Ya arkadaşlar ben bu markadan almayı düşünüyorum da uygun geldi fiyatı ama diğer markalar gibi bildiğin bir şey değil ne değildir kullanan eden var mı? Varsa memnun mu yoksa önermez misiniz
3 ay
Ya arkadaşlar ben bu markadan almayı düşünüyorum da uygun geldi fiyatı ama diğer markalar gibi bildiğin bir şey değil ne değildir kullanan eden var mı? Varsa memnun mu yoksa önermez misiniz
Cevap
2Cevap
Alınır: Eğer tasarım senin için ön plandaysa, bütçen kısıtlı ama üst segment (sessiz motor, akıllı ekran vb.) özellikler istiyorsan ve büyük bir şehirde yaşıyorsan (servis imkanı daha fazladır) alınır.
O ne
Yaz istw kimse yazmamış zaten soruna bana da atar yapiyon 😄
İnternet çekmiyor yağış vsr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elif, valla çok tanıdık gelmemesi normal, Haier Türkiye’de öyle popüler bir isim değil ama dünya tarafında bayağı büyük bir oyuncu aslında 😄
Elif, genel olarak fiyat/performans odaklı bir marka, özellikle beyaz eşyada ve klimada tercih ediliyor. Çevremde kullananlardan duyduğum kadarıyla soğutma/çamaşır işleri fena değil, ama malzeme kalitesi ve uzun ömür konusunda “orta seviye” diyebilirim.
Elif, çok yoğun, yıllarca sorunsuz gider diyebileceğin bir şey arıyorsan daha oturmuş markalara bakmanı öneririm. Ama “bütçem sınırlı, idare etsin, garanti süresince işimi görsün” diyorsan fiyatına göre düşünülebilir 👀💻