Moda & Stil Markalı giyinen birisi sizce ekstra bir ilgi oluşturuyor mu? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Markalı giyen birisi sizde ekstra bir ilgi oluşturuyor mu yoksa değişen bir durum olmuyor mu? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Markalı giyinen birisi sizce ekstra bir ilgi oluşturuyor mu? Cevapla Marka Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Markasından çok giyinmesini biliyor mu ona bakıyorum. 1 0 Yorumla
Jelijil Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl marka değilde güzel giyineh 1 9 Yorumla apro45 +1 yıl Mesela markalı ama böyle dağınık giyinen biri hakkında ne düşünürsün Yorumla Jelijil +1 yıl markayla alakası yok ama güzel giyinen birini görünce gözüm kalıyor :D Yorumla apro45 +1 yıl Nasıl bir intibah uyandırıyor zengin varlıklı mı diye Yorumla Jelijil +1 yıl hayır iç dünyasıyla alakalı Yorumla apro45 +1 yıl İç dünyası olumlu gbi mi nasıl anlamadım Yorumla Jelijil +1 yıl merak hissi uyandırır Yorumla apro45 +1 yıl He anladım ama tr de yabancı birinin yanına gidip konuşan kız yok Yorumla Jelijil +1 yıl konuşma zaten bak geç :D Yorumla apro45 +1 yıl Haha dananın trene baktığı gibi Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Oluşturmuyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Markasından çok giyinmesini biliyor mu ona bakıyorum.
Kızlar Bir Adım Öne tabikide hayır
marka değilde güzel giyineh
Mesela markalı ama böyle dağınık giyinen biri hakkında ne düşünürsün
markayla alakası yok ama güzel giyinen birini görünce gözüm kalıyor :D
Nasıl bir intibah uyandırıyor zengin varlıklı mı diye
hayır iç dünyasıyla alakalı
İç dünyası olumlu gbi mi nasıl anlamadım
merak hissi uyandırır
He anladım ama tr de yabancı birinin yanına gidip konuşan kız yok
konuşma zaten bak geç :D
Haha dananın trene baktığı gibi
hayir