Boyle ucuz kalitesiz seylere para harcamak yerine 1 gr altin al koy kenara, 3-5 sene sonra daha guzellerini alirsin
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ucuz kalitesiz derken hahahahahaaa bebeğim görmüş olduğun kolye özel üretim stok felan yok yani altın kaplama ve kalanı oniks taşı ayrıyeten tasarımı harikalar ötesi bence fiyatı sana ağır geldi köşede duracak olan altını neden alayım 80 sene sonra ev almak içinmi
Benim dedigimi istedigin zaman satip parani geri alabilirsin, bu altin kaplama yalaniyla satilan basit seylerin son sahibi olursun. Sizin gibiler sayesinde birileri zengin oluyor ne guzel Al bence super bir kolye ahahahahahahahahah
Yuzune vurmayayim dedim ama "felan" diyen varos arkadas sana soyluyorum! Sana ayirdigim vakit cok bile, kalitesizlik akiyor heryerinden. Sen tak kolyeni, git zengin birini bul evlen, yoksa o varos mahallende curur gidersin. Ahahaha hadi bay.
Bana bak aptal ben evliyim zaten kocamda her istediğimi alıyor ayrıyeten kocamada muhtaç değilim kendimde okul öncesi öğretmeniyim ayağını denk al laflarına dikkat et senin gibi beni alsınlar evde kalmayım diye oramı buramı açıp bişeyler dilenmiyorum herkesten ne kadar dert ettin kendine bu kolyeyi sen varoş diye sana denirki 1000 ₺ gözüne baya bi para gibi görünüyor hala yazık
Ahahahahaahhaahhahaha gercekler acitti mi "varos" seniiiiiii Buram buram varosluk kokuyorsun, yazik kocana kiz, uzuldum adama. Ay omrumde bu kadar vakit gecirmedim varosun biriyle. Hadi baaaaayyy
Evlan olsan eldivenle sevilirsin, kari olsan aldatilirsin. Senin gibi kultursuz bir varosu adam aldatmakta hakli, kim boyle bir kopekle vakit gecirmek ister ki? Ahahaaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Siz bilirsiniz isterseniz alın bence.
Biraz ucuz duruyor ve beğenmedim ama zevkler renkler tartışılmaz siz beğeniyorsanız bence alınır bu zamanda bin liranın değeri zaten kalmadı.
Ay beğenmeyen herkes yorumu böyle yapsa keşke kendilerinin alamadığı bişey görünce it gibi havlıyorlar
Fiyatı doğru mu. 1200 çok uygun. Altın kaplama daha pahalı olur
Evet ama yarı oniks doğal taş yarı altın kaplama ve kaplama olan zincir uzunluğu fazla değil kaplamalar genelde bu fiyat zaten
Güzel. Yine de bakayım ben. Bazen altın kaplama diyor ama başka şeyler çıkıyor
Bakayım derken
Ya sipariş edip napmayın mq maaşı bekliyorum almak için attığıma pişman etmeyin kardeşim
Yemin ederim oturup ağlarım bak
Elimde benzer rakamlara alınmış çok güzel bir bileklik var Beşiktaş’a ilk geçtiğimde boğazın dibini boylayacak
Abi bana ver
Hahahayttt sevdiğim kolyeyi beğenmeyen kız sitede kolye dilenciliğine çıkmış mq
Ulan ben yorum yapmadım ki hiç ne alaka
Boyle ucuz kalitesiz seylere para harcamak yerine 1 gr altin al koy kenara, 3-5 sene sonra daha guzellerini alirsin
Ucuz kalitesiz derken hahahahahaaa bebeğim görmüş olduğun kolye özel üretim stok felan yok yani altın kaplama ve kalanı oniks taşı ayrıyeten tasarımı harikalar ötesi bence fiyatı sana ağır geldi köşede duracak olan altını neden alayım 80 sene sonra ev almak içinmi
Benim dedigimi istedigin zaman satip parani geri alabilirsin, bu altin kaplama yalaniyla satilan basit seylerin son sahibi olursun. Sizin gibiler sayesinde birileri zengin oluyor ne guzel
Al bence super bir kolye ahahahahahahahahah
Yanlız trendyol gibi resmi bir sitede böyle bir yalan söylemenin o kadar kolay olmadığını da belirtmek istiyorum yavrum çok kandırıldın heralde :d
Tabi tabi al hemen sakin kacirma
Tek akilli sensin zaten
Ya gerçekten bunu pazarda gördüğü 5 ₺ lik kolye takan birisnin yazdığına adım kadar eminim
Adindan belli 1 milyoncudan giyindigin
klsdflksfdkjlfsdkjlfsdkljfdskljfdskljfsksfjdj
Hadi uzaaa
Kahrolsun be güzelim seni okutan türkçe hocan
Yuzune vurmayayim dedim ama "felan" diyen varos arkadas sana soyluyorum! Sana ayirdigim vakit cok bile, kalitesizlik akiyor heryerinden. Sen tak kolyeni, git zengin birini bul evlen, yoksa o varos mahallende curur gidersin. Ahahaha hadi bay.
Bana bak aptal ben evliyim zaten kocamda her istediğimi alıyor ayrıyeten kocamada muhtaç değilim kendimde okul öncesi öğretmeniyim ayağını denk al laflarına dikkat et senin gibi beni alsınlar evde kalmayım diye oramı buramı açıp bişeyler dilenmiyorum herkesten ne kadar dert ettin kendine bu kolyeyi sen varoş diye sana denirki 1000 ₺ gözüne baya bi para gibi görünüyor hala yazık
Ahahahahaahhaahhahaha gercekler acitti mi "varos" seniiiiiii
Buram buram varosluk kokuyorsun, yazik kocana kiz, uzuldum adama. Ay omrumde bu kadar vakit gecirmedim varosun biriyle. Hadi baaaaayyy
Fakir köpek diyorum başkada bişey demiyorum acıdım şu çırpınışına be
Evlan olsan eldivenle sevilirsin, kari olsan aldatilirsin. Senin gibi kultursuz bir varosu adam aldatmakta hakli, kim boyle bir kopekle vakit gecirmek ister ki? Ahahaaha
Seviyorsan tarzına uyuyor ve hoşuna gittiyse ki gitmiş değer elbette
beğendinse al bin lira da para mı artık 😂
İşte aradığım hemcinsim♥️
al kız aklında duracağına boynunda dursun 💜
KRALİÇEM ŞÖYLE OTURUN ♥️
Bence fiyatı çok uygun özelliğine göre
Farklı bir tarzı var ama hoş yani🤔
Tam benim tarz tam hatta duvar kağıdı yaptım yemin ederim
tamam işte al o zaman hem bedenini güzelleştir hemde telefonunu☺🙏
Ayyyyyy inşallah yaaaaaa
İnşAllah ☺🙏
Gripin olmuş 20 sen ne diyon