdaydım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?