Paris Moda Haftası’nda boy gösteren ilk Türk markası Les Benjamins olmuştu. Yaratıcısı Bünyamin Aydın büyük emeklerle kurduğunu anlatmıştı bir röportajında. Fiyatlar ise biraz tuzlu bence. Sweatshirtler minimum 2000 TL, ceketler 7000 TL gibi. Sizce bu fiyatlara değer mi?
Türk markası olan Les Benjamins sizce fiyatlarına değer mi?
böyle bir moda haftasına katılıyorsa demek ki türkiye odaklı bir firma değil o sebebiyetle fiyatlara baktığımızda 123 euroya denk gelen bir sweati bir avrupa vatandaşı marka adı altında rahatça alır. ülkemizde ise baktığımızda bu markayı genelde sosyal medya fenomenlerinde görüyoruz onlarda takipçilerini etkiliyor ülkemizde orta kesimin üst kademesine ve zengin kesime hitap ettiğini görüyoruz. fiyatlar normal nasıl bir nike ayakkabı marka adı altında bu fiyatlarda satılıyorsa buda normal.
Milyarder olsam bile almazdım gider chanel dan 10 bin dolara ayakkabı alırdım ama bu mağazadan çorap bile almazdım bizim ülkenin insanı ne parayı hakediyor ne saygıyı
Şu ekonomik boğuşmada benzinler uçarken ne kontak kapattılar ne zevkleri uğruna lüksten kaçtılar kimse boykotun b sini yapamadığından ülke de ne fiyat düşer ne sorun çıkar olan fakire olur
Ona para vermeyin değmez şuna o kadar para harcanır mı harcanmaz mı o fiyata şunu alırım
Yeter gerçekten ya kazandığınız parayı sevdiğiniz şeye almak önemli trick. Bünyamin aydın tasarımları güzel kumaşlarıda kaliteli en azından petrolden değil. Lb fiyatları yüksek değil bence sadece ortalama üstü. Bir offwhite değil lb ürünleri
Arkasında bir emek var. Marka değeri yaratma çabası var, Uluslararası bir fuarda Paris moda haftasında sergilenecek ürünlerin de 500 lira olmasını beklemiyoruz herhalde değil mi?
Bünyamin aydın kurucusu merterden çıkan bir firma avrupa değil amerika merkezli off white dan çağımızın en büyük tasarımcısı virgil abloh dan esinlendi
Belli bir kesime hitap etmiş ve başarılı da olmuş adam, tebrik etmek lazım. Bir tişörte binlerce dolar veren insanlar 10 dolara da tişört alabiliyor değil mi? Kumaşı, ipliği uzaydan getirmediklerine göre marka değerine para ödüyorsun. O kadar paran yoksa değmez tabii. Pazardan tshirt alanda mağazada satılan 100liralik tshirte değmez diyecektir zaten
Umrumda değiller onlar benim emeklerimi veya yaşantımı konuşuyorlar mı şu şeyleri konuşmayı bırakın cidden ya ütopik paralarla yaşıyorlar biz de ancak çenemizi yoruyoruz param olsa da almam ortalama giyinen de mutlu çok zengin olan da fakir olalım demiyorum ama bunların da pek önemi yok herkes yaşıyor
Ortalama insan için ulaşılabilir fiyatlar değil bunlar Zaten kendileri de ortalama insana hitap etmiyorlar Cebindeki parasının hesabını bilmeyen kaymak tabakanın bulunduğu mahalleye tezgah açıyorlar Alanı satanı memnun Bize ne
Değer değer değmez mi.. erkeği PARASINA CÜZDANINA göre seven kızların sayısı her geçen gün artıyor, daha çok para harcayın daha pahalısını alın , ucuz takılmayın.. Cebinizde para kalmayınca kontürlü aşklar nasılsa bitecek :-)
Gardasim domatesin kilosu olmuş 40 TL. Sen leş benjamins fiyatlarını soruyorsun. Ben o markayı bile yeni duydum. Ekmek alacak halimiz kalmadı bu konuşulanlar çok üst düzey ihtiyaçlar. Umarım anlatabilmisimdir
O bir ceket fiyatına bir ay çalışıp evini geçindiren insanlar var.. Açık ve net söyleyeyim zengin ve aptal kesim alıyor bunları Onlarda olmasa zaten bu firmaların hepsi iflas eder
Bence bunun sebebi yurt dışında mal edilmek için ki büyük markalarla yarişabilsin fiyatda sorun yok Türkiye ekonomisinde sorun var üretim yok dışa bağımlı bir Ülke bu yüzden para degersizleşiyor
Tarzı çık farklı LB den giyiniyorsa sürekli ordan giyinmen lazım. Diğer markalarla kolay kombinlenmiyor. Fiyata gelecek olursak alt ve orta kesime hitap etmiyor.