New York Moda Haftası kapsamında modacı Mark Jacobs defilesinde arabik esintiler taşıyan koleksiyonunu tanıttı. Buraya kadar her şey normal. Ancak defilede tesettüre giren modellerin transparan kıyafetler ve diz boyunda şortlar giymesi dikkat çekti. Sizce de tesettürü anlamının dışında kullanmamış mı?
Hal böyle olunca bu da tesettür olmuyor. Bahsi geçen tasarimcininda dediği gibi arabik esintiler bunlar. Tesettürle bir alakasi olmadığı için tesetturu basitleştiremez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk fotoğraftaki türbanı sokakta gördüm, moda dergisinden fırlamış gibiydi. Artık onlar giyiliyor sokakta, düğünde normal gelmeye başladı. İçine bir body giyiyorlar. transparan falan farketmiyor.
Sanki bunlara kaldı tesettür kıyafeti tasarlamak! Tek kelimeyle içler acısı, Hz. Fatıma annemizin çarşafın altında kendini yaşlı göstermesinden transparanlara, taytlara geldik... yazık, çok yazık!
Bunlar farkli durum. Araplar geneli zorunluluktan falan kapaniyorlar. Gerçek müslüman böylr yapmaz. Modacılar yapar anca. Yani tesettürlü bir kadın bunu asla yapmaz. Yapana da tesetturlu denmez çunkü
Bak belki inanmazsın geçen yıl gördüğüm bir kızı söyleyim : altında tayt kafada gözlük veee sarı çok ince bir şey giymişti ismini bilmiyorum altta sütyeni ben burdayım diyordu. Transparan oluyor o da
Yahudi işi bu hani Şule baş modeli yar kişi yahudi müslüman kadınlarda ona uyuyor. sadece islam la uğraşmiyorlar teseddur giyen başka dinler de var onlarada yansıyor bu is
İşte bunlar yüzünden insanlık bozuluyor bunların önlenmesi lazım bunlar yüzünden insanlar günahkar oluyor resmen teşvik ediyorlar şer*fsizler o şirket kapatsın kepengini vursun dükkanına mührü devleti
Nie sokakta turban takip gtu basi ayri oynayan yatip kalkmadigi erkek kalmayanlarin yaptigi normal bu adamin defilesi mi turbani basitlestirmis? Bence adam sokakta gördüğünü podyuma taşımış
Hayir, basitlestirmemis. Defilerlerde normal insanlarin giyecegi seyler olmadi ki hicbir zaman. Her sey gosteris uzerine, tamamen olmasi gerektigi gibi. Bu yuzden sasirmaniz sacma biraz.
Senin de söylediğin gibi arabik öğeler eklemiş, tamamen araplaştırmamış. Defilede anormal bir durum yok. Sen bunu dert ederken, "elin ecnebileri" uzaya bir araç daha yolladılar.
En İyi Cevaplar