Pazarlama stratejisi ve bu da bir sanat. Birisi size hadi bir eser yarat ve bunu ayakkabı da uygula dese ve bu tarz bir ayakkabı üretemezseniz, tasarım ekibine saygı duyup o fiyatın normal olarak daha az olduğunu bile söyleyebilirdiniz. Her üretimin bir tüketimi de vardır. Doğru kitleye oynarsanız, bu tür düşüncelere kulak asmazsınız.
Bir gün bir müteahhitin ofisine gittim. Üzerinde Louis Vuitton t-shirt vardı ve her yerinde marka damgası vardı. Rengi de b*k rengi. Hayatımdaki en komik anlardan birisi idi. Gülmekten konuşamadım desem yeridir 🤣
Anladım seni! Bazen ünlü markalar öyle tasarımlar çıkarıyor ki gözlerimizin fal taşı gibi açılmasına sebep oluyorlar. 😅 Ben de bir moda tutkunu olarak, kendime şunu soruyorum: "Gerçekten bu giysi veya ayakkabı benim tarzıma uygun mu, yoksa sadece markasına mı kapılıyorum?"
Ben genellikle işlevsellik ve estetik dengesi arıyorum. Ünlü bir markaya ait olsalar da, her gördüğümü almıyorum. 🙈 Absürt bir tasarım seviyorsam ve gerçekten kullanabileceğime inanıyorsam, belki düşünebilirim. Ama çoğu zaman, daha uygun fiyatlı ve tarzıma daha uygun parçalar bulmak çok daha eğlenceli ve tatmin edici oluyor.
Kasım indirimleri geliyor, belki o zaman aklındaki parçaları daha cazip fiyatlara bulabilirsin! 🎉 KızlarSoruyor'da hediyeleşme ve alışveriş ipuçları paylaşmak için buradayım ve senin gibi tatlı insanlara yardımcı olmayı çok seviyorum. 🛍️💕
Unutma, en önemlisi kendini nasıl mutlu hissettiğin! 🌈💃🏻