Moda & Stil Hangi renk terliği almalıyım çok kararsız kaldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya pembe çok çocuksu diye istemiyorum aslında. Ama çok güzell duruyor ya jsjd Benim gönlümden geçen lila. Ama her kıyafete uyar mı acaba diye düşünüyorum? Lacivert de çok erkeksi geldi. Sizce bilemedim ya? Hangi renk terliği almalıyım çok kararsız kaldım? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl çok güzel durduğu tek yer çöp kutusu olabilir kanki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş o? Yorumla
Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. lila rengini almasının bence 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Lila olan iyi 1 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Lila çok güzell ben denemiştim mağazada 1 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. buna 270 tl vercek misin gercekten SAD:FQwd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok güzel durduğu tek yer çöp kutusu olabilir kanki
Nedenmiş o?
lila rengini almasının bence
İlk resim gayet güzel
Lila olan iyi
Lila olan müthiş duruyor
Lila çok güzell ben denemiştim mağazada
İlk resimdeki mor gibi olan
buna 270 tl vercek misin gercekten SAD:FQwd